Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна ОП Писарець Національний університет харчових технологій, 2015 | 8 | 2015 |
Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів О Писарець, Н Бєла, І Гетьман, А Семенова Продовольчі ресурси 6 (10), 232-236, 2018 | 4 | 2018 |
Complex indicator of quality of sugars and sugar substitutes and their use in the production of confectionery products A Dorohovich, V Dorohovich, L Mazur | 4 | 2018 |
Молочна сироватка покращує якість хліба з суміші пшеничного і кукурудзяного борошна ВІ Дробот, ОП Писарець Хранение и переработка зерна, 46-48, 2014 | 4 | 2014 |
Високобілковий хліб для споживачів з підвищеними білковими потребами ВМ Махинько, АО Лістратенко, ОП Писарець | 3 | 2018 |
Использование кукурузной муки в технологии хлебопечения ВИ Дробот, ОП Писарец Научни трудове Унивеситет по хранителни технологии 61 (1), 33-36, 2014 | 3 | 2014 |
Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення АГ Абрамова, КВ Рубанка, ОП Писарець | 2 | 2017 |
Кукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хліба ОП Писарець, Н Іванушко, ВІ Дробот | 2 | 2014 |
Использование продуктов переработки кукурузы в производстве хлеба из композиционных смесей ВИ Дробот, ОП Писарец, ИН Кравченко | 2 | 2013 |
Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба ВІ Дробот, ОП Писарець, ІМ Кравченко | 2 | 2013 |
ЗАСТОСУВАННЯ БОРОШНА ЗІ СПЕЛЬТИ В ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА О Писарець, Н Бєла ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 7 (12), 136-141, 2019 | 1 | 2019 |
Удосконалення технології бісквітів функціонального призначення для підприємств кондитерської галузі та закладів ресторанного господарства АГ Абрамова, КВ Рубанка, ОП Писарець | 1 | 2018 |
Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна АБ Семенова, ОП Писарець, ВІ Дробот Продовольчі ресурси, 178-182, 2016 | 1 | 2016 |
Обоснование эффективности использования молочнокислой закваски в технологии пшенично-кукурузного хлеба ОП Писарец, АБ Семенова, ВИ Дробот Вестник Алматинского технологического университета, 94-99, 2016 | 1 | 2016 |
Обоснование целесообразности использования молочной сыворотки в технологии хлеба из пшенично-кукурузной смеси ОП Писарец, ВИ Дробот | 1 | 2015 |
Продукти переробки кукурудзи-джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6 ОП Писарець, ВІ Дробот | 1 | 2014 |
Влияние продуктов переработки кукурузы на биохимические процессы в технологи хлеба из мучной смеси ОП Писарец, ВИ Дробот | 1 | 2014 |
Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно ОП Писарець, ІВ Голінка, ВІ Дробот Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 23-26, 2014 | 1 | 2014 |
Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном ОП Писарець, ВІ Дробот Продовольчі ресурси, 40-42, 2014 | 1 | 2014 |
Дослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзи ОП Писарець | 1 | 2013 |