Follow
Манєфа Полумбрик
Манєфа Полумбрик
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Внесення колагенвмісних сумішей в фаршеві системи
ВМ Пасічний, ММ Полумбрик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
31*2016
Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробів
АІ Українець, ВМ Пасічний, ЮВ Желуденко
24*2016
Development of meat-containing minced semi-finished products based on the locally produced raw materials
V Tischenko, V Pasichnyi, M Polumbryk, O Haschuk, N Bozhko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (94), 49-54, 2018
21*2018
Применение комплекса β-циклодекстрина с йодом при производстве вареных колбасных изделий
МО Полумбрик, ЕО Котляр, ХВ Омельченко
Пищ. наука и технол 10, 44-48, 2016
17*2016
Комплекс йоду з β-циклодекстрином як функціональна добавка у технології варених ковбасних виробів
ХВ Омельченко, МО Полумбрик, ВМ Пасічний, ОМ Полумбрик
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 203-209, 2017
92017
Using of polymers as carriers in encapsulation of spice oleoresins
V Pasichniy, Y Khomenko, M Polumbryk
Ukrainian Journal of Food Science 2 (2), 213-219, 2014
62014
Білкозин–альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах
ВМ Пасічний, МО Полумбрик
52016
Функціонально-технологічні властивості фаршевих систем з використанням білоквмісних композицій на основі тваринного білка «Білкозин»
ВМ Пасічний, ЮО Хоменко, ЮВ Желуденко
42015
The study of the possibility of combining freshwater fish with duck meat in meat-containing semi-finished products
N Bozhko, V Tischenko, V Pasichnyi, P Manyefa, O Haschuk
Eureka: life sciences, 35-41, 2018
32018
Effect of collagen based protein isolate" Bilkozine" on biological value of boiled sausages
A Ukrainets, V Pasichnyi, M Polumbryk
22016
Застосування полімерів в якості носіїв для інкапсуляції олеорезинів спецій
ВМ Пасічний, ЮО Хоменко, ММ Полумбрик
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2014
22014
Вплив пастеризації та елементів «активного пакування» на якість напівкопчених ковбас виробів в процесі зберігання
ОВ Храпачов, ВМ Пасічний, АІ Маринін
12020
Morphology of the surface of cooked sausages made with the collagen-containing protein additive “bilkozyne”
V Pasichnyi, Y Kotliar, M Polumbryk, V Litvyak
12018
Дослідження морфології поверхні та текстури фаршу варених ковбас
ОВ В.М. Пасічний, М.О. Полумбрик, М.М. Полумбрик, В.В. Литвяк
Наукові праці НУХТ 23 (5), 146-152, 2017
12017
Оцінка антиоксидантної активності природних сполук
МО Полумбрик, ОМ Полумбрик, ВМ Пасічний, ЛВ Баль-Прилипко
12016
Застосування колагенового тваринного білка «Білкозин» в технології варених ковбас
ВМ Пасічний, ЮО Хоменко, ІВ Неводюк, ДА Шведюк
12015
Research consistency of disperse systems by gravitational penetration method
V Guts
12013
56. СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ ЛЮЛЯ-КЕБАБУ
ММ Полумбрик, ВМ Пасічний, ЮС Гайдай
Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі, 125, 2020
2020
35. АЛЬТЕРНАТИВНИЙ СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ ЛЮЛЯ-КЕБАБУ
ВМ Пасічний, ММ Полумбрик, ЮС Гайдай
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 187, 2020
2020
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка «Білкозин»
ММ Полумбрик
Национальный университет пищевых технологий, 2019
2019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20