Підписатись
Писарец Ольга Петровна
Писарец Ольга Петровна
ТОВ Интерстарч Украина
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна
ОП Писарець
Національний університет харчових технологій, 2015
82015
Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів
О Писарець, Н Бєла, І Гетьман, А Семенова
Продовольчі ресурси 6 (10), 232-236, 2018
42018
Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products
A Dorohovich, V Dorohovich, L Mazur
42018
Молочна сироватка покращує якість хліба з суміші пшеничного і кукурудзяного борошна
ВІ Дробот, ОП Писарець
Хранение и переработка зерна, 46-48, 2014
42014
Високобілковий хліб для споживачів з підвищеними білковими потребами
ВМ Махинько, АО Лістратенко, ОП Писарець
32018
Использование кукурузной муки в технологии хлебопечения
ВИ Дробот, ОП Писарец
Научни трудове Унивеситет по хранителни технологии 61 (1), 33-36, 2014
32014
Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення
АГ Абрамова, КВ Рубанка, ОП Писарець
22017
Кукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хліба
ОП Писарець, Н Іванушко, ВІ Дробот
22014
Использование продуктов переработки кукурузы в производстве хлеба из композиционных смесей
ВИ Дробот, ОП Писарец, ИН Кравченко
22013
Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба
ВІ Дробот, ОП Писарець, ІМ Кравченко
22013
ЗАСТОСУВАННЯ БОРОШНА ЗІ СПЕЛЬТИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
О Писарець, Н Бєла
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 7 (12), 136-141, 2019
12019
Удосконалення технології бісквітів функціонального призначення для підприємств кондитерської галузі та закладів ресторанного господарства
АГ Абрамова, КВ Рубанка, ОП Писарець
12018
Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна
АБ Семенова, ОП Писарець, ВІ Дробот
Продовольчі ресурси, 178-182, 2016
12016
Обоснование эффективности использования молочнокислой закваски в технологии пшенично-кукурузного хлеба
ОП Писарец, АБ Семенова, ВИ Дробот
Вестник Алматинского технологического университета, 94-99, 2016
12016
Обоснование целесообразности использования молочной сыворотки в технологии хлеба из пшенично-кукурузной смеси
ОП Писарец, ВИ Дробот
12015
Продукти переробки кукурудзи-джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6
ОП Писарець, ВІ Дробот
12014
Влияние продуктов переработки кукурузы на биохимические процессы в технологи хлеба из мучной смеси
ОП Писарец, ВИ Дробот
12014
Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно
ОП Писарець, ІВ Голінка, ВІ Дробот
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 23-26, 2014
12014
Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном
ОП Писарець, ВІ Дробот
Продовольчі ресурси, 40-42, 2014
12014
Дослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзи
ОП Писарець
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20