Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, СВ Васильєв Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013 | 11 | 2013 |
НАРОДНОГОСПОДАРСЬКЕ ЗНАЧЕННЯ ТРИТИКАЛЕ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ РОЗШИРЕННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ СВ Васильєв ЗЕРНОВІ ПРОДУКТИ І КОМБІКОРМИ 62 (2), 2016 | 6 | 2016 |
Характеристика полби як перспективної зернової культури та основні проблеми її післязбирального оброблення СВ Васильєв Зернові продукти і комбікорми, 16-22, 2017 | 4 | 2017 |
Зерно полби–перспективна сировина для продуктів функціонального призначення СВ Васильєв, НВ Папук | 1 | 2017 |
Дослідження розмірних характеристик зерна спельти ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв | | 2022 |
Діяльність методиста як невід'ємний складник забезпечення якості вищої освіти СВ Васильєв, СВ Лупол | | 2021 |
ХАРАКТЕРИСТИКА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, ОІ Гапонюк Scientific Works 83 (2), 2019 | | 2019 |
ХАРАКТЕРИСТИКА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ СВ Васильєв, ГМ Станкевич, АК Кац Scientific Works 2 (83), 2019 | | 2019 |
Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, ЛО Луніна | | 2019 |
Про практичний досвід освітнього співробітництва між ОНАХТ і Коледжем промислової автоматики та інформаційних технологій ТП Андріяш, СВ Васильєв | | 2019 |
Вплив термічної обробки на насіннєві властивості спельти ГМ Станкевич, СВ Васильєв | | 2019 |
Дослідження геометричних характеристик зерна спельти ГМ Станкевич, АК Кац, ЛК Овсянникова, СВ Васильєв | | 2019 |
Дослідження гігроскопічних властивостей спельти Георгій Миколайович Станкевич, Анфіса Карпівна Кац, Сергій Володимирович ... Збірник тез доповідей 78 наукової конференції викладачів академії, 33-35, 2018 | | 2018 |
Дослідження гігроскопічних властивостей спельти ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, НВ Папук | | 2018 |
Зерно полби – перспективна сировина для круп’яних продуктів оздоровчого призначення СВ Васильєв Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і …, 2017 | | 2017 |
Впровадження технологій дистанційного навчання як засобу вдосконалення освітнього процесу в ОНАХТ ОВ Нарушевич, СВ Васильєв Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ : зб. матеріалів 48-ї …, 2017 | | 2017 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО—МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПОЛБ’ЯНИХ ПШЕНИЦЬ Анфіса Карпівна Кац, Георгій Миколайович Станкевич, Сергій Володимирович ... ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО- ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ …, 2017 | | 2017 |
Філософське розуміння здорового способу життя СВ Васильєв Збірник матеріалів IХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2016 | | 2016 |
Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного СВ Васильєв, ТІ Халаїм Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного …, 2013 | | 2013 |
Вплив лікарської плодової сировини на якість пшеничного хліба СВ Васильєв Техніка та технологія харчових виробництв: збірник тез студентських наукових …, 2013 | | 2013 |