Follow
Валентина Ісраелян
Title
Cited by
Cited by
Year
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves.
N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
222021
The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process.
L Bal-Prylypko, M Yancheva, M Paska, M Ryabovol, M Nikolaenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
192022
The use of secondary fish raw materials from silver carp in the technology of structuring agents.
A Ivaniuta, A Menchynska, N Nesterenko, N Holembovska, V Yemtcev, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
172021
The study of" muscle eye" in bulls of Ukrainian black-spotted dairy-meat breed as a factor in improving the properties of meat products.
A Ugnivenko, A Getya, D Nosevych, T Antoniuk, O Kruk, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
62022
Зміна органолептичних показників м’яса африканського страуса під час зберігання
Н Слободянюк, В Ісраелян
Продовольча індустрія АПК, 14-17, 2013
52013
The effect of vibration massage on the salting process of ostrich meat.
V Israelian, I Palamarchuk, S Sevin, N Holembovska, N Prokopenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
32022
A multiplicative approach to optimize the consumer properties of quick-frozen semifinished products from cultivated champignons.
N Nesterenko, S Belinska, I Motuzka, M Mardar, N Bolila, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
22022
The Role of Antioxidants on Cellular Aging
SS Mandal, B Mandal, JK Kundu
Journal of Advanced Laboratory Research in Biology 4 (3), 115-117, 2013
12013
THERMIZED PROTEIN-FAT FERMENTED MILK PRODUCT WITH FOOD EMULSION AND CARRAGEENAN.
L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, I Ustymenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, ...
Journal of Hygienic Engineering & Design 43, 2023
2023
METABOLIC STATUS OF CALVES USING NANOSILVER WITH MILK DIET.
L Shevchenko, M Mitsevsky, N Slobodyanyuk, V Kondratiuk, I Ustymenko, ...
Journal of Hygienic Engineering & Design 43, 2023
2023
Сенсорний аналіз
НВ Голембовська, ЮП Крижова, ЛВ Баль-Прилипко, НМ Слободянюк, ...
НУБіП України, 2023
2023
Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів
ВМ Ісраелян
2021
Методичні вказівки до вивчення дисципліни Актуальні проблеми галузі для студентів ОС «Магістр» спеціальності 181" Харчові технології" освітньої програми «Технології зберігання …
ВМ Ісраелян, НВ Голембовська
ТОВ" ДРІМ ПРІНТ", К., 2020
2020
Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферменту
ВМ Ісраелян, ОА Штонда
НУБіП України, 2020
2020
М'ясо страусів при виробництві шинки
ОАШ В.М. Ісраелян, Ю.Г. Сухенко
IV Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів …, 2014
2014
ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М''ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА
ВМ Ісраелян, ОА Штонда, ЮГ Сухенко
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 72-75, 2014
2014
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М''ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА
ВМ Ісраелян, ОА Штонда, ЮГ Сухенко
Сборник научных трудов SWorld 7 (3), 76-81, 2014
2014
Вплив органічних кислот на органолептичні та структурно-механічні властивості м’яса прісноводних гідробіонтів
НВ Голембовська, НМ Слободянюк, ВМ Ісраелян, ОС Андрощук, ...
ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY, 27, 0
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М'ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА
VM Israelian, OA Shtonda, YG Sukhenko
МЕД, ЯК СКЛАДОВА МАРИНАДУ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
ЛМ ТИЩЕНКО, ОС ПИЛИПЧУК, ВМ ІСРАЕЛЯН, ЛО АДАМЧУК, ...
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20