Бандура Валентина Миколаївна / Bandura V.M. / Бандура В. М.
Бандура Валентина Миколаївна / Bandura V.M. / Бандура В. М.
Вінницький національний аграрний університет, професор, к.т.н., декан факультету механізації с/г
Підтверджена електронна адреса в vsau.vin.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-42, 2017
222017
Modeling of mechanical and technological processes of the agricultural industry.
EB Aliev, VM Bandura, VM Pryshliak, VM Yaropud, OO Trukhanska
INMATEH-Agricultural Engineering 54 (1), 95-104, 2018
182018
Electrotechnologies of targeted energy delivery in the processing of food raw materials
OG Burdo, VN Bandura, YO Levtrinskaya
Surface Engineering and Applied Electrochemistry 54 (2), 210-218, 2018
132018
A theoretical research of the grain milling technological process for roller mills with two degrees of freedom.
V Bulgakov, I Holovach, V Bandura, S Ivanovs
INMATEH-Agricultural Engineering 52 (2), 2017
92017
Printsipyi napravlennogo energeticheskogo deystviya v pischevyih nanotehnologiyah,«
OG Burdo, SG Terziev, VN Bandura, OG Burdo
Nauchnyiy informatsionno-analiticheskiy inzhenernyiy zhurnal «Problemele …, 2015
82015
Using of the wave technologies in intensification processes of heat and mass transfer
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
EUREKA: Physics and Engineering, 18-24, 2017
62017
Інтенсифікація екстрагування рослинних олій електромагнітним полем
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 186-190, 2011
62011
Принципы направленного энергетического действия в пищевых нанотехнологиях
ОГ Бурдо, СГ Терзиев, ВН Бандура
Проблемы региональной энергетики, 2015
52015
Обробка експериментальних даних процесу екстрагування рослинних олій мікрохвильовим полем
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 66-69, 2013
52013
Інтенсифікація масоперенесення в екстрагуванні рослинних олій
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Інтегровані технології та енергозбереження, 144-147, 2013
42013
Особенности моделирования процессов сушки при электромагнитном подводе энергии
ОГ Бурдо, ВН Бандура, ИИ Яровой
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 38-43, 2011
42011
Энергетическая стратегия развития агропромышленного комплекса в условиях кризиса
ОГ Бурдо, СМ Буйвол, ВН Бандура
Проблемы региональной энергетики, 2009
42009
Нова технологія виробництва біодизелю
МФ Друкований, ВМ Бандура
Вібрації в техніці та технологіях № 3, 2008 р, 2008
42008
Studying the operation of innovative equipment for thermomechanical treatment and dehydration of food raw materials
O Burdo, І Bezbah, N Kepin, A Zykov, I Yarovyi, A Gavrilov, V Bandura, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 24-32, 2019
32019
Research on sunflower seeds drying process in a monolayer tray vibration dryer based on infrared radiation.
V Bandura, V Mazur, L Yaroshenko, O Rubanenko
INMATEH-Agricultural Engineering 57 (1), 2019
32019
Theoretical rationale and identification of heat and mass transfer processes in vibration dryers with IR-energy supply
V Bandura, R Kalinichenko, B Kotov, A Spirin
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies.-2018.-№ 4/8 (94).-P …, 2018
32018
Электротехнологии адресной доставки энергии при обработке пищевого сырья
ОГ Бурдо, ВН Бандура, ЮО Левтринская
Электронная обработка материалов 53 (3), 2017
32017
Розробка технологічної схеми екстрагування олії з допомогою мікрохвильового інтенсифікатора
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 39-42, 2014
32014
Розробка алгоритму розрахунку екстрактора з електромагнітним інтенсифікатором
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 62-68, 2013
32013
Кінетика екстрагування олії із сої та ріпаку
ВМ Бандура, ЛМ Коляновська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 101-106, 2012
32012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20