Мікроструктурний аналіз грибної суспензії на стадії підготовки до ропилювального сушіння НО Шаркова, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ГВ Декуша | 7 | 2018 |
Технологія вітчизняного продукту спеціального дієтичного призначення білок гідролізований сухий НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛЮ Авдєєва, ТЯ Турчина Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 216-218, 2015 | 6 | 2015 |
Дослідження динамічної в’язкості водної суспензії плодового тіла гриба шиїтаке НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛО Костянець | 5 | 2017 |
Особливості технології виробництва соєвих продуктів НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Грищенко Промышленная теплотехника 26 (6), 93-96, 2004 | 4 | 2004 |
13. ТЕПЛОТЕХНОЛОГІЇ НОВИХ ПОРОШКОВИХ ПРОДУКТІВ З НАТУРАЛЬНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ КД Малецька, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ... Х МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 290, 2021 | 3 | 2021 |
Моделювання впливу β-циклодекстрину як структуруючої добавки на кінетику сушіння водної суспензії їстівного гриба шиїтаке ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛО Костянець, АА Макаренко Scientific Works 83 (1), 152-156, 2019 | 3 | 2019 |
Білкові гідролізати для харчування дітей раннього віку НО Шаркова, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 250-252, 2013 | 3 | 2013 |
Нові можливості переробки вторинної сировини птахівництва з отриманням цінного білково мінерального продукту ММ Козак, ЕК Жукотський, ЯТ Терлецька, НО Шаркова Сучасне птахівництво, 18-19, 2009 | 3 | 2009 |
ВПЛИВ СТУКТУРУЮЧОЇ ДОБАВКИ НА ВИХІД ГРИБНОГО ПОРОШКУ ПРИ СУШІННІ МЕТОДОМ РОЗПИЛЮВАННЯ ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, АА Макаренко Scientific Works 84 (2), 67-75, 2020 | 2 | 2020 |
Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ЕК Жукотський | 1 | 2020 |
Модернізація експериментального стенду для дослідження процесу сушіння одиничних крапель рідинних систем НО Шаркова, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛО Костянець Наукові праці Національного університету харчових технологій, 120-126, 2017 | 1 | 2017 |
Явище гідродинамічної кавітації як дієвий механізм диспергування при реалізації дискретно-імпульсного введення енергії AA Dolinsky, LY Avdeev, EK Zhukotskyy, AA Makarenko Thermophysics and Thermal Power Engineering 37 (6), 16-21, 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження кінетики сушіння крапель білково-мінерального екстракту НО Шаркова, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ТЯ Турчина, ММ Козак, ... Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 358-361, 2011 | 1 | 2011 |
НОВІ ВИДИ СОЄВИХ НАПОЇВ НО Шаркова, ВМ Преподобний, ЛЮ Авдеева, ЕК Жукотський, ... Промышленная теплотехника 24 (4a), 134, 2002 | 1 | 2002 |
10. ПОРОШКОВА ФОРМА ГРИБА ШИЇТАКЕ ЯК БІОЛОГІЧНО ЦІННА ДОБАВКА ДО М’ЯСНИХ ВИРОБІВ ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі …, 2021 | | 2021 |
ДОСЛІДЖЕННЯ МАСООБМІННИХ ПРОЦЕСІВ ПРИ ЕКСТРАГУВАННІ КВІТОК КАЛЕНДУЛИ ЛІКАРСЬКОЇ ЛЮ Авдєєва, АА Макаренко, ЕК Жукотський, ВЮ Павлік Редакційна колегія, 53, 2021 | | 2021 |
Розрахунок радіуса факелу розпилу при сушінні рідких гетерогенних систем із складними реологічними властивостями ТЯ Турчина, КД Малецька, ЕК Жукотський, ОВ Ткаченко Теплофізика та теплоенергетика 42 (4), 33-40, 2020 | | 2020 |
Технологія біологічної добавки з гриба шиїтаке з підвищеним вмістом активованого комплексу полісахаридів ЛЮ Авдєєва, ЕК Жукотський, ГВ Декуша | | 2020 |
11. СТАН ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ПЕРШОГО РОКУ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ ЛЮ Авдєєва, ЕК Жукотський, ГВ Декуша ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 77, 2020 | | 2020 |
Дослідження впливу гідродинаміки рідини в соплі Вентурі на інтенсивність виникнення кавітації ЛЮ Авдєєва, АА Макаренко, ЕК Жукотський | | 2019 |