Development of a food antioxidant complex of plant origin O Bilous, N Sytnik, SI Bukhkalo, V Glukhykh, G Sabadosh, V Natarov, ... Технологический центр, 2019 | 53 | 2019 |
Formation of microbial biofilms on stainless steel with different surface roughness. I Stadnyk, G Sabadosh, T Hushtan, Y Yevchuk | 8 | 2019 |
Закономірності структуроутворення в технології десертів G Sabadosh, P Gavrilko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019 | 7 | 2019 |
Formation of heat and mass transfer bonds when mixing components in a suspended state. I Stadnyk, V Piddubnyi, L Beyko, G Sabadosh, T Hushtan Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021 | 3 | 2021 |
Menu engineering mechanism for restauranthousehold establishments that serve the organized groups of consumers in recreational regions G Sabadosh Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019 | 3 | 2019 |
Research of oxidative stability of vegetable oils for use in sport nutrition N Sytnik, V Mazaeva, O Bilous, SI Bukhkalo, V Glukhykh, G Sabadosh, ... Технологический центр, 2019 | 1 | 2019 |
RESEARCH OF OXIDATIVE STABILITY OF VEGETABLE OILS FOR USE IN SPORT NUTRITION G Sabadosh, V Natarov, N Yarmysh, T Kravchenko, S Zakharkiv | | 2019 |
Investigation of changes of carrageenans at gel formation by the method of infrared spectroscopy GO Sabadosh Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2017 | | 2017 |
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану G Sabadosh Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016 | | 2016 |