Universal multifunctional device for heat and mass exchange processes during organic raw material processing A Zagorulko, A Zahorulko, K Kasabova, V Chervonyi, O Omelchenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 47-54, 2018 | 26 | 2018 |
Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів КР Касабова, ОВ Самохвалова, СГ Олійник Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 8-13, 2013 | 22 | 2013 |
Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable pasteinto its recipe A Zahorulko, A Zagorulko, K Kasabova, N Shmatchenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020 | 17 | 2020 |
Влияния добавок, содержащих пищевые волокна, на хлебопекарные свойства пшеничной муки ЕР Касабова, ОВ Самохвалова Региональные геосистемы 25 (24 (167)), 111-116, 2013 | 8 | 2013 |
Influence of microbial polysaccharides on the formation of structure of protein-free and gluten-free flour-based products V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 23-32, 2019 | 7 | 2019 |
Збагачення мафінів харчовими волокнами ОВ Самохвалова, КР Касабова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 161-163, 2011 | 7 | 2011 |
STUDY OF MICROBIAL POLYSACCHARIDES’IMPACT ON ORGANOLEPTIC AND PHYSICAL-CHEMICAL PARAMETERS OF PROTEIN-FREE AND GLUTEN-FREE FLOURY PRODUCTS V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ... EUREKA: Life Sciences, 37, 2019 | 6 | 2019 |
The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour O Samokhvalova, Y Chernikova, S Oliinyk, K Kasabova Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6, 10-77, 2015 | 6 | 2015 |
Використання дієтичної добавки Шрот зародків пшениці харчовий у технології бісквітного напівфабрикату ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 6 | 2011 |
Improvement of a scraper heat exchanger for pre-heating plant-based raw materials before concentration K Kasabova, S Sabadash, V Mohutova, V Volokh, A Poliakov, T Lazarieva, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 6-12, 2020 | 4 | 2020 |
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits T Brykova, O Samohvalova, N Grevtseva, K Kasabova, A Grygorenko | 4 | 2018 |
The perspectives of using extraction cake of nuts for the enrichment of floury confectionary products E Shidakova-Kamenyuka, A Novik, K Kasabova, O Kravchenko Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv restorannoho …, 2015 | 4 | 2015 |
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 32-36, 2014 | 4 | 2014 |
Perspektivy ispolzovaniia novykh istochnikov pischevykh volokon v tekhnologii muchnykhkonditerskikh izdelii OV Samokhvalova, SG Oleinik, KR Kasabova, EI Bolkhovitina, ... Kadry dlia APK, 2020 | 3 | 2020 |
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями ВМ Михайлов, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько, КР Касабова, ... | 3 | 2019 |
Perspektyvy vykorystannia shrotiv horikhovoi syrovyny dlia zbahachennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv OH Shydakova-Kameniuka, HV Novik, KR Kasabova, OI Kravchenko Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovyk h vyrobnytstv restorannoho …, 2015 | 3 | 2015 |
Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошна ОВ Самохвалова, ЮО Чернікова, СГ Олійник, КР Касабова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 11-15, 2015 | 3 | 2015 |
Підвищення якості та харчової цінності маффінів ОВ Самохвалова, СГ Олійник, КР Касабова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 163-166, 2013 | 3 | 2013 |
Tekhnichni umovy 10.7-01566330-272: 2012. Vyroby kondyterski boroshniani z kharchovymy voloknamy. Vved. 05.07. 2012 OV Samokhvalova, KR Kasabova Kharkiv: Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2012 | 3 | 2012 |
Zbagachennya mafiniv harchovumi voloknami OV Samohvalova, KR Kasabova Naykovi pratsi ONAHT 40 (1), 161-163, 2011 | 3 | 2011 |