Подписаться
Kateryna Kasabova
Kateryna Kasabova
Другие именаКатерина Касабова, Касабова Катерина Рубенівна, Касабова Екатерина Рубеновна
State Biotechnological University (SBTU), Kharkiv, Ukraine / Державний біотехнологічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkov.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Universal multifunctional device for heat and mass exchange processes during organic raw material processing
A Zagorulko, A Zahorulko, K Kasabova, V Chervonyi, O Omelchenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 47-54, 2018
282018
Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
КР Касабова, ОВ Самохвалова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 8-13, 2013
222013
Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable pasteinto its recipe
A Zahorulko, A Zagorulko, K Kasabova, N Shmatchenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 104, 2020
192020
Influence of microbial polysaccharides on the formation of structure of protein-free and gluten-free flour-based products
V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 23-32, 2019
182019
Improving pastille manufacturing technology using the developed multicomponent fruit and berry paste
K Kasabova, A Zagorulko, A Zahorulko, N Shmatchenko, O Simakova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11), 111, 2021
122021
Improvement of a scraper heat exchanger for pre-heating plant-based raw materials before concentration
K Kasabova, S Sabadash, V Mohutova, V Volokh, A Poliakov, T Lazarieva, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 6-12, 2020
102020
The effect of microbial polysaccharides on the properties of wheat flour
O Samokhvalova, Y Chernikova, S Oliinyk, K Kasabova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6, 10-77, 2015
102015
Improving a tempering machine for confectionery masses
A Zahorulko, A Zagorulko, K Kasabova, B Liashenko, A Postadzhiev, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11), 116, 2022
82022
Влияния добавок, содержащих пищевые волокна, на хлебопекарные свойства пшеничной муки
ЕР Касабова, ОВ Самохвалова
Региональные геосистемы 25 (24 (167)), 111-116, 2013
82013
Збагачення мафінів харчовими волокнами
ОВ Самохвалова, КР Касабова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 161-163, 2011
82011
STUDY OF MICROBIAL POLYSACCHARIDES’IMPACT ON ORGANOLEPTIC AND PHYSICAL-CHEMICAL PARAMETERS OF PROTEIN-FREE AND GLUTEN-FREE FLOURY PRODUCTS
V Mykhaylov, O Samokhvalova, Z Kucheruk, K Kasabova, O Simakova, ...
EUREKA: Life Sciences, 37-43, 2019
72019
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями
ВМ Михайлов, ОЄ Загорулько, АМ Загорулько, КР Касабова, ...
72019
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits
T Brykova, O Samohvalova, N Grevtseva, K Kasabova, A Grygorenko
72018
Використання вторинних продуктів виноробного та пивоварного виробництв у технології здобного печива
ОВО К.Р. Касабова, Н.В. Гревцева, О.Г. Шидакова-Каменюка
Обладнання та технології харчових виробництв, 5-11, 2017
62017
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 32-36, 2014
62014
Використання дієтичної добавки" шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
ОВ Самохвалова, КР Касабова, СГ Олійник
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
62011
Improving the production technology of functional paste-like fruit-and-berry semi-finished products
A Zagorulko, A Zahorulko, K Kasabova, L Chuiko, L Yakovets, A Pugach, ...
ПП" ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР" Український державний університет залізничного …, 2022
52022
Improving the marmalade technology by adding a multicomponent fruit-and-berry paste
O Samokhvalova, K Kasabova, N Shmatchenko, A Zagorulko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11), 114, 2021
52021
Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
ОВ Самохвалова, СГ Олійник, КР Касабова
Харків: ХДУХТ, 2017
52017
INFLUENCE OF ENRICHING ADDITIVES ON PASTRY STRUCTURE FORMATION AND BAKED MUFFINS.
O Samokhvalova, K Kasabova, S Oliinyk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 2014
52014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20