Підписатись
Бандура Валентина Миколаївна / Bandura V.M. / Бандура В. М.
Бандура Валентина Миколаївна / Bandura V.M. / Бандура В. М.
Вінницький торговельно-економічний інститут професор, к.т.н.,
Підтверджена електронна адреса в vtei.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Modeling of mechanical and technological processes of the agricultural industry.
EB Aliev, VM Bandura, VM Pryshliak, VM Yaropud, OO Trukhanska
INMATEH-Agricultural Engineering 54 (1), 95-104, 2018
592018
Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-42, 2017
422017
Research on sunflower seeds dryng process in a monolayer tray vibration dryer based on infrared radiation
V Bandura, V Mazur, L Yaroshenko, O Rubanenko
INMATEH Agricultural Engineering.-2019.-Vol. 57,№ 1.-P. 233-242., 2019
332019
Electrotechnologies of targeted energy delivery in the processing of food raw materials
OG Burdo, VN Bandura, YO Levtrinskaya
Surface Engineering and Applied Electrochemistry 54 (2), 210-218, 2018
242018
A theoretical research of the grain milling technological process for roller mills with two degrees of freedom.
V Bulgakov, I Holovach, V Bandura, S Ivanovs
INMATEH-Agricultural Engineering 52 (2), 2017
232017
Принципы направленного энергетического действия в пищевых нанотехнологиях
ОГ Бурдо, СГ Терзиев, ВН Бандура
Проблемы региональной энергетики, 79-86, 2015
152015
Determination of optimal transformation ratios of power system transformers in conditions of incomplete information regarding the values of diagnostic parameters
O Rubanenko, О Kazmiruk, V Bandura, V Matvijchuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 66-79, 2017
132017
Printsipyi napravlennogo energeticheskogo deystviya v pischevyih nanotehnologiyah,«
OG Burdo, SG Terziev, VN Bandura, OG Burdo
Problemyi regionalnoy energetiki 1 (27), 79-85, 2015
122015
Using of the wave technologies in intensification processes of heat and mass transfer
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
EUREKA: Physics and Engineering.-2017.-№ 4.-P. 18-24., 2018
102018
Theoretical rationale and identification of heat and mass transfer processes in vibration dryers with IR-energy supply
V Bandura, R Kalinichenko, B Kotov, A Spirin
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 50-58, 2018
102018
Інтенсифікація екстрагування рослинних олій електромагнітним полем
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-190, 2011
92011
Experimental research of oil extraction from canola by using microwave technology
O Burdo, V Bandura, L Kolianovska, I Dukulis
82017
Application of the differential scanning calorimetry method in the study of the tomato fruits drying process
I Kuznietsova, V Bandura, V Paziuk, O Tokarchuk, I Kupchuk
Agraarteadus. 2020. Vol. 31.№ 2. Р. 173-180. doi: 10.15159/jas. 20.14, 2020
72020
Особенности моделирования процессов сушки при электромагнитном подводе энергии
ОГ Бурдо, ВН Бандура, ИИ Яровой
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 38-43, 2011
72011
Studying the operation of innovative equipment for thermomechanical treatment and dehydration of food raw materials
O Burdo, І Bezbah, N Kepin, A Zykov, I Yarovyi, A Gavrilov, V Bandura, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 24-32, 2019
62019
The mechanodiffusion effect-a new phenomenon in heat and mass transfer
O Burdo, S Terziev, V Bandura, I Jaravoj
Materials of the ХV Minsk International Forum on Heat and Mass Transfer 2 …, 2016
62016
Description of heat exchange in the similarity theory of vibrating drying process of sunflower
V Bandura, I Zozuliak, V Palamarchuk
Ukrainian Journal of Food Science 2 (2), 305-311, 2014
62014
Обробка експериментальних даних процесу екстрагування рослинних олій мікрохвильовим полем
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 66-69, 2013
62013
Експериментальні дослідження кінетики сушіння ріпаку та сої в нерухомому шарі в інфрачервоному полі.
ПВІ Бандура В.М.
Наукові праці ОНАХТ 2 (41), 110-113, 2012
62012
Food nanotechnologies. Specificity and development directions
OG Burdo, VN Bandura, II Yarovoy, NV Ruzhitskaya
VIII Minsk International Seminar “Heat Pipes, Heat Pumps, Refrigerators …, 2011
62011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20