Підписатись
Анна Данилівна Солецька (Anna Soletska)
Анна Данилівна Солецька (Anna Soletska)
Одеька національна академія харчових технологій (Odessa National Academy of Food Technologies)
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Prospects of applying vacuum technology in the manufacture of culinary poultry meat products
A Soletska, A Krasota
Food and Environment Safety 15 (1), P. 3 – 9, 2016
182016
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
О Ткаченко, Н Каменева, О Тітлова, Я Верхівкер, І Солоницька, ...
52020
Розробка рецептури м’ясних паштетів лікувально-профілактичного призначення
АД Солецька, АВ Асауляк
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 205-207, 2011
32011
Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов
АА Шарпе, ЛГ Винникова, АВ Зюзько, СА Д.
Харчова наука і технологія 2 (11), С. 68–69, 2010
32010
Перспективы применения лизоцима при производстве мясных продуктов
АД Солецкая
Харчова наука і технологія 2 (23), С. 64 – 67, 2013
22013
Edible film-forming coating with CO2-extracts of plants for meat products
A Soletska, N Kristina, H Vlad
Food Science and Technology 12 (3), 50-56, 2018
12018
Удлинение срока хранения мяса птицы путем обработки высоким гидростатическим давлением
ЛГ Віннікова, ІА Прокопенко, АД Солецька
Харчова наука та технологія 9 (3), 2015
12015
Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас
АД Солецька
Харчова наука і технологія, 73, 2014
12014
СЕКЦІЯ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИНА ТА СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ» IMPLICATION OF SENSORY ANALYSIS FOR DESCRIBING THE INFLUENCE OF CULTIVATION GEOGRAPHY ON PECULIARITY LAMB MEAT
A Soletska
ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ, 120, 2021
2021
Implication of sensory analysis for describing the influence of cultivation geography on peculiarity lamb meat
A Soletska
2021
Перспективи використання люпину для альтернативної заміни м’ясної сировини
АД Солецька, БВ Чумаченко
2021
Веб-інструменти для ефективної організації дистанційного навчання в умовах надзвичайних ситуацій
АД Солецька
2020
Використання трансглютамінази і борошна з насіння амаранту у виробництві реструктурованих м’ясних виробів
АД Солецька, ОС Рабічев
2020
Захисне їстівне плівкоутворювальне покриття для заморожених натуральних напівфабрикатів з м’яса курятини
АД Солецька, ВВ Геврик, ЛВ Капрельянц
2020
Розробка плівко-утворювального складу з ферментно-активною добавкою для заморожених м’ясних напівфабрикатів
АД Солецька, ВВ Геврик
2019
Спосіб виготовлення виробу з курячого м'яса
А Солецька, Л Віннікова, А Красота
2017
115700 Спосіб виготовлення виробу з курячого м’яса
АД Солецька, ЛГ Віннікова, АО Красота
2017
Використання природних антиоксидантів у виробництві м’яса та м’ясопродуктів
АД Солецька
2017
Перспективи використання гібридного навчання у сучасному освітньому процесі
АД Солецька
2017
Математичне моделювання Souse Vide обробки м’яса птиці
САД Ларіонов ІМ
Збірник матеріалів IХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих …, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20