Бандура Валентина Миколаївна / Bandura V.M. / Бандура В. М.
Бандура Валентина Миколаївна / Bandura V.M. / Бандура В. М.
Вінницький торговельно-економічний інститут професор, к.т.н.,
Подтвержден адрес электронной почты в домене vtei.com.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Modeling of mechanical and technological processes of the agricultural industry.
EB Aliev, VM Bandura, VM Pryshliak, VM Yaropud, OO Trukhanska
INMATEH-Agricultural Engineering 54 (1), 95-104, 2018
332018
Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-42, 2017
292017
Research on sunflower seeds dryng process in a monolayer tray vibration dryer based on infrared radiation
V Bandura, V Mazur, L Yaroshenko, O Rubanenko
INMATEH Agricultural Engineering.-2019.-Vol. 57,№ 1.-P. 233-242., 2019
192019
Electrotechnologies of targeted energy delivery in the processing of food raw materials
OG Burdo, VN Bandura, YO Levtrinskaya
Surface Engineering and Applied Electrochemistry 54 (2), 210-218, 2018
172018
A theoretical research of the grain milling technological process for roller mills with two degrees of freedom.
V Bulgakov, I Holovach, V Bandura, S Ivanovs
INMATEH-Agricultural Engineering 52 (2), 2017
142017
Printsipyi napravlennogo energeticheskogo deystviya v pischevyih nanotehnologiyah,«
OG Burdo, SG Terziev, VN Bandura, OG Burdo
Nauchnyiy informatsionno-analiticheskiy inzhenernyiy zhurnal «Problemele …, 2015
112015
Принципы направленного энергетического действия в пищевых нанотехнологиях
ОГ Бурдо, СГ Терзиев, ВН Бандура
Проблемы региональной энергетики, 2015
112015
Інтенсифікація екстрагування рослинних олій електромагнітним полем
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-190, 2011
82011
Theoretical rationale and identification of heat and mass transfer processes in vibration dryers with IR-energy supply
V Bandura, R Kalinichenko, B Kotov, A Spirin
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 50-58, 2018
72018
Determination of optimal transformation ratios of power system transformers in conditions of incomplete information regarding the values of diagnostic parameters
O Rubanenko, О Kazmiruk, V Bandura, V Matvijchuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 66-79, 2017
72017
Using of the wave technologies in intensification processes of heat and mass transfer
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
EUREKA: Physics and Engineering, 18-24, 2017
62017
Обробка експериментальних даних процесу екстрагування рослинних олій мікрохвильовим полем
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 66-69, 2013
62013
Особенности моделирования процессов сушки при электромагнитном подводе энергии
ОГ Бурдо, ВН Бандура, ИИ Яровой
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 38-43, 2011
62011
Энергетическая стратегия развития агропромышленного комплекса в условиях кризиса
ОГ Бурдо, СМ Буйвол, ВН Бандура
Проблемы региональной энергетики, 2009
62009
Intensification of rapeseed drying process through the use of infrared emitters
V Bulgakov, V Bandura, M Arak, J Olt
Agronomy Research 16 (2), 349-356, 2018
52018
Інтенсифікація масоперенесення в екстрагуванні рослинних олій
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Інтегровані технології та енергозбереження, 144-147, 2013
52013
Food nanotechnologies. Specificity and development directions
OG Burdo, VN Bandura, II Yarovoy, NV Ruzhitskaya
VIII Minsk International Seminar “Heat Pipes, Heat Pumps, Refrigerators …, 2011
52011
Нова технологія виробництва біодизелю
МФ Друкований, ВМ Бандура, АО Друкована
52008
Электротехнологии адресной доставки энергии при обработке пищевого сырья
ОГ Бурдо, ВН Бандура, ЮО Левтринская
Электронная обработка материалов 53 (3), 2017
42017
Розробка технологічної схеми екстрагування олії з допомогою мікрохвильового інтенсифікатора
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 39-42, 2014
42014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20