Follow
Фурсік Оксана Петрівна / Фурсик Оксана Петровна / Fursik Oksana
Фурсік Оксана Петрівна / Фурсик Оксана Петровна / Fursik Oksana
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Scientific foundations of solving engineering tasks and problems
B Demchyna, L Vozniuk, M Surmai, D Hladyshev, V Babyak, V Kovalchuk, ...
International Science Group, 2021
482021
Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems
I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov
262016
Дослідження емульсій на основі білоквмісних функціональних харчових композицій
ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ОП Фурсік
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (23)), 51-55, 2015
25*2015
Polufabrikatyi iz myasa indeyki s ispolzovaniem teksturoformiruyuschih napolniteley
S Ivanov, V Pasichniy, I Strashinskiy, A Marinin, O Fursik, V Krepak
Himiya i tehnologiya pischi 2 (48), 25-33, 2014
172014
The study of properties of minces in boiled sausage with functional food composition use
I Strashynskyi, O Fursik, V Pasichnyi, A Marynin, G Goncharov
122016
Reolohichni vlastyvosti hidratovanykh bilokvmisnykh funktsionalnykh kharchovykh kompozytsii
IM Strashynskyi, VM Pasichnyi, OP Fursik
Novi rishennia v suchasnykh tekhnolohiiakh 62 (1171), 166-170, 2015
10*2015
Вплив нанокомпозиту на функціональні показники білкових препаратів рослинного походження
СВ Іванов, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, ОП Фурсік
10*2014
Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів
СВ Іванов, ВМ Пасічний, ІМ Страшинський, АІ Маринін, ОП Фурсік, ...
92014
Полуфабрикаты из мяса индейки с использованием текстуроформирующих наполнителей
СВ Иванов, СВ Іванов, ВМ Пасічний, ИМ Страшинский, ...
82014
Quality assessment of proteins in cooked sausages with food compositions
O Fursik, I Strashynskyi, V Pasichnyi, O Kochubei-Lytvynenko
72018
Some aspects of using the nanotechnology in food industry
O Fursik, I Strashynskyi, V Pasichnyi, A Marynin
62019
DoslIdzhennya emulsIy na osnovI bIlokvmIsnih funktsIonalnih harchovih kompozitsIy
VM PasIchniy, IM Strashinskiy, OP FursIk
Tehnologicheskiy audit i rezervyi proizvodstva 3 (3), 51-55, 2015
52015
Biological efficiently of cooked sausages protein
O Fursik, I Strashynskyi, V Pasichnyi, R Svyatnenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
42019
Вплив імпульсних електричних полів на мікробіологічні показники та вміст вітаміну С в незбираному молоці
РС Святненко, АІ Маринін, АВ Макогон, ОП Фурсік
42017
Vply v funktsionalnoi kharchovoi kompozytsii na vlastyvost i miasnykh farshevykh system
IM Strashynskyi, OP Fursik, VM Pasichnyi, AI Marynin, HI Honcharov
Vostochno-evropejski j zhurnal peredovyh tehnologij 6, 11-84, 2016
42016
Meat products from turkey meat with texture-forming fillers.
S Ivanov, V Pasichniy, I Strashynskyi, A Marynin, O Fursik, V Krepak
42014
The use of wastes from the flour mills and vegetable processing for the enrichment of food products
A Shevchenko, O Fursik, V Drobot, O Shevchenko
Bioconversion of Wastes to Value-added Products, 1-35, 2023
32023
Using of horsemeat as an additional source of raw materials for expanding the range of meat products
I Strashynskyi, O Fursik
32020
Якість свинини, що переробляє ТОВ" Тернопільський м’ясокомбінат"
ІМ Страшинський, ОП Фурсік, РО Ришканич, ОВ Ромазан
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
32019
Кваліметрична оцінка органолептичних показників варених ковбас
ОП Фурсік, ІМ Страшинський
32017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20