Підписатись
Едуард Жукотський (E. Zhukotskyi)
Едуард Жукотський (E. Zhukotskyi)
старший науковий співробітник, Інститут технічної теплофізики Національної академії наук України
Підтверджена електронна адреса в nas.gov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікроструктурний аналіз грибної суспензії на стадії підготовки до ропилювального сушіння
НО Шаркова, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ГВ Декуша
72018
Технологія вітчизняного продукту спеціального дієтичного призначення білок гідролізований сухий
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛЮ Авдєєва, ТЯ Турчина
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 216-218, 2015
62015
Дослідження динамічної в’язкості водної суспензії плодового тіла гриба шиїтаке
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, ЛО Костянець
52017
Особливості технології виробництва соєвих продуктів
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ГВ Грищенко
Промышленная теплотехника 26 (6), 93-96, 2004
42004
13. ТЕПЛОТЕХНОЛОГІЇ НОВИХ ПОРОШКОВИХ ПРОДУКТІВ З НАТУРАЛЬНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
КД Малецька, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ...
Х МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 290, 2021
32021
Моделювання впливу β-циклодекстрину як структуруючої добавки на кінетику сушіння водної суспензії їстівного гриба шиїтаке
ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛО Костянець, АА Макаренко
Scientific Works 83 (1), 152-156, 2019
32019
Білкові гідролізати для харчування дітей раннього віку
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 250-252, 2013
32013
Нові можливості переробки вторинної сировини птахівництва з отриманням цінного білково мінерального продукту
ММ Козак, ЕК Жукотський, ЯТ Терлецька, НО Шаркова
Сучасне птахівництво, 18-19, 2009
32009
ВПЛИВ СТУКТУРУЮЧОЇ ДОБАВКИ НА ВИХІД ГРИБНОГО ПОРОШКУ ПРИ СУШІННІ МЕТОДОМ РОЗПИЛЮВАННЯ
ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ГВ Декуша, АА Макаренко
Scientific Works 84 (2), 67-75, 2020
22020
Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів
ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ЕК Жукотський
12020
Модернізація експериментального стенду для дослідження процесу сушіння одиничних крапель рідинних систем
НО Шаркова, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський, ЛО Костянець
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 120-126, 2017
12017
Явище гідродинамічної кавітації як дієвий механізм диспергування при реалізації дискретно-імпульсного введення енергії
AA Dolinsky, LY Avdeev, EK Zhukotskyy, AA Makarenko
Thermophysics and Thermal Power Engineering 37 (6), 16-21, 2015
12015
Дослідження кінетики сушіння крапель білково-мінерального екстракту
НО Шаркова, ЕК Жукотський, ЛЮ Авдєєва, ТЯ Турчина, ММ Козак, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 358-361, 2011
12011
НОВІ ВИДИ СОЄВИХ НАПОЇВ
НО Шаркова, ВМ Преподобний, ЛЮ Авдеева, ЕК Жукотський, ...
Промышленная теплотехника 24 (4a), 134, 2002
12002
10. ПОРОШКОВА ФОРМА ГРИБА ШИЇТАКЕ ЯК БІОЛОГІЧНО ЦІННА ДОБАВКА ДО М’ЯСНИХ ВИРОБІВ
ЛЮ Авдєєва, ГВ Декуша, ТЯ Турчина, ЕК Жукотський
«Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі …, 2021
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ МАСООБМІННИХ ПРОЦЕСІВ ПРИ ЕКСТРАГУВАННІ КВІТОК КАЛЕНДУЛИ ЛІКАРСЬКОЇ
ЛЮ Авдєєва, АА Макаренко, ЕК Жукотський, ВЮ Павлік
Редакційна колегія, 53, 2021
2021
Розрахунок радіуса факелу розпилу при сушінні рідких гетерогенних систем із складними реологічними властивостями
ТЯ Турчина, КД Малецька, ЕК Жукотський, ОВ Ткаченко
Теплофізика та теплоенергетика 42 (4), 33-40, 2020
2020
Технологія біологічної добавки з гриба шиїтаке з підвищеним вмістом активованого комплексу полісахаридів
ЛЮ Авдєєва, ЕК Жукотський, ГВ Декуша
2020
11. СТАН ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ПЕРШОГО РОКУ ЖИТТЯ В УКРАЇНІ
ЛЮ Авдєєва, ЕК Жукотський, ГВ Декуша
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 77, 2020
2020
Дослідження впливу гідродинаміки рідини в соплі Вентурі на інтенсивність виникнення кавітації
ЛЮ Авдєєва, АА Макаренко, ЕК Жукотський
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20