Подписаться
Лілія Георгіївна Пожіткова,
Лілія Георгіївна Пожіткова,
Другие именаLiliia Pozhitkova
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Functional foods: prospects in Ukraine
L Kaprelyants, A Yegorova, L Trufkati, L Pozhitkova
Food Science and Technology 13 (2), 15-23, 2019
312019
Xylooligosaccharides from agricultural by-products: characterisation, production and physiological effects
L Kaprelyants, O Zhurlova, T Shpyrko, L Pozhitkova
Food Science and Technology 11 (3), 25-34, 2017
212017
Аналіз проблем хлібопекарської галузі, стан ринку та актуальні шляхи розширення асортименту
НЮ Соколова, ОМ Котузаки, ЛГ Пожіткова
Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (3), 20-24, 2018
192018
Application of co-bioprocessing techniques (enzymatic hydrolysis and fermаntation) for improving the nutritional value of wheat bran as food functional ingrediens
L Kaprelyants, L Pozhitkova, M Buzhylov
EUREKA: Life Sciences, 31-45, 2019
72019
Enzymatic modification of wheat bran
M Buzhylov, L Kaprelyants, L Pozhitkova, А Soboleva, А Kishenya
Food Science and Technology 14 (1), 2020
42020
Функціональні продукти харчування: перспективи в Україні
L Kaprelyants, A Yegorova, L Trufkati, L Pozhitkova
Food Science and Technology 13 (2), 2019
42019
Analysis of perspective for using chickpea seeds to produce functional food ingredients
V Hevryk, L Kaprelyants, L Trufkati, L Pozhitkova
Technology audit and production reserves 4 (3), 40-49, 2020
32020
Biotechnological aspects of obtaining fermented soybean products with increased phytoestrogenic activity
L Kaprelyants, L Trufkati, L Pozhitkova, T Shpyrko, N Shvets
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 77-88, 2020
32020
Biotechnology of soya multi-component functional ingredients
LV Trufkati, LV Kaprelyants, LG Pozhitkova
Grain Products and Mixed Fodder’s 21 (2), 2021
12021
Wheat arabinoxylans: structure, extraction and characteristics
LV Kaprelyants, LG Pozhitkova, TA Velichko, OA Bilyk
Grain Products and Mixed Fodder’s 19 (2), 16-26, 2019
12019
Оцінка фракцій висівок пшениці як об’єктів біотехнологічної переробки
МГ Бужилов, ЛВ Капрельянц, ЛГ Пожіткова
Scientific Works 82 (2), 55-61, 2018
12018
Application of enzymatic agents during reprocessing of soy-beans
LG Pozhitkova, LV Kaprelyants
Научни трудове УХТ 2, 171-175, 2007
12007
Сучасні тренди в омікс-біотехнологіях – від геноміки до персоналізованих дієт. Частина 2.
ЛВ Капрельянц, ЛГ Пожіткова, ТО Велічко, МІ Охотська, ОА Білик
Наукові праці НУХТ 30 (2), 180—202., 2024
2024
Розробка метабіотиків на основі молочнокислих мікроорганізмів та рослинних біополімерів
ЛМ Пилипенко, ОО Килименчук, ЛГ Пожіткова, КЄ Антонова
Міжнародна наукова конференція «Актуальні питання біотехнології, екології та …, 2024
2024
Potential role of postbiotics in the functional food
LV Kaprelyants, MI Okhоtska, LG Pozhitkova, KV Eneva
Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (4–5 грудня 2023 року, м …, 2023
2023
Культивування мікроорганізмів Lactobacillus в присутності рослинного носія скаффолда
L Kaprelyants, Т Velichko, L Pozhitkova
VI Міжнародна науково-практична конференція «Methodical and practical …, 2023
2023
Пробіотичні іммобілізовані клітини на природних рослинних носіях
Л Капрельянц, Т Велічко, Л Пожіткова
Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і …, 2023
2023
Сучасні тренди в омікс-біотехнологіях – від геноміки до персоналізованих дієт. Частина 1.
ЛВ Капрельянц, ЛГ Пожіткова, ТО Велічко, МІ Охотська, ОА Білик
Наукові праці НУХТ, 29 (№5), с.281-301, 2023
2023
Functional synbiotic cereal products
L Pozhitkova, L Kaprelyants, T Velichko
Міжнародна науково-практична конференція [«Технології харчових продуктів і …, 2023
2023
Застосування препарату β – глюканаза при виробництві пива
ОО Килименчук, ЛГ Пожіткова, ВВ Іванов
Актуальні проблеми науки, освіти та технологій в умовах сучасних викликів …, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20