The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process. L Bal-Prylypko, M Yancheva, M Paska, M Ryabovol, M Nikolaenko, ... Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022 | 27 | 2022 |
Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves. N Holembovska, L Tyshchenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, Y Kryzhova, ... Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021 | 25 | 2021 |
The use of secondary fish raw materials from silver carp in the technology of structuring agents. A Ivaniuta, A Menchynska, N Nesterenko, N Holembovska, V Yemtcev, ... Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021 | 17 | 2021 |
The study of" muscle eye" in bulls of Ukrainian black-spotted dairy-meat breed as a factor in improving the properties of meat products. A Ugnivenko, A Getya, D Nosevych, T Antoniuk, O Kruk, N Slobodyanyuk, ... Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022 | 9 | 2022 |
Зміна органолептичних показників м’яса африканського страуса під час зберігання Н Слободянюк, В Ісраелян Продовольча індустрія АПК, 14-17, 2013 | 5 | 2013 |
The effect of vibration massage on the salting process of ostrich meat. V Israelian, I Palamarchuk, S Sevin, N Holembovska, N Prokopenko, ... Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022 | 3 | 2022 |
A multiplicative approach to optimize the consumer properties of quick-frozen semifinished products from cultivated champignons. N Nesterenko, S Belinska, I Motuzka, M Mardar, N Bolila, N Slobodyanyuk, ... Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo 16 (1), 2022 | 2 | 2022 |
The Role of Antioxidants on Cellular Aging SS Mandal, B Mandal, JK Kundu Journal of Advanced Laboratory Research in Biology 4 (3), 115-117, 2013 | 1 | 2013 |
THERMIZED PROTEIN-FAT FERMENTED MILK PRODUCT WITH FOOD EMULSION AND CARRAGEENAN. L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, I Ustymenko, N Slobodyanyuk, V Israelian, ... Journal of Hygienic Engineering & Design 43, 2023 | | 2023 |
METABOLIC STATUS OF CALVES USING NANOSILVER WITH MILK DIET. L Shevchenko, M Mitsevsky, N Slobodyanyuk, V Kondratiuk, I Ustymenko, ... Journal of Hygienic Engineering & Design 43, 2023 | | 2023 |
Сенсорний аналіз НВ Голембовська, ЮП Крижова, ЛВ Баль-Прилипко, НМ Слободянюк, ... НУБіП України, 2023 | | 2023 |
Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів ВМ Ісраелян | | 2021 |
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини ГІ Бондаренко | | 2021 |
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини ІО Пилипенко | | 2021 |
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини МЮ Бобровська | | 2021 |
Методичні вказівки до вивчення дисципліни Актуальні проблеми галузі для студентів ОС «Магістр» спеціальності 181" Харчові технології" освітньої програми «Технології зберігання … ВМ Ісраелян, НВ Голембовська ТОВ" ДРІМ ПРІНТ", К., 2020 | | 2020 |
Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферменту ВМ Ісраелян, ОА Штонда НУБіП України, 2020 | | 2020 |
М'ясо страусів при виробництві шинки ОАШ В.М. Ісраелян, Ю.Г. Сухенко IV Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів …, 2014 | | 2014 |
ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М''ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА ВМ Ісраелян, ОА Штонда, ЮГ Сухенко Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 72-75, 2014 | | 2014 |
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М''ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА ВМ Ісраелян, ОА Штонда, ЮГ Сухенко Сборник научных трудов SWorld 7 (3), 76-81, 2014 | | 2014 |