Follow
Володимир Гаврилович Федоров, V.G. Fedorov, orcid.org/0000-0002-4453-4122
Володимир Гаврилович Федоров, V.G. Fedorov, orcid.org/0000-0002-4453-4122
Uman national university of horticulture. Уманський національний університет садівництва.
Verified email at udau.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Тепловые и температурные измерения: справочное руководство
ОА Геращенко, ВГ Федоров
Наукова думка, 1965
1551965
Математичне планування експериментів в АПК
ВО Аністратенко, ВГ Федоров
К.: Вища школа 376, 1993
691993
Планирование и реализация экспериментов в пищевой промышленности
ВГ Федоров, АК Плесконос
М.: Пищевая промышленность, 240, 1980
50*1980
Теплометрия в пищевой промышленности
ВГ Федоров
М.: Пищевая пром-сть, 174, 1974
29*1974
Heat and Temperature Measurements [in Russian]
OA Gerashchenko, VG Fedorov
Naukova Dumka, 231-233, 1965
29*1965
Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. Довідник
ОМ Скарбовійчук, ОВ Кочубей-Литвиненко, ОА Чернюшок, ВГ Федоров
НУХТ, 2012
212012
Замораживание пищевых продуктов в блоках
АГ Мазуренко, ВГ Федоров
М.: Агропромиздат, 207, 1986
211986
Основы тепломассометрии
ВГ Федоров
К.: Вища школа, 184, 1987
161987
Техника теплотехнического эксперимента
ОА Геращенко, ВГ Федоров
Наукова думка, 1964
13*1964
Потери молочного жира при транспортировке молока по молокопроводам
Е Админ, Л Лебедев, В Федоров
Молочное и мясное скотоводство, 21-22, 1988
121988
Теплометрия в сельском хозяйстве
БХ Драганов, СА Сажина, ЮМ Сергиенко, ВГ Федоров
К.: УСХА, 1993
11*1993
Heat transfer accompanying the cooling and freezing of meat carcasses
VG Fedorov, DN Il’Inskiy, OA Gerashchenko, LD Andreyeva
Heat Transfer—Soviet Research 4 (4), 55-59, 1972
81972
Empirical functions of thermophysical characteristics of NaCl solutions as a function of temperature and concentration
OM Skarboviychuk, VO Ovcharuk, VG Fedorov
Food industry 7, 111, 2008
72008
Returning heat flow during thermal treatment of food
V Fedorov, O Kepko, O Skarboviychuk
National University of Food Technologies, 2014
42014
Теплофизические характеристики молочного жира
ВН Пахомов, ВГ Федоров, ГА Ересько
Пищевая технология. Известия вузов, 167-171, 1977
41977
Досягнення проблеми і вивчення процесу випікання масивних борошняних виробів: огляд літератури. Ч. 2: Тепло і масо перенос у пекарній камері печі.
СД Дудко, ВГ Федоров
Наук. праці НУХТ 26 (1), 175-187, 2020
32020
Study of blurring and hysteresis of phase transformations of milk fat by transit calorimetry method
V Fedorov, O Kepko, V Kepko, О Trus, S Zhurilo
UT Press Publishing House, 2020
32020
Determination of the basic thermophysical properties of liquids in a single experiment
VG Fedorov, BP Shubenko
Heat Transfer Sov Res 7 (2), 155-158, 1975
31975
Застосування теореми Остроградського-Гауса в колориметрії
ІС Огородник, ВГ Федоров
П’ята міжнародна науково-практична конференція «Відкриті еволюціонізуючі …, 2020
22020
Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктів
ОА Чернюшок, ВГ Федоров, ОІ Кепко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20