Характеристика пігментного комплексу столового буряку та закономірності змін його кольору АА Дубініна, НМ Пенкіна, НІ Черевична, ВС Ольховська Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 43-47, 2013 | 10 | 2013 |
Нова технологія бісквітних напівфабрикатів з біополімером ксампаном НІ Черевична, ОВ Самохвалова, СГ Олійник Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сільськ. госп. ім. П. Василенка: зб. наук …, 2007 | 6 | 2007 |
Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні АА Дубініна, СО Ленерт, ОО Хоменко, НІ Черевична Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 5 | 2017 |
Товарознавчі аспекти якості майонезів та практичні підходи до надання їм антиоксидантних властивостей ОЄ Скирда, НІ Черевична, ЛЄ Мамченко Молодий вчений, 272-277, 2016 | 5 | 2016 |
Товарознавство продуктів функціонального призначення ТМ Летута, НІ Черевична, ОВ Гапонцева Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 4 | 2012 |
Розробка скваленвмісної сумішевої олії зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, НІ Черевична Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (8 (45)), 68-70, 2010 | 3 | 2010 |
Сенсорний аналіз АА Дубініна, ТВ Щербакова, НІ Черевична, ОВ Шмиголь Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 2 | 2017 |
Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнес НІ Черевична, ЖА Хомутовська | 1 | 2023 |
Застосування методологічного підходу до розробки та впровадження системи управління якістю бісквітної продукції на основі концепції НАССР НІ Черевична, ВС Ольховська Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 168-173, 2014 | 1 | 2014 |
Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої ЮМ Хацкевич, НІ Черевична, АО Борисова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 1 | 2012 |
Формування якості бісквіта з додаванням молочної сироватки та мікробного полісахариду ксампану НІ Черевична, ОВ Гапонцева Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (56)), 59-62, 2012 | 1 | 2012 |
Вивчення дисперсного складу пінної структури бісквітного тіста у присутності мікробного поліцукриду ксампану НІ Черевична, ОВ Самохвалова, ВВ Полевич Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (4 (36)), 46-49, 2008 | 1 | 2008 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СНЕКОВИХ БАТОНЧИКІВ У СКЛАДІ СУХИХ ПАЙКІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ Н Черевична, Н Грін, І Герошенко Економіка та суспільство, 2024 | | 2024 |
Інновації у ресторанному бізнесі: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241" Готельно-ресторанна справа" освітньої програми" Готельно … НІ Черевична | | 2024 |
Мистецтво сомельє та еногастрономія: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241" Готельно-ресторанна справа" освітньої програми … НІ Черевична | | 2024 |
Інноваційні технології у готельному бізнесі: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241" Готельно-ресторанна справа" освітньої програми … НІ Черевична | | 2024 |
Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу НІ Черевична, ЮО Подушко | | 2023 |
Інновації у готельно-ресторанному бізнесі НІ Черевична, ЕВ Тітова | | 2023 |
Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства НІ Черевична, ВВ Середенко | | 2023 |
Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні НІ Черевична, КІ Тимченко | | 2023 |