Подписаться
Ольга Дзигар
Ольга Дзигар
НУХТ, навчально-науковий інститут харчових технологій, кафедра технології хлібопекарських і
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Сhemical composition of fenugreek hay leaves
DR Vira Obolkina, Tamara Nosenko, Olha Dzyhar
Ukrainian Food Journal 7 (3), 397-408, 2018
5*2018
13. НАУКОВИЙ ПІДХІД ДО СТВОРЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРЕКЕРІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ БОРОШНА З НАСІННЯ АМАРАНТУ ТА ГУМІАРАБІКУ
ОО Дзигар, ВІ Оболкіна
ПРОГРАМА ТА ТЕЗИ МАТЕРІАЛІВ, 111, 0
1
Спосіб виробництва крекеру (Патент на винахід№ 118425)
ВІ Оболкіна, ОО Дзигар, ТТ Носенко, ТБ Стадник
2019
Крекер «Амарантова магія»(Патент на корисну модель№ 131267)
ВІ Оболкіна, ОО Дзигар, ТБ Стадник
2019
Крекер «Амарантове диво»(Патент на корисну модель№ 131265)
ВІ Оболкіна, ОО Дзигар, ТБ Стадник
2019
Спосіб виробництва крекеру «Таємниця»(Патент на винахід№ 118930)
ВІ Оболкіна, ОО Дзигар
2019
Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих»(Патент на винахід№ 118528)
ОО Дзигар, ВІ Оболкіна
2019
Крекер «Лісовий подих»(Патент на винахід№ 118931)
ВІ Оболкіна, ОО Дзигар, ЛС Букшина
2019
Крекер «Таємниця»(Патент на винахід№ 118073)
ОО Дзигар, ВІ Оболкіна, ЛС Букшина
2018
ФЕРМЕНТНИЙ ПРЕПАРАТ НА ОСНОВІ БАКТЕРІАЛЬНОЇ ПРОТЕАЗИ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ВИРОБІВ З ЛИСТКОВОГО ТІСТА
О ДЗИГАР, В ОБОЛКІНА, Л БУКШИНА
Продовольча індустрія АПК, 28-30, 2017
2017
Ферментний препарат на основі протеази для виробів з листкового тіста
О Дзигар, В Оболкіна, Л Букшина
Продовольча індустрія АПК, 28-30, 2017
2017
Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчас¬ тої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності
ВІ Оболкіна, ТТ Носенко, ОО Дзигар, ДБ Рахметов
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 127-137, 2017
2017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–12