Підписатись
Сергей Васильев (Serhii Vasyliev)
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, СВ Васильєв
Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013
112013
НАРОДНОГОСПОДАРСЬКЕ ЗНАЧЕННЯ ТРИТИКАЛЕ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ РОЗШИРЕННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
СВ Васильєв
ЗЕРНОВІ ПРОДУКТИ І КОМБІКОРМИ 62 (2), 2016
62016
Характеристика полби як перспективної зернової культури та основні проблеми її післязбирального оброблення
СВ Васильєв
Зернові продукти і комбікорми, 16-22, 2017
42017
Зерно полби–перспективна сировина для продуктів функціонального призначення
СВ Васильєв, НВ Папук
12017
Дослідження розмірних характеристик зерна спельти
ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв
2022
Діяльність методиста як невід'ємний складник забезпечення якості вищої освіти
СВ Васильєв, СВ Лупол
2021
ХАРАКТЕРИСТИКА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ
ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, ОІ Гапонюк
Scientific Works 83 (2), 2019
2019
ХАРАКТЕРИСТИКА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ
СВ Васильєв, ГМ Станкевич, АК Кац
Scientific Works 2 (83), 2019
2019
Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю
ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, ЛО Луніна
2019
Про практичний досвід освітнього співробітництва між ОНАХТ і Коледжем промислової автоматики та інформаційних технологій
ТП Андріяш, СВ Васильєв
2019
Вплив термічної обробки на насіннєві властивості спельти
ГМ Станкевич, СВ Васильєв
2019
Дослідження геометричних характеристик зерна спельти
ГМ Станкевич, АК Кац, ЛК Овсянникова, СВ Васильєв
2019
Дослідження гігроскопічних властивостей спельти
Георгій Миколайович Станкевич, Анфіса Карпівна Кац, Сергій Володимирович ...
Збірник тез доповідей 78 наукової конференції викладачів академії, 33-35, 2018
2018
Дослідження гігроскопічних властивостей спельти
ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, НВ Папук
2018
Зерно полби – перспективна сировина для круп’яних продуктів оздоровчого призначення
СВ Васильєв
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і …, 2017
2017
Впровадження технологій дистанційного навчання як засобу вдосконалення освітнього процесу в ОНАХТ
ОВ Нарушевич, СВ Васильєв
Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ : зб. матеріалів 48-ї …, 2017
2017
ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО—МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПОЛБ’ЯНИХ ПШЕНИЦЬ
Анфіса Карпівна Кац, Георгій Миколайович Станкевич, Сергій Володимирович ...
ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО- ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ …, 2017
2017
Філософське розуміння здорового способу життя
СВ Васильєв
Збірник матеріалів IХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2016
2016
Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного
СВ Васильєв, ТІ Халаїм
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного …, 2013
2013
Вплив лікарської плодової сировини на якість пшеничного хліба
СВ Васильєв
Техніка та технологія харчових виробництв: збірник тез студентських наукових …, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20