Асортимент кондитерських виробів: Навчальний посібник ІВ Сирохман, ВТ Лебединець К.: Центр учбової літератури, 2009 | 27* | 2009 |
Вплив нетрадиційних добавок на поліпшення жирнокислотного складу вафель ІВ Сирохман, ВТ Лебединець Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 147-150, 2009 | 9 | 2009 |
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками ВТ Лебединець ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15 «Товарознавство харчових продуктів …, 2005 | 8 | 2005 |
Горіх волоський–перспективна високоцінна продовольча та промислова сировина ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 92-98, 2017 | 6 | 2017 |
Перспективи використання рослинної сировини при виробництві плавлених сирів ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк Товарознавчий вісник, 187-194, 2015 | 6 | 2015 |
Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі: монографія ІВ Сирохман, ВТ Лебединець Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2010 | 6 | 2010 |
Вплив порошків з айви звичайної і хеномелесу на якість кексів ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 58-63, 2019 | 5 | 2019 |
Використання морських водоростей в якості біологічно цінної добавки ЛЮ Буряченко, ВТ Лебединець Товарознавчий вісник, 101-106, 2016 | 5 | 2016 |
Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів ВТ Лебединець, ІВ Донцова, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 52-59, 2021 | 3 | 2021 |
Наукові пошуки подолання йодного дефіциту в Україні ВТ Лебединець, ЛМ Багрій, ЛМ Буряченко, ЯУ І. Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького НТУ, 14-22, 2017 | 3 | 2017 |
Наукові пошуки подолання йодного дефіциту в Україні ВТ ЛЕБЕДИНЕЦЬ, ЛЮ БУРЯЧЕНКО, ЛМ БАГРІЙ, УІ Ярошик Товарознавчий вісник 1 (10), 14-22, 2017 | 3 | 2017 |
Розробка рецептури та технології виготовлення овочевих салатів підвищеної біологічної цінності ВТ Лебединець, ЛЮ Буряченко Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 110-114, 2016 | 3 | 2016 |
Перспективи використання продуктів бджільництва у виробництві харчових продуктів ВТ Лебединець, ІВ Донцова Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць XIII Міжнародної …, 2020 | 2 | 2020 |
Optimization of the Human Iodic Status Under Conditions of Radioactive Pollution V Lebedynets, L Buryachenko Biodiversity after the Chernobyl accident. The scientific proceedings of the …, 2016 | 2 | 2016 |
Перспективи використання ягідних порошків у виробництві печива та бісквітів ВТ Лебединець, ЛМ Багрій, УІ Ярошик Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Серія …, 2016 | 2 | 2016 |
Стабілізація процесів окислення олій у промислових умовах ЛІ Гірняк, ВТ Лебединець, ІВ Донцова Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 138-140, 2014 | 2 | 2014 |
Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей тістечок ІВ Сирохман, ВТ Лебединець Наук. пр. конф. нац. ун-ту харч. технологій, 75-76, 2008 | 2 | 2008 |
Використання рослинної сировини з антимікробними властивостями у виробництві активних упаковок ВТ Лебединець, АІ Лебединець Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 128-135, 2020 | 1 | 2020 |
Использование сахарозаменителей в производстве кондитерских изделий ВТ Лебединец, АИ Лебединец, ММ Мороз, ГИ Новицкая, МВ Павук Актуальные научные исследования в современном мире, 106-112, 2020 | 1 | 2020 |
Перспективи використання природних антимікробних добавок у виробництві активних упаковок ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 2018 | 1 | 2018 |