Підписатись
Ольга Николаевна Постнова, Ольга Миколаївна Постнова, Olga Postnova
Ольга Николаевна Постнова, Ольга Миколаївна Постнова, Olga Postnova
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture/ХНТУСГ
Підтверджена електронна адреса в khntusg.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Перспектива використання продуктів переробки полби у харчових продуктах
ГМ Лисюк, ОМ Постнова, РЛ Богуславський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
92005
Оцінка технології здобного печива з використанням продукту переробки зерна нового сорту кукурудзи високої цукристості
ГМ Лисюк, ОМ Постнова, ІО Шелест
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
42008
Перспективи використання кріас-порошку оплодня гречки у технології хліба профілактичного напрямку
ОМ Постнова, ГМ Лисюк
Луганськ, Східно-український національний університету ім. В.Даля, 2007
3*2007
Технологія кондитерських виробів. Навчальний-методичний посібник для самостійного вивчення курсу
ГМ Лисюк, ЗІ Кучерук, ОМ Постнова
Харків: ХДУХТ, 2006
32006
PRESERVATION OF WINTER GARLIC DEPENDING ON THE ELEMENTS OF POSTHARVEST TREATMENT
A Pusik, L., Pusik, V., Postnova, O., Safronska, I., Chervonyi, V., Mohutova ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11-104), 24-32, 2020
2*2020
Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту
ЗІ Кучерук, ОМ Постнова, АО Галич
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
22015
Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні
ВМ Кобрін, ОМ Постнова, ВО Віннікова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
22012
Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. Монография
МИ Беляев, АП Горбанев, НИ Есинова, ЕТ Матяш, СА Попова, ...
Харьков: ХИОП, 1989
21989
Research of Winter Garlic Storage Depending on the Elements of the Post-Harvest Refinement
L Pusik, V Pusik, O Postnova, I Safronska, V Chervonyi, V Mohutova, ...
Pusik, L., Pusik, V., Postnova, O., Safronska, I., Chervonyi, V., Mohutova …, 2020
12020
Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів
ОМ Постнова, ЄО Синдецька
ХНТУСГ, 2016
12016
Аграрна галузь сучасної України: проблеми та перспективи розвитку
ТМ Дейнеко, ММ Вечер, ОП Шкляров, ВМ Тимчук, СФ Халін, ...
Луганський національний аграрний університет, 2021
2021
Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів.
ОМ Постнова
Харків: ДБТУ, 2021
2021
ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ОБОЛОНОК ЗЕРНОВИХ ЗЛАКІВ НА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ МАСЛЯНИХ БІСКВІТІВ
ОМ Постнова
Рекомендовано до друку Вченою радою Луганського національного аграрного …, 2021
2021
Применение вахты трехлистной в системе мероприятий по борьбе с криптоспоридиозом ягнят
АИ Ятусевич, МВ Старовойтова, ОС Горлова
Гродно: ГГАУ, 2021
2021
Дослідження ефективності процесу ультразвукової екстракції дикорослої сировини від величини гідромодуля і частоти хвиль
НО Афукова, ГМ Постнов, ОМ Постнова, ВМ Червоний
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020
2020
Дослідження ефективності використання відновленого ультразвуком молока під час виробництва сиру кисломолочного
ВМ Червоний, ДВ Горєлков, ГМ Постнов, ОМ Постнова, КО Самойчук, ...
ТДАТУ, 2020
2020
Використання біологічного матеріалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів
ТП Порєзанова
Харків: ХНТУСГ, 2020
2020
Research of winter garlic storage depending on the elements of the post-harvest refinement
ЛМ Пузік, ОМ Постнова, ІМ Сафронська, ВМ Червоний, ВФ Могутова, ...
Полтавська державна аграрна академія, НВП ПП" Технологічний центр", 2020
2020
Reservation of Winter Garlic Depending on the Elements of Postharvest Treatment
ЛМ Пузік, В Пузік, ОМ Постнова, ІМ Сафронська, ВМ Червоний, ...
2020
Development ultrasonic homogenizer
ВМ Червоний, ГМ Постнов, ВФ Могутова, ОМ Постнова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20