Підписатись
Ольга Валентинівна Джога
Ольга Валентинівна Джога
Доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, Уманський
Підтверджена електронна адреса в udpu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of Ukraine
I Povorozniuk, O Dzhoha, L Neshchadym, I Kyryliuk, S Tymchuk, ...
Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure …, 2023
52023
ENVIRONMENTAL CHARACTERISTICS OF HUMAN LIFE ACTIVITIES
О Джога
Наука і техніка сьогодні, 2024
2024
PROBLEMS OF CREATING SAFE WORKING CONDITIONS DURING WAR
О Джога, А Благополучна
Актуальні питання у сучасній науці, 2024
2024
Проблеми та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства міста Умань
О Джога
Sustainable Socio-Economic Development Journal 1 (1), 59-66, 2023
2023
ОПТИМІЗАЦІЯ РОБОТИ ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ГОСПОДАРСТВ В УМОВАХ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ КРИЗИ
О Джога, Л Нещадим
Наука і техніка сьогодні, 2023
2023
ВИКОРИСТАННЯ ЦУКРОЗАМІННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КЕКСІВ
О Джога, А Благополучна
Актуальні питання у сучасній науці, 2023
2023
ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «УСТАТКУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»: ЗМІСТОВИЙ АСПЕКТ
О Джога
Наукові інновації та передові технології, 2023
2023
The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of Ukraine
ІМ Поворознюк, ОВ Джога, ЛМ Нещадим, ІМ Кирилюк, СВ Тимчук, ...
Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development, 2023
2023
ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ЗАКЛАДІВ
О Джога
Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2023
2023
ВИВЧЕННЯ СТАНУ ОХОРОНИ ПРАЦІ В ЗАКЛАДАХ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ МІСТА УМАНЬ
О Джога
Наука і техніка сьогодні, 2023
2023
ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ BLOCKCHAIN В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
АГ Благополучна, ІМ Кирилюк, ОВ Джога, ОВ Литвин
Економічні горизонти, 43-50, 2022
2022
Індустрія туризму й гостинності: сучасні виклики та перспективи
ІМ Кирилюк, ІМ Поворознюк, ОВ Литвин, МА Слатвінський, ...
Умань:" Візаві", 2022
2022
Критерії, показники та рівні виробничо-технологічної готовності бакалаврів харчових технологій
ОВ Джога
Говерла, 2021
2021
АНАЛИЗ СОСТОЯНИЯ ПРОИЗВОДСТВЕННО-ТЕХНОЛОГИЧЕСКОЙ ПОДГОТОВКИ БАКАЛАВРОВ ОБЛАСТИ ПИЩЕВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ПЕДАГОГИЧЕСКИХ ВЫСШИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЯХ
ОВ Джога
Jurnalul Umanitar Modern 3 (4), 5-8, 2020
2020
Удосконалення виробничо-технологічної підготовки бакалаврів у галузі харчових технологій як виклик сьогодення
ОВ Джога
Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2020
2020
Place of industrial and technological activity in vocational teachers’ training in nutritional profile
O Dzhoha
Topical Issues of Humanities, Technical and Natural Sciences, 289-291, 2019
2019
ОБГРУНТУВАННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЧЕРЕЗ ФУНКЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА МІСЦЯХ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ
О Джога
Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 42-54, 2019
2019
СТАН РОЗРОБЛЕНОСТІ ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В ПЕДАГОГІЧНИХ ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДО ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
О Джога
Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 60-68, 2019
2019
Виробниче навчання
ЮВ Гвоздецька, ІА Філімонова, СІ Ткачук, ОВ Джога
Візаві, 2016
2016
Принципи використання професійно-орієнтованих технологій навчання майбутніх фахівців у вищих навчальних закладах
О Джога
Modern Information Technologies and Innovation Methodologies of Education in …, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20