Підписатись
Ganna Sabadosh
Ganna Sabadosh
УТЕІ ДТЕУ
Підтверджена електронна адреса в uzhnu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of a food antioxidant complex of plant origin
O Bilous, N Sytnik, SI Bukhkalo, V Glukhykh, G Sabadosh, V Natarov, ...
Технологический центр, 2019
532019
Formation of microbial biofilms on stainless steel with different surface roughness.
I Stadnyk, G Sabadosh, T Hushtan, Y Yevchuk
82019
Закономірності структуроутворення в технології десертів
G Sabadosh, P Gavrilko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019
72019
Formation of heat and mass transfer bonds when mixing components in a suspended state.
I Stadnyk, V Piddubnyi, L Beyko, G Sabadosh, T Hushtan
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
32021
Menu engineering mechanism for restauranthousehold establishments that serve the organized groups of consumers in recreational regions
G Sabadosh
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019
32019
Research of oxidative stability of vegetable oils for use in sport nutrition
N Sytnik, V Mazaeva, O Bilous, SI Bukhkalo, V Glukhykh, G Sabadosh, ...
Технологический центр, 2019
12019
RESEARCH OF OXIDATIVE STABILITY OF VEGETABLE OILS FOR USE IN SPORT NUTRITION
G Sabadosh, V Natarov, N Yarmysh, T Kravchenko, S Zakharkiv
2019
Investigation of changes of carrageenans at gel formation by the method of infrared spectroscopy
GO Sabadosh
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2017
2017
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану
G Sabadosh
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–9