Підписатись
Валентина Ісраелян
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process.
L Bal-Prylypko, M Yancheva, M Paska, M Ryabovol, M Nikolaenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
272022
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves.
N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
252021
The use of secondary fish raw materials from silver carp in the technology of structuring agents.
A Ivaniuta, A Menchynska, N Nesterenko, N Holembovska, V Yemtcev, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
172021
The study of" muscle eye" in bulls of Ukrainian black-spotted dairy-meat breed as a factor in improving the properties of meat products.
A Ugnivenko, A Getya, D Nosevych, T Antoniuk, O Kruk, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
92022
Зміна органолептичних показників м’яса африканського страуса під час зберігання
Н Слободянюк, В Ісраелян
Продовольча індустрія АПК, 14-17, 2013
52013
The effect of vibration massage on the salting process of ostrich meat.
V Israelian, I Palamarchuk, S Sevin, N Holembovska, N Prokopenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
32022
A multiplicative approach to optimize the consumer properties of quick-frozen semifinished products from cultivated champignons.
N Nesterenko, S Belinska, I Motuzka, M Mardar, N Bolila, N Slobodyanyuk, ...
Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022
22022
The Role of Antioxidants on Cellular Aging
SS Mandal, B Mandal, JK Kundu
Journal of Advanced Laboratory Research in Biology 4 (3), 115-117, 2013
12013
THERMIZED PROTEIN-FAT FERMENTED MILK PRODUCT WITH FOOD EMULSION AND CARRAGEENAN.
L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, I Ustymenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, ...
Journal of Hygienic Engineering & Design 43, 2023
2023
METABOLIC STATUS OF CALVES USING NANOSILVER WITH MILK DIET.
L Shevchenko, M Mitsevsky, N Slobodyanyuk, V Kondratiuk, I Ustymenko, ...
Journal of Hygienic Engineering & Design 43, 2023
2023
Сенсорний аналіз
НВ Голембовська, ЮП Крижова, ЛВ Баль-Прилипко, НМ Слободянюк, ...
НУБіП України, 2023
2023
Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів
ВМ Ісраелян
2021
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини
ГІ Бондаренко
2021
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини
ІО Пилипенко
2021
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини
МЮ Бобровська
2021
Методичні вказівки до вивчення дисципліни Актуальні проблеми галузі для студентів ОС «Магістр» спеціальності 181" Харчові технології" освітньої програми «Технології зберігання …
ВМ Ісраелян, НВ Голембовська
ТОВ" ДРІМ ПРІНТ", К., 2020
2020
Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферменту
ВМ Ісраелян, ОА Штонда
НУБіП України, 2020
2020
М'ясо страусів при виробництві шинки
ОАШ В.М. Ісраелян, Ю.Г. Сухенко
IV Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів …, 2014
2014
ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М''ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА
ВМ Ісраелян, ОА Штонда, ЮГ Сухенко
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 72-75, 2014
2014
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М''ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА
ВМ Ісраелян, ОА Штонда, ЮГ Сухенко
Сборник научных трудов SWorld 7 (3), 76-81, 2014
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20