Сhemical composition of fenugreek hay leaves DR Vira Obolkina, Tamara Nosenko, Olha Dzyhar Ukrainian Food Journal 7 (3), 397-408, 2018 | 5* | 2018 |
13. НАУКОВИЙ ПІДХІД ДО СТВОРЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРЕКЕРІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ БОРОШНА З НАСІННЯ АМАРАНТУ ТА ГУМІАРАБІКУ ОО Дзигар, ВІ Оболкіна ПРОГРАМА ТА ТЕЗИ МАТЕРІАЛІВ, 111, 0 | 1 | |
Спосіб виробництва крекеру (Патент на винахід№ 118425) ВІ Оболкіна, ОО Дзигар, ТТ Носенко, ТБ Стадник | | 2019 |
Крекер «Амарантова магія»(Патент на корисну модель№ 131267) ВІ Оболкіна, ОО Дзигар, ТБ Стадник | | 2019 |
Крекер «Амарантове диво»(Патент на корисну модель№ 131265) ВІ Оболкіна, ОО Дзигар, ТБ Стадник | | 2019 |
Спосіб виробництва крекеру «Таємниця»(Патент на винахід№ 118930) ВІ Оболкіна, ОО Дзигар | | 2019 |
Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих»(Патент на винахід№ 118528) ОО Дзигар, ВІ Оболкіна | | 2019 |
Крекер «Лісовий подих»(Патент на винахід№ 118931) ВІ Оболкіна, ОО Дзигар, ЛС Букшина | | 2019 |
Крекер «Таємниця»(Патент на винахід№ 118073) ОО Дзигар, ВІ Оболкіна, ЛС Букшина | | 2018 |
ФЕРМЕНТНИЙ ПРЕПАРАТ НА ОСНОВІ БАКТЕРІАЛЬНОЇ ПРОТЕАЗИ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ВИРОБІВ З ЛИСТКОВОГО ТІСТА О ДЗИГАР, В ОБОЛКІНА, Л БУКШИНА Продовольча індустрія АПК, 28-30, 2017 | | 2017 |
Ферментний препарат на основі протеази для виробів з листкового тіста О Дзигар, В Оболкіна, Л Букшина Продовольча індустрія АПК, 28-30, 2017 | | 2017 |
Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчас¬ тої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності ВІ Оболкіна, ТТ Носенко, ОО Дзигар, ДБ Рахметов Наукові праці Національного університету харчових технологій, 127-137, 2017 | | 2017 |