Підписатись
Viktoriia Sokolenko Вікторія Соколенко
Viktoriia Sokolenko Вікторія Соколенко
Сумський національний аграрний університет
Підтверджена електронна адреса в snau.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Фактори, які впливають на якість м'яса
ВВ Цигура
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014
62014
Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном
ВВ Цигура, ЄА Шубіна, ВВ Цигура, ЕА Шубина
ХДУХТ, 2019
42019
Способи подовження термінів зберігання йогурту
ЛМ Кітченко, ЮВ Назаренко, СО Окуневська, ВВ Цигура, ЛН Китченко, ...
Вінницький національний аграрний університет, 2017
42017
Дослідження впливу типу цукру на реакцію Майяра в модельних системах із гідролізатом сироваткових білків
ТП Синенко, НЕ Фролова, ВВ Соколенко, СО Губа
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 135-146, 2022
12022
Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів
ВВ Цигура, РВ Янковський, ВВ Цигура, РВ Янковский
Publishing House “ACCENT”, 2020
12020
Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини
ЛГ Віннікова, ВВ Цигура
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
12017
Влияние направленного кормления на аминокислотный состав мяса
ЛГ Винникова, ВВ Цигура
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
12017
Влияние овсяной муки на технологические свойства йогурта
ЮВ Назаренко, ЛН Китченко, СО Окуневская, ВВ Цигура
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
12017
Аналіз чинників, які впливають на якість свинини
ВВ Цигура, ВВ Цигура
Одеська національна академія харчових технологій, 2015
12015
Дослідження рівня обізнаності молоді в питаннях впливу екологічної складової на безпечність харчової продукції
СО Губа, БВ Бабенко, НВ Болгова, ВВ Соколенко
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (1), 2023
2023
Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємстві
НВ Болгова, ДС Шурубей, ВВ Соколенко
НУХТ, 2023
2023
Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавками
НВ Болгова, НО Ільченко, СО Губа, ВВ Соколенко
ТДАТУ, 2023
2023
Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»
ВІ Ладика, НВ Болгова, ММ Самілик, ВВ Соколенко, ЮВ Назаренко
СНАУ, 2023
2023
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ПЕЛЬМЕНІВ З ЛЮПИНОВИМ БОРОШНОМ
ВВ Соколенко, ОС Кобзар
The 9 th International scientific and practical conference “Modern research …, 2022
2022
Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калини
ТМ Рижкова, ММ Самілик, НВ Болгова, СО Губа, ВВ Соколенко
СНАУ, 2022
2022
Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочних
ОІ Петрова, НВ Болгова, СО Губа, ВВ Соколенко, АВ Доденко
СНАУ, 2022
2022
Вплив згодовування високобілкового соняшникового концентрату на забійні якості свиней
МГ Повод, ОГ Михалко, ВЯ Лихач, БВ Гутий, МГ Повозніков, ...
СНАУ, 2022
2022
Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССР
Н Болгова, М Самілик, Ю Назаренко, В Соколенко
Сумський національний аграрний університет, 2022
2022
Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч»
НВ Болгова, ВВ Цигура
Сумський національний аграрний університет, 2022
2022
Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період
ВВ Соколенко, ЛГ Віннікова, ММ Самілик, НВ Болгова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 78-85, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20