Подписаться
Черевична Наталія Іванівна
Черевична Наталія Іванівна
Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Подтвержден адрес электронной почты в домене hneu.net
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Характеристика пігментного комплексу столового буряку та закономірності змін його кольору
АА Дубініна, НМ Пенкіна, НІ Черевична, ВС Ольховська
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 43-47, 2013
102013
Нова технологія бісквітних напівфабрикатів з біополімером ксампаном
НІ Черевична, ОВ Самохвалова, СГ Олійник
Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сільськ. госп. ім. П. Василенка: зб. наук …, 2007
62007
Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні
АА Дубініна, СО Ленерт, ОО Хоменко, НІ Черевична
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
52017
Товарознавчі аспекти якості майонезів та практичні підходи до надання їм антиоксидантних властивостей
ОЄ Скирда, НІ Черевична, ЛЄ Мамченко
Молодий вчений, 272-277, 2016
52016
Товарознавство продуктів функціонального призначення
ТМ Летута, НІ Черевична, ОВ Гапонцева
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
42012
Розробка скваленвмісної сумішевої олії зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот
АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, НІ Черевична
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (8 (45)), 68-70, 2010
32010
Сенсорний аналіз
АА Дубініна, ТВ Щербакова, НІ Черевична, ОВ Шмиголь
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
22017
Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнес
НІ Черевична, ЖА Хомутовська
12023
Застосування методологічного підходу до розробки та впровадження системи управління якістю бісквітної продукції на основі концепції НАССР
НІ Черевична, ВС Ольховська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 168-173, 2014
12014
Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої
ЮМ Хацкевич, НІ Черевична, АО Борисова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
12012
Формування якості бісквіта з додаванням молочної сироватки та мікробного полісахариду ксампану
НІ Черевична, ОВ Гапонцева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (56)), 59-62, 2012
12012
Вивчення дисперсного складу пінної структури бісквітного тіста у присутності мікробного поліцукриду ксампану
НІ Черевична, ОВ Самохвалова, ВВ Полевич
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (4 (36)), 46-49, 2008
12008
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СНЕКОВИХ БАТОНЧИКІВ У СКЛАДІ СУХИХ ПАЙКІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ
Н Черевична, Н Грін, І Герошенко
Економіка та суспільство, 2024
2024
Інновації у ресторанному бізнесі: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241" Готельно-ресторанна справа" освітньої програми" Готельно …
НІ Черевична
2024
Мистецтво сомельє та еногастрономія: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241" Готельно-ресторанна справа" освітньої програми …
НІ Черевична
2024
Інноваційні технології у готельному бізнесі: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241" Готельно-ресторанна справа" освітньої програми …
НІ Черевична
2024
Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
НІ Черевична, ЮО Подушко
2023
Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
НІ Черевична, ЕВ Тітова
2023
Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
НІ Черевична, ВВ Середенко
2023
Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
НІ Черевична, КІ Тимченко
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20