Анфіса Карпівна Кац
Анфіса Карпівна Кац
Одеська національна академія харчових технологій
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Investigation of hygroscopic properties of the spelt grain
G Stankevych, A Kats, S Vasyliev
Technology audit and production reserves 43 (5/3), 37-41, 2018
32018
Деякі аспекти підготовки висококваліфікованих фахівців у ВНЗ
Ф Трішин, А Кац, Т Маркова
Витоки педагогічної майстерності. Збірник наукових праць Полтавського …, 2012
32012
Некоторые аспекты подготовки высоко-квалифицированных специалистов в вузах
Ф Тришин, А Кац, Т Маркова
Витоки педагогічної майстерності, 2012
22012
Исследование закономерностей осциллирующей конвективно-микроволновой сушки зерна
ГН Станкевич, ИЛ Бошкова, ТЮ Дементьева, ЛК Овсянникова, АК Кац
Междунар. научно-техн. конф. «Проблемы ресурсо- и энергосберегающих …, 2014
12014
ХАРАКТЕРИСТИКА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ
ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, ОІ Гапонюк
Scientific Works 83 (2), 50-56, 2019
2019
Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю
ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, ЛО Луніна
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини …, 2019
2019
Аналіз ефективності відвантаження зерна на водний транспорт на ТОВ «Укрелеватопром»
ВМ Шпак, ГМ Станкевич, АК Кац, АВ Борта
Зб. тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Технології …, 2019
2019
Дослідження геометричних характеристик зерна спельти.
ГМ Станкевич, АК Кац, ЛК Овсянникова, СВ Васильєв
Зб. тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Технології …, 2019
2019
Методологічні основи формування якостей сучасного викладача в ОНАХТ.
АК Кац, ГМ Станкевич
Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-методичної конференції …, 2019
2019
Дослідження кількісно-якісних характеристик відвантаження зерна на водний транспорт на ТОВ «УКРЕЛЕВАТОПРОМ»
ГМ Станкевич, АК Кац, ВМ Шпак
Зб. тез доповідей 79 наукової конференції викладачів академії 16-19 квітня …, 2019
2019
Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту «Кіноасан»
ЛО Валевська, ОГ Соколовська, ГМ Станкевич, ТВ Страхова, АК Кац, ...
2019
Доробка та зберігання соргових культур (сорго та сориз)
ГМ Станкевич, АК Кац, ЛК Овсянникова
Одеса: КП ОМД, 2018
2018
Порівняльна характеристика та перспективи використання зерна соргових культур
ЄО Ольховська, АК Кац
Зб. наук. праць молодих учених, аспірантів та студентів, 21-23, 2018
2018
Підвищення ефективності приймання зерна з залізничного транспорта на ЗАТ «Укрелеваторпром»
ГМ Станкевич, АК Кац, ВМ Шпак
Зб. тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Технології …, 2018
2018
Методологічні особливості дистанційного навчання дисциплін з циклу професійної та практичної підготовки
АК Кац, ЛД Дмитренко
Забезпечення якості вищої освіти: програма та матеріали 49 науково …, 2018
2018
Доробка та зберігання соргових культур (сорго та сориз)
ГМ Станкевич, АК Кац, ЛК Овсянникова
Одеса: КП ОМД, 2018
2018
Відмінності приймання зерна з автотранспорту на заготівельних елеваторах і зернових термінала
ЛД Дмитренко, АК Кац, ВМ Шпак
Зб. тез доповідей 78 наукової конференції викладачів академії 23-27 квітня …, 2018
2018
Дослідження фізико-механічних властивостей голозерного та плівчастого ячменю
ГМ Станкевич, АК Кац, ЛО Луніна
Зб. тез доповідей 78 наукової конференції викладачів академії 23-27 квітня …, 2018
2018
Дослідження гігроскопічних властивостей спельти
ГМ Станкевич, АК Кац, СВ Васильєв, НВ Папук
Зб. тез доповідей 78 наукової конференції викладачів академії 23-27 квітня …, 2018
2018
Дослідження фізико-технологічних властивостей зерна гречки
ВІ Черниш, АК Кац
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2017
2017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20