Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства СВ Іванов, ВА Домарецький, ВЛ Прибильський К.: НУХТ.–2013.–455 с, 2012 | 28 | 2012 |
Технологiя екстрактiв, концентратiв та напоїв iз рослинної сировини: пiдручник ВА Домарецький, ВЛ Прибильський, МГ Михайлов пiдручник/за ред. ВА Домарецького.–Вiнниця: Нова кн, 2005 | 24 | 2005 |
Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв ВЛ Прибильський, ІВ Мельник, СВ Омельчук Харчова наука і технологія, 47-51, 2014 | 17 | 2014 |
Рисовый гриб-основа безалкогольных напитков ЕА Цед, ЛМ Прибыльский, ЛМ Якиревич, ЛИ Рыдевская, НА Каминская Пиво и напитки, 38-38, 2001 | 14 | 2001 |
Iнновацiйнi технологiї продуктiв бродiння i виноробства: Пiдруч. та iн СВ Iванов, ВА Домарецький, ВЛ Прибильський За заг. ред. д-ра хiм. наук, проф. СВ Iванова, 487, 2012 | 12 | 2012 |
Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв ВЛ Прибильський «Технологія продуктів бродіння»/Віталій Леонідович Прибильський, 2004 | 8 | 2004 |
Дослідження пивних дріжджів, які застосовують при зброджуванні у ЦКБА ЗМ Романова, ВЛ Прибильський, Ю Дарменко | 6 | 2008 |
Вплив механічної і магнітної обробки на фізико-хімічні показники води ВВ Остапенко, ВЛ Прибильський, ІО Костюк, ОМ Костюк | 5 | 2007 |
Использование молочной сыворотки в технологии хлебного кваса ВЛ Прибыльский, ЗН Романова Харчова наука і технологія, 29-31, 2013 | 4 | 2013 |
Перспективні напрямки розвитку технології безалкогольних напоїв в Україні ВЛ Прибильський | 4 | 2003 |
Изучение технологических свойств новой расы квасных дрожжей ВЛ Прибыльский, ГИ Косминский, ЕА Цед, ЛМ Якиревич, ... Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 46-47, 2000 | 3 | 2000 |
Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною О Вітряк, Л Ткаченко, В Прибильський Товари і ринки, 90–99-90–99, 2018 | 2 | 2018 |
Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв НФ Донг, РМ Мукоїд, ВЛ Прибильський, СІ Олійник | 2 | 2015 |
Using rice in technology of non-alcoholic fermented beverages ВЛ Прибильський, РМ Мукоїд, НФ Донг Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 33-36, 2015 | 2 | 2015 |
АКТИВНЕ ВУГІЛЛЯ У ВОДОГОТУ-ВАННІ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НАПОЇВ СІ Олійник, ВЛ Прибильский, AМ Куц, ВП Ковальчук, OО Коваленко Харчова наука та технологія 8 (4), 2014 | 2 | 2014 |
Дослідження динаміки кислотності у процесі бродіння квасного сусла з різних екстрактів і концентратів та аналіз показників готового квасу МІ Бойко, ВЛ Прибильський Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 338-341, 2012 | 2 | 2012 |
Оптимізація процесу зброджування пивного сусла рентгенівським опроміненням ЗМ Романова, ВЛ Прибильський, МВ Бондар, МС Романов | 2 | 2012 |
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок ЛА Тарасюк, СІ Олійник, ВЛ Прибильський | 1 | 2019 |
Використання сухих препаратів молочнокислих бактерій для зброджування квасного сусла МЄ Сагайдак, РО Бліщ, ВЛ Прибильський Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018 | 1 | 2018 |
Технологія рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв НФ Донг, СІ Олійник, ВЛ Прибильський | 1 | 2016 |