Подписаться
Катерина Касабова / Kateryna Kasabova
Катерина Касабова / Kateryna Kasabova
доцент кафедры технологии хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов, ХГУПТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Universal multifunctional device for heat and mass exchange processes during organic raw material processing
A Zagorulko, A Zahorulko, K Kasabova, V Chervonyi, O Omelchenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 47-54, 2018
262018
Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
КР Касабова, ОВ Самохвалова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 8-13, 2013
222013
Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable pasteinto its recipe
A Zahorulko, A Zagorulko, K Kasabova, N Shmatchenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020
172020
Влияния добавок, содержащих пищевые волокна, на хлебопекарные свойства пшеничной муки
ЕР Касабова, ОВ Самохвалова
Региональные геосистемы 25 (24 (167)), 111-116, 2013
82013
Influence of microbial polysaccharides on the formation of structure of protein-free and gluten-free flour-based products
V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 23-32, 2019
72019
Збагачення мафінів харчовими волокнами
ОВ Самохвалова, КР Касабова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 161-163, 2011
72011
STUDY OF MICROBIAL POLYSACCHARIDES’IMPACT ON ORGANOLEPTIC AND PHYSICAL-CHEMICAL PARAMETERS OF PROTEIN-FREE AND GLUTEN-FREE FLOURY PRODUCTS
V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ...
EUREKA: Life Sciences, 37, 2019
62019
The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour
O Samokhvalova, Y Chernikova, S Oliinyk, K Kasabova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6, 10-77, 2015
62015
Використання дієтичної добавки Шрот зародків пшениці харчовий у технології бісквітного напівфабрикату
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
62011
Improvement of a scraper heat exchanger for pre-heating plant-based raw materials before concentration
K Kasabova, S Sabadash, V Mohutova, V Volokh, A Poliakov, T Lazarieva, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 6-12, 2020
42020
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits
T Brykova, O Samohvalova, N Grevtseva, K Kasabova, A Grygorenko
42018
The perspectives of using extraction cake of nuts for the enrichment of floury confectionary products
E Shidakova-Kamenyuka, A Novik, K Kasabova, O Kravchenko
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv restorannoho …, 2015
42015
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 32-36, 2014
42014
Perspektivy ispolzovaniia novykh istochnikov pischevykh volokon v tekhnologii muchnykhkonditerskikh izdelii
OV Samokhvalova, SG Oleinik, KR Kasabova, EI Bolkhovitina, ...
Kadry dlia APK, 2020
32020
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями
ВМ Михайлов, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько, КР Касабова, ...
32019
Perspektyvy vykorystannia shrotiv horikhovoi syrovyny dlia zbahachennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv
OH Shydakova-Kameniuka, HV Novik, KR Kasabova, OI Kravchenko
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovyk h vyrobnytstv restorannoho …, 2015
32015
Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошна
ОВ Самохвалова, ЮО Чернікова, СГ Олійник, КР Касабова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 11-15, 2015
32015
Підвищення якості та харчової цінності маффінів
ОВ Самохвалова, СГ Олійник, КР Касабова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 163-166, 2013
32013
Tekhnichni umovy 10.7-01566330-272: 2012. Vyroby kondyterski boroshniani z kharchovymy voloknamy. Vved. 05.07. 2012
OV Samokhvalova, KR Kasabova
Kharkiv: Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2012
32012
Zbagachennya mafiniv harchovumi voloknami
OV Samohvalova, KR Kasabova
Naykovi pratsi ONAHT 40 (1), 161-163, 2011
32011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20