Investigation of toxic effect of patulin with the help of biosensorics systems LN Pilipenko, AV Egorova, IV Pilipenko, NF Starodub, NI Kanjuk, ... Food Sciences and Technology 1, 35-38, 2007 | 11 | 2007 |
Микотоксин патулин: продуценты, биологическое действие, индикация в пищевых продуктах НФ Стародуб, ЛН Пилипенко, АВ Егорова, ИВ Пилипенко Современные проблемы токсикологии, 50, 2008 | 10 | 2008 |
Mycotoxins and other low weight toxins as instrument of bioterrorists: express instrumental control and some ways to decontaminate polluted environmental objects NF Starodub, LN Pilipeko, IV Pilipenko, AV Egorova Timisoara Med J 58 (1-2), 9-18, 2008 | 9 | 2008 |
Functional foods: prospects in Ukraine L Kaprelyants, A Yegorova, L Trufkati, L Pozhitkova Food Science and Technology 13 (2), 15-23, 2019 | 8 | 2019 |
Analysis of mycotoxins: preparations of samples NF Starodub, LN Pylipenko, AV Egorova Biotechnology 1, 106-115, 2008 | 6 | 2008 |
Анализ микотоксинов: подготовка проб НФ Стародуб, ЛН Пилипенко, АВ Егорова, ИВ Пилипенко, ОС Гойстер, ... Biotechnologia Acta 1 (1), 2008 | 6 | 2008 |
Использование принципов ХАСПП в совершенствовании контроля качества и безопасности продуктов питания ЛН Пилипенко, АВ Егорова, ЛБ Олейник Наук.праці Одеськ.нац.акад.харч.технологій 1 (28), 52-55, 2006 | 6* | 2006 |
Насіння амаранту можна уберегти від згубної дії мікрофлори А Єгорова, Г Євдокимова, Л Овсянникова, Н Валентюк Зерно і хліб, 34-35, 2008 | 4 | 2008 |
Технічна мікробіологія: Підручник для студентів вищих навчальних закладів за професійним напрямом 6.0917 «Харчова технологія та інженерія» всіх спеціальностей. За ред.. проф … ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ОМ Кананихіна, ... Одеса: Друк, 2006 | 4 | 2006 |
Контроль качества продуктов питания с использованием биологических систем ЛН Пилипенко, АВ Егорова, СИ Викуль, ДК Гайдукевич Наук. пр. ОНАХТ.–Одеса, 52-59, 2006 | 3 | 2006 |
Определение лаурилсульфата натрия в шампунях и гелях по сенсибилизированной люминесценции европия в комплексе Eu (III)-метациклин ЕО Витюкова, АВ Егорова, СВ Бельтюкова, ВП Антонович Вісник Одеського національного університету. Хімія 8 (7-8), 102-108, 2003 | 3 | 2003 |
Modern technology of production and strategy of promotion of new cereal products on ukrainian consumer market M Mardar, А Yegorova, I Ustenko, M Stateva, T Cherevaty Харчова наука і технологія, 89-99, 2018 | 2 | 2018 |
Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage O Bunyak, S Sots, A Egorova, L Valevskaya, G Evdokimova Харчова наука і технологія, 79-85, 2018 | 2 | 2018 |
Мікробіологія харчових виробництв ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ... | 2 | 2016 |
Микробиологическая безопасность зерновых хлебцев с растительными добавками М М.Р., Є А.В., Є Г.Й., Т Л.В., З Р.Р. Харчова наука і технологія, 95-99, 2014 | 2* | 2014 |
Структурно-механические свойства помадних конфет с синбиотической добавкой. АВ Коркач, АВ Єгорова, ВГ Муратов, ІО Киртока Наукові праці ОНАХТ 1 (42), 2012 | 2 | 2012 |
Patulin toxicity and determination of this toxin in environmental objects by optical biosensor systems NF Starodub, MI Kanjuk, SP Ivashkevich, LN Pilipenko, AV Egorova, ... Proceedings of 3th International scientific-technical conference “Sensor …, 2008 | 2 | 2008 |
Вплив режимів зберігання на зміну мікрофлори насіння амаранту АВ Єгорова, ГЙ Євдокимова, ЛК Овсянникова, НО Валентюк Зернові продукти і комбікорми, 17-19, 2007 | 2 | 2007 |
За правильного зберігання гірчиці немає умов для розвитку мікроорганізмів А Єгорова, Г Євдокимова, С Орлова, В Тіора Зерно і хліб, 27-28, 2007 | 2* | 2007 |
Применение пастеризации для увеличения сроков хранения вареных колбас ЛГ Винникова, НН Поварова, АВ Егорова, НВ Бондаренко Мясная индустрия, 36-38, 2007 | 2 | 2007 |