Підписатись
Лебединець Віра Тарасівна | Vira Lebedynets
Лебединець Віра Тарасівна | Vira Lebedynets
docent, Lviv University of Trade and Economics
Підтверджена електронна адреса в lute.lviv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Асортимент кондитерських виробів: Навчальний посібник
ІВ Сирохман, ВТ Лебединець
К.: Центр учбової літератури, 2009
27*2009
Вплив нетрадиційних добавок на поліпшення жирнокислотного складу вафель
ІВ Сирохман, ВТ Лебединець
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 147-150, 2009
92009
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками
ВТ Лебединець
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 15 «Товарознавство харчових продуктів …, 2005
82005
Горіх волоський–перспективна високоцінна продовольча та промислова сировина
ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 92-98, 2017
62017
Перспективи використання рослинної сировини при виробництві плавлених сирів
ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк
Товарознавчий вісник, 187-194, 2015
62015
Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі: монографія
ІВ Сирохман, ВТ Лебединець
Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2010
62010
Вплив порошків з айви звичайної і хеномелесу на якість кексів
ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 58-63, 2019
52019
Використання морських водоростей в якості біологічно цінної добавки
ЛЮ Буряченко, ВТ Лебединець
Товарознавчий вісник, 101-106, 2016
52016
Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів
ВТ Лебединець, ІВ Донцова, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 52-59, 2021
32021
Наукові пошуки подолання йодного дефіциту в Україні
ВТ Лебединець, ЛМ Багрій, ЛМ Буряченко, ЯУ І.
Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького НТУ, 14-22, 2017
32017
Наукові пошуки подолання йодного дефіциту в Україні
ВТ ЛЕБЕДИНЕЦЬ, ЛЮ БУРЯЧЕНКО, ЛМ БАГРІЙ, УІ Ярошик
Товарознавчий вісник 1 (10), 14-22, 2017
32017
Розробка рецептури та технології виготовлення овочевих салатів підвищеної біологічної цінності
ВТ Лебединець, ЛЮ Буряченко
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 110-114, 2016
32016
Перспективи використання продуктів бджільництва у виробництві харчових продуктів
ВТ Лебединець, ІВ Донцова
Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць XIII Міжнародної …, 2020
22020
Optimization of the Human Iodic Status Under Conditions of Radioactive Pollution
V Lebedynets, L Buryachenko
Biodiversity after the Chernobyl accident. The scientific proceedings of the …, 2016
22016
Перспективи використання ягідних порошків у виробництві печива та бісквітів
ВТ Лебединець, ЛМ Багрій, УІ Ярошик
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Серія …, 2016
22016
Стабілізація процесів окислення олій у промислових умовах
ЛІ Гірняк, ВТ Лебединець, ІВ Донцова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 138-140, 2014
22014
Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей тістечок
ІВ Сирохман, ВТ Лебединець
Наук. пр. конф. нац. ун-ту харч. технологій, 75-76, 2008
22008
Використання рослинної сировини з антимікробними властивостями у виробництві активних упаковок
ВТ Лебединець, АІ Лебединець
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 128-135, 2020
12020
Использование сахарозаменителей в производстве кондитерских изделий
ВТ Лебединец, АИ Лебединец, ММ Мороз, ГИ Новицкая, МВ Павук
Актуальные научные исследования в современном мире, 106-112, 2020
12020
Перспективи використання природних антимікробних добавок у виробництві активних упаковок
ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 2018
12018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20