Prospects of applying vacuum technology in the manufacture of culinary poultry meat products A Soletska, A Krasota Food and Environment Safety 15 (1), P. 3 – 9, 2016 | 18 | 2016 |
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів О Ткаченко, Н Каменева, О Тітлова, Я Верхівкер, І Солоницька, ... | 5 | 2020 |
Розробка рецептури м’ясних паштетів лікувально-профілактичного призначення АД Солецька, АВ Асауляк Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 205-207, 2011 | 3 | 2011 |
Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов АА Шарпе, ЛГ Винникова, АВ Зюзько, СА Д. Харчова наука і технологія 2 (11), С. 68–69, 2010 | 3 | 2010 |
Перспективы применения лизоцима при производстве мясных продуктов АД Солецкая Харчова наука і технологія 2 (23), С. 64 – 67, 2013 | 2 | 2013 |
Edible film-forming coating with CO2-extracts of plants for meat products A Soletska, N Kristina, H Vlad Food Science and Technology 12 (3), 50-56, 2018 | 1 | 2018 |
Удлинение срока хранения мяса птицы путем обработки высоким гидростатическим давлением ЛГ Віннікова, ІА Прокопенко, АД Солецька Харчова наука та технологія 9 (3), 2015 | 1 | 2015 |
Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас АД Солецька Харчова наука і технологія, 73, 2014 | 1 | 2014 |
СЕКЦІЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИНА ТА СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ» IMPLICATION OF SENSORY ANALYSIS FOR DESCRIBING THE INFLUENCE OF CULTIVATION GEOGRAPHY ON PECULIARITY LAMB MEAT A Soletska ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ, 120, 2021 | | 2021 |
Implication of sensory analysis for describing the influence of cultivation geography on peculiarity lamb meat A Soletska | | 2021 |
Перспективи використання люпину для альтернативної заміни м’ясної сировини АД Солецька, БВ Чумаченко | | 2021 |
Веб-інструменти для ефективної організації дистанційного навчання в умовах надзвичайних ситуацій АД Солецька | | 2020 |
Використання трансглютамінази і борошна з насіння амаранту у виробництві реструктурованих м’ясних виробів АД Солецька, ОС Рабічев | | 2020 |
Захисне їстівне плівкоутворювальне покриття для заморожених натуральних напівфабрикатів з м’яса курятини АД Солецька, ВВ Геврик, ЛВ Капрельянц | | 2020 |
Розробка плівко-утворювального складу з ферментно-активною добавкою для заморожених м’ясних напівфабрикатів АД Солецька, ВВ Геврик | | 2019 |
Спосіб виготовлення виробу з курячого м'яса А Солецька, Л Віннікова, А Красота | | 2017 |
115700 Спосіб виготовлення виробу з курячого м’яса АД Солецька, ЛГ Віннікова, АО Красота | | 2017 |
Використання природних антиоксидантів у виробництві м’яса та м’ясопродуктів АД Солецька | | 2017 |
Перспективи використання гібридного навчання у сучасному освітньому процесі АД Солецька | | 2017 |
Математичне моделювання Souse Vide обробки м’яса птиці САД Ларіонов ІМ Збірник матеріалів IХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2016 | | 2016 |