Підписатись
Олена Ліфіренко
Олена Ліфіренко
Київський національний університет культури і мистецтв, факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні види туризму
ВС Ковешніков, ОС Ліфіренко, НМ Стукальська
Інвестиції: практика та досвід, 38-44, 2016
502016
Інноваційні види туризму
ВС Ковешніков, ОС Ліфіренко, НМ Стукальська
Інвестиції: практика та досвід, 38-44, 2016
502016
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч. 2.
ОІ Черевко, МІ Пересічний, СМ Пересічна, КВ Свідло, ІМ Грищенко, ...
Харків: ХДУХТ, 2017
322017
Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні
Y Zemlina, O Lifirenko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (1), 121-131, 2019
252019
Інноваційний підхід до розвитку готельних мереж
ТО Марцин, ТВ Бурак, ОС Ліфіренко
URL: https://www. sworld. com. ua/index. php/an-innovative-approach-to-the …, 2012
72012
Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів для харчування дітей
АВ Антоненко, ОО Довга, ОС Ліфіренко
Научный взгляд в будущее: международное периодическое научное издание, 4-11, 2016
62016
Питання класифікації в сфері туризму
ВС Ковешніков, ОС Ліфіренко, НМ Стукальська
Економіка та держава, 29-31, 2016
52016
Інноваційні технології соусів з біологічноактивними компонентами
АВ Антоненко, ОС Ліфіренко
32016
Кріотехнологія десертів Сорбет
ЮВ Земліна, АВ Антоненко, ІМ Грищенко, ОС Ліфіренко, ...
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
12018
Оздоровчий туризм
ОС Ліфіренко
12015
Ефективність та удосконалення spa-послуг на термальних курортах України
ОЮ Завадинська, ГА Толок, ОС Ліфіренко
Ефективна економіка, 2018
2018
Технологія і якість страв із овочів з використанням розторопші плямистої
АВ Антоненко, ІМ Грищенко, ЮВ Земліна, ОС Ліфіренко, ДА Баран
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
2018
Состояние развития энергетики на основе биотехнологий
ИВ Пантелеева
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
2018
Технологія натурального ароматизатора GLV із похідних вищих ненасичених жирних кислот
Г Дубова, О Ліфіренко, Е Лифиренко
Изд. центр КНУКиМ, 2018
2018
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
ЮВ Земліна, ОС Ліфіренко
Друкується за рішенням Вченої ради Київського національного університету …, 2018
2018
Digital signage-інноваційні технології в готельному господарстві
ОС Ліфіренко, ІІ Шабанова
2015
Особливості діяльності готелів, які надають SPA та Wellness-послуги
ОС Ліфіренко
2014
Організація дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах
ОС Ліфіренко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
2012
Земліна ЮВ
АВ Антоненко, ІМ Грищенко, ОС Ліфіренко
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 22018259, 0
ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ШТУЧНИХ ОБ’ЄКТІВ ТУРИСТИЧНОГО ІНТЕРЕСУ
ЛА Грицина, МП Кляп, ФФ Шандор, ВС Ковешніков, ОС Ліфіренко, ...
Вісник студентського наукового товариства «ВАТРА» Вінницького торговельно …, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20