Інноваційні види туризму ВС Ковешніков, ОС Ліфіренко, НМ Стукальська Інвестиції: практика та досвід, 38-44, 2016 | 51 | 2016 |
Інноваційні види туризму ВС Ковешніков, ОС Ліфіренко, НМ Стукальська Інвестиції: практика та досвід, 38-44, 2016 | 51 | 2016 |
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова Харків, ХДУХТ, 2017 | 33 | 2017 |
Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні Y Zemlina, O Lifirenko Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (1), 121-131, 2019 | 25 | 2019 |
Інноваційний підхід до розвитку готельних мереж ТО Марцин, ТВ Бурак, ОС Ліфіренко URL: https://www. sworld. com. ua/index. php/an-innovative-approach-to-the …, 2012 | 7 | 2012 |
Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів для харчування дітей АВ Антоненко, ОО Довга, ОС Ліфіренко Научный взгляд в будущее: международное периодическое научное издание, 4-11, 2016 | 6 | 2016 |
Питання класифікації в сфері туризму ВС Ковешніков, ОС Ліфіренко, НМ Стукальська Економіка та держава, 29-31, 2016 | 5 | 2016 |
Інноваційні технології соусів з біологічноактивними компонентами АВ Антоненко, ОС Ліфіренко | 3 | 2016 |
Кріотехнологія десертів Сорбет ЮВ Земліна, АВ Антоненко, ІМ Грищенко, ОС Ліфіренко, ... Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018 | 1 | 2018 |
Оздоровчий туризм ОС Ліфіренко | 1 | 2015 |
Ефективність та удосконалення spa-послуг на термальних курортах України ОЮ Завадинська, ГА Толок, ОС Ліфіренко Ефективна економіка, 2018 | | 2018 |
Технологія і якість страв із овочів з використанням розторопші плямистої АВ Антоненко, ІМ Грищенко, ЮВ Земліна, ОС Ліфіренко, ДА Баран Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018 | | 2018 |
Состояние развития энергетики на основе биотехнологий ИВ Пантелеева Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018 | | 2018 |
Технологія натурального ароматизатора GLV із похідних вищих ненасичених жирних кислот Г Дубова, О Ліфіренко, Е Лифиренко Изд. центр КНУКиМ, 2018 | | 2018 |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ЮВ Земліна, ОС Ліфіренко Друкується за рішенням Вченої ради Київського національного університету …, 2018 | | 2018 |
Digital signage-інноваційні технології в готельному господарстві ОС Ліфіренко, ІІ Шабанова | | 2015 |
Особливості діяльності готелів, які надають SPA та Wellness-послуги ОС Ліфіренко | | 2014 |
Організація дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах ОС Ліфіренко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | | 2012 |
Земліна ЮВ АВ Антоненко, ІМ Грищенко, ОС Ліфіренко ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 22018259, 0 | | |
ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ШТУЧНИХ ОБ’ЄКТІВ ТУРИСТИЧНОГО ІНТЕРЕСУ ЛА Грицина, МП Кляп, ФФ Шандор, ВС Ковешніков, ОС Ліфіренко, ... Вісник студентського наукового товариства «ВАТРА» Вінницького торговельно …, 0 | | |