Підписатись
Прибильський
Прибильський
професор, доктор технічних наук, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства
СВ Іванов, ВА Домарецький, ВЛ Прибильський
К.: НУХТ.–2013.–455 с, 2012
262012
Технологiя екстрактiв, концентратiв та напоїв iз рослинної сировини: пiдручник
ВА Домарецький, ВЛ Прибильський, МГ Михайлов
пiдручник/за ред. ВА Домарецького.–Вiнниця: Нова кн, 2005
242005
Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв
ВЛ Прибильський, ІВ Мельник, СВ Омельчук
Харчова наука і технологія, 47-51, 2014
172014
Рисовый гриб-основа безалкогольных напитков
ЕА Цед, ЛМ Прибыльский, ЛМ Якиревич, ЛИ Рыдевская, НА Каминская
Пиво и напитки, 38-38, 2001
142001
Iнновацiйнi технологiї продуктiв бродiння i виноробства: Пiдруч. та iн
СВ Iванов, ВА Домарецький, ВЛ Прибильський
За заг. ред. д-ра хiм. наук, проф. СВ Iванова, 487, 2012
122012
Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв
ВЛ Прибильський
«Технологія продуктів бродіння»/Віталій Леонідович Прибильський, 2004
72004
Дослідження пивних дріжджів, які застосовують при зброджуванні у ЦКБА
ЗМ Романова, ВЛ Прибильський, Ю Дарменко
62008
Вплив механічної і магнітної обробки на фізико-хімічні показники води
ВВ Остапенко, ВЛ Прибильський, ІО Костюк, ОМ Костюк
52007
Перспективні напрямки розвитку технології безалкогольних напоїв в Україні
ВЛ Прибильський
42003
Использование молочной сыворотки в технологии хлебного кваса
ВЛ Прибыльский, ЗН Романова
Харчова наука і технологія, 29-31, 2013
32013
Изучение технологических свойств новой расы квасных дрожжей
ВЛ Прибыльский, ГИ Косминский, ЕА Цед, ЛМ Якиревич, ...
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 46-47, 2000
32000
Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною
О Вітряк, Л Ткаченко, В Прибильський
Товари і ринки, 90–99-90–99, 2018
22018
Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв
НФ Донг, РМ Мукоїд, ВЛ Прибильський, СІ Олійник
22015
Using rice in technology of non-alcoholic fermented beverages
ВЛ Прибильський, РМ Мукоїд, НФ Донг
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 33-36, 2015
22015
Дослідження динаміки кислотності у процесі бродіння квасного сусла з різних екстрактів і концентратів та аналіз показників готового квасу
МІ Бойко, ВЛ Прибильський
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 338-341, 2012
22012
Оптимізація процесу зброджування пивного сусла рентгенівським опроміненням
ЗМ Романова, ВЛ Прибильський, МВ Бондар, МС Романов
22012
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок
ЛА Тарасюк, СІ Олійник, ВЛ Прибильський
12019
Використання сухих препаратів молочнокислих бактерій для зброджування квасного сусла
МЄ Сагайдак, РО Бліщ, ВЛ Прибильський
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
12018
Технологія рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв
НФ Донг, СІ Олійник, ВЛ Прибильський
12016
Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою
ВЛ Прибильський, РМ Мукоїд, НФ Донг
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 33-36, 2015
12015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20