Перспектива використання продуктів переробки полби у харчових продуктах ГМ Лисюк, ОМ Постнова, РЛ Богуславський Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005 | 9 | 2005 |
Оцінка технології здобного печива з використанням продукту переробки зерна нового сорту кукурудзи високої цукристості ГМ Лисюк, ОМ Постнова, ІО Шелест Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008 | 4 | 2008 |
Перспективи використання кріас-порошку оплодня гречки у технології хліба профілактичного напрямку ОМ Постнова, ГМ Лисюк Луганськ, Східно-український національний університету ім. В.Даля, 2007 | 3* | 2007 |
Технологія кондитерських виробів. Навчальний-методичний посібник для самостійного вивчення курсу ГМ Лисюк, ЗІ Кучерук, ОМ Постнова Харків: ХДУХТ, 2006 | 3 | 2006 |
PRESERVATION OF WINTER GARLIC DEPENDING ON THE ELEMENTS OF POSTHARVEST TREATMENT A Pusik, L., Pusik, V., Postnova, O., Safronska, I., Chervonyi, V., Mohutova ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11-104), 24-32, 2020 | 2* | 2020 |
Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту ЗІ Кучерук, ОМ Постнова, АО Галич Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 2 | 2015 |
Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні ВМ Кобрін, ОМ Постнова, ВО Віннікова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 2 | 2012 |
Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. Монография МИ Беляев, АП Горбанев, НИ Есинова, ЕТ Матяш, СА Попова, ... Харьков: ХИОП, 1989 | 2 | 1989 |
Research of Winter Garlic Storage Depending on the Elements of the Post-Harvest Refinement L Pusik, V Pusik, O Postnova, I Safronska, V Chervonyi, V Mohutova, ... Pusik, L., Pusik, V., Postnova, O., Safronska, I., Chervonyi, V., Mohutova …, 2020 | 1 | 2020 |
Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів ОМ Постнова, ЄО Синдецька ХНТУСГ, 2016 | 1 | 2016 |
Аграрна галузь сучасної України: проблеми та перспективи розвитку ТМ Дейнеко, ММ Вечер, ОП Шкляров, ВМ Тимчук, СФ Халін, ... Луганський національний аграрний університет, 2021 | | 2021 |
Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. ОМ Постнова Харків: ДБТУ, 2021 | | 2021 |
ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ОБОЛОНОК ЗЕРНОВИХ ЗЛАКІВ НА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ МАСЛЯНИХ БІСКВІТІВ ОМ Постнова Рекомендовано до друку Вченою радою Луганського національного аграрного …, 2021 | | 2021 |
Применение вахты трехлистной в системе мероприятий по борьбе с криптоспоридиозом ягнят АИ Ятусевич, МВ Старовойтова, ОС Горлова Гродно: ГГАУ, 2021 | | 2021 |
Дослідження ефективності процесу ультразвукової екстракції дикорослої сировини від величини гідромодуля і частоти хвиль НО Афукова, ГМ Постнов, ОМ Постнова, ВМ Червоний Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020 | | 2020 |
Дослідження ефективності використання відновленого ультразвуком молока під час виробництва сиру кисломолочного ВМ Червоний, ДВ Горєлков, ГМ Постнов, ОМ Постнова, КО Самойчук, ... ТДАТУ, 2020 | | 2020 |
Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів ТП Порєзанова Харків: ХНТУСГ, 2020 | | 2020 |
Research of winter garlic storage depending on the elements of the post-harvest refinement ЛМ Пузік, ОМ Постнова, ІМ Сафронська, ВМ Червоний, ВФ Могутова, ... Полтавська державна аграрна академія, НВП ПП" Технологічний центр", 2020 | | 2020 |
Reservation of Winter Garlic Depending on the Elements of Postharvest Treatment ЛМ Пузік, В Пузік, ОМ Постнова, ІМ Сафронська, ВМ Червоний, ... | | 2020 |
Development ultrasonic homogenizer ВМ Червоний, ГМ Постнов, ВФ Могутова, ОМ Постнова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | | 2019 |