Подписаться
Світлана Вежлівцева (Svitlana Vezhlivtseva)
Світлана Вежлівцева (Svitlana Vezhlivtseva)
Другие именаВежлівцева С. П., Vezhlivtseva S. P.
Державний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Protein composition and technological properties of milk whey concentrates
A Minorova, I Romanchuk, Y Zhukova, N Krushelnytska, S Vezhlivtseva
Agricultural Science and Practice 4 (2), 52-58, 2017
152017
Академічна доброчесність–основна інституційна цінність
ОЄ Абатуров, АО Нікуліна
Академічна доброчесність: виклики сучасності/Збірник наукових есе учасників …, 2019
102019
Аналіз якості морозива пломбір на споживчому ринку України/С. П Вежлівцева, ОП Ряба
СП Вежлівцева
Міжнародний науковий журнал «Інтернаука, 63, 2019
92019
Інноваційні інгредієнти для кондитерських виробів фізіологічно-функціонального призначення
ГБ Рудавська, СП Вежлівцева, МІ Бузіян
Молодий вчений, 396-399, 2018
52018
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000: 2018
Д Антюшко, Ю Павлюченко, С Вежлівцева
Товари і ринки, 5–14-5–14, 2018
32018
Безпечність та якість спредів на ринку України
СП Вежлівцева, ОО Міщенко
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 123-126, 2017
22017
Research of medical and biological indicators of eggplant powder
O Dzyundzya, A Antonenko, T Brovenko, G Tolok, M Kryvoruchko, ...
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2022
12022
Дослідження мікробіологічного стану нових м’яких маргаринів підвищеної біологічної цінності
СП Вежлівцева
Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія …, 2015
12015
Розробка напівфабрикату «Маслянка для коктейлів з «Ламіданом» та його споживні властивості
МВ Рудавська, СП КУЩ
Товарознавчий вісник: зб. наук. пр./Луцький нац. техн. ун-т.–Луцьк: ЛНТУ …, 2010
12010
Принципи класифікації та формування асортименту молочних прохолоджувальних напоїв
МВ Рудавська, СП Кущ
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 45-49, 2009
12009
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
СА Наріжний, ВЮ Білий, АВ Мінорова, ТВ Рудакова, СП Вежлівцева
Білоцерківський НАУ, 2023
2023
Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива
СА Наріжний, ВЮ Білий, АВ Мінорова, ТВ Рудакова, СП Вежлівцева
2023
TECHNOLOGY OF CRAFT CONFITURE FROM NONTRADITIONAL LOCAL RAW MATERIALS.
O Dzyundzya, A Antonenko, T Brovenko, G Tolok, M Kryvoruchko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 119 (11), 2022
2022
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
A MINOROVA, S VEZHLIVTSEVA, S NARIZHNYY
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 42 (2 …, 2022
2022
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
АВ Мінорова, СП Вежлівцева, СА Наріжний
Київський національний торговельно-економічний університет, 2022
2022
Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей
АВ Мінорова, ЛО Моісеєва, СА Наріжний, СП Вежлівцева
Державний торговельно-економічний університет, 2022
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, СА Наріжний, СП Вежлівцева
2022
Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.)
N SHAPOVALOVA, S VEZHLIVTSEVA, D ANTIUSHKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 40 (4 …, 2021
2021
CONSUMER PROPERTIES OF PASTA WITH POWDER FROM MARIGOLD INFLORESCENCES (TAGETES L.)
АДП Вежлівцева Світлана Петрівна, Шаповалова Наталія Петрівна
Товари і ринки, 2021
2021
INVASTIGATION OF FATTACIDIC COMPOSITION AND PHYSICO-MECHANICAL INDEXES OF DRY MILK MANYCOMHJNTNT MIXTURES
AV Minorova, NL Krushelnitska, OV Bodnarchuc, SA Narizhny, ...
Journal of Chemistry and Technologies 29 (1), 55-64, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20