Подписаться
Лілія Георгіївна Пожіткова,
Лілія Георгіївна Пожіткова,
Другие именаLiliia Pozhitkova
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Functional foods: prospects in Ukraine
L Kaprelyants, A Yegorova, L Trufkati, L Pozhitkova
Food Science and Technology 13 (2), 15-23, 2019
282019
Xylooligosaccharides from agricultural by-products: characterisation, production and physiological effects
L Kaprelyants, O Zhurlova, T Shpyrko, L Pozhitkova
Food Science and Technology 11 (3), 25-34, 2017
202017
Аналіз проблем хлібопекарської галузі, стан ринку та актуальні шляхи розширення асортименту
НЮ Соколова, ОМ Котузаки, ЛГ Пожіткова
Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (3), 20-24, 2018
172018
Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermаntation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingrediens
L Kaprelyants, L Pozhitkova, M Buzhylov
EUREKA: Life Sciences, 31-45, 2019
72019
Enzymatic modification of wheat bran
M Buzhylov, L Kaprelyants, L Pozhitkova, А Soboleva, А Kishenya
Food Science and Technology 14 (1), 2020
42020
Функціональні продукти харчування: перспективи в Україні
L Kaprelyants, A Yegorova, L Trufkati, L Pozhitkova
Food Science and Technology 13 (2), 2019
42019
Analysis of perspective for using chickpea seeds to produce functional food ingredients
V Hevryk, L Kaprelyants, L Trufkati, L Pozhitkova
Technology audit and production reserves 4 (3), 40-49, 2020
32020
Biotechnological aspects of obtaining fermented soybean products with increased phytoestrogenic activity
L Kaprelyants, L Trufkati, L Pozhitkova, T Shpyrko, N Shvets
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 77-88, 2020
32020
Biotechnology of soya multi-component functional ingredients
LV Trufkati, LV Kaprelyants, LG Pozhitkova
Grain Products and Mixed Fodder’s 21 (2), 2021
12021
Wheat arabinoxylans: structure, extraction and characteristics
LV Kaprelyants, LG Pozhitkova, TA Velichko, OA Bilyk
Grain Products and Mixed Fodder’s 19 (2), 16-26, 2019
12019
Оцінка фракцій висівок пшениці як об’єктів біотехнологічної переробки
МГ Бужилов, ЛВ Капрельянц, ЛГ Пожіткова
Scientific Works 82 (2), 55-61, 2018
12018
Application of enzymatic agents during reprocessing of soy-beans
LG Pozhitkova, LV Kaprelyants
Научни трудове УХТ 2, 171-175, 2007
12007
Potential role of postbiotics in the functional food
LV Kaprelyants, MI Okhоtska, LG Pozhitkova, KV Eneva
Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (4–5 грудня 2023 року, м …, 2023
2023
Культивування мікроорганізмів Lactobacillus в присутності рослинного носія скаффолда
L Kaprelyants, Т Velichko, L Pozhitkova
VI Міжнародна науково-практична конференція «Methodical and practical …, 2023
2023
Пробіотичні іммобілізовані клітини на природних рослинних носіях
Л Капрельянц, Т Велічко, Л Пожіткова
Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і …, 2023
2023
Сучасні тренди в омікс-біотехнологіях – від геноміки до персоналізованих дієт.
ЛВ Капрельянц, ЛГ Пожіткова, ТО Велічко, МІ Охотська, ОА Білик
Наукові праці НУХТ, 29 (№5), с.281-301, 2023
2023
Functional synbiotic cereal products
L Pozhitkova, L Kaprelyants, T Velichko
Міжнародна науково-практична конференція [«Технології харчових продуктів і …, 2023
2023
Застосування препарату β – глюканаза при виробництві пива
ОО Килименчук, ЛГ Пожіткова, ВВ Іванов
Актуальні проблеми науки, освіти та технологій в умовах сучасних викликів …, 2023
2023
Enzymatic bioconversion of soy polysaccharides
L Pozhitkova, L Kaprelyants, T Velichko, О Kylymenchuk
The 10th International scientific and practical conference “Modern methods …, 2023
2023
Мікробіологія галузі. Мікробіологія у ресторанному господарстві: навчальний посібник
АВ Єгорова, ЛВ Капрельянц, ЛВ Труфкаті, ЛГ Пожіткова, ТМ Воловик
Івано-Франківськ, 2022. — 168 с., 2022
2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20