Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб. ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ГП Хомич К.: Центр навчальної літератури, 2006 | 63 | 2006 |
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова Харків, ХДУХТ, 2017 | 33 | 2017 |
Рекомендації щодо розробки та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на виробничих підприємствах споживчої кооперації України ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова К.: Видавництво „Укоопосвіта, 2007 | 16 | 2007 |
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика ІС Тюрікова Полтава, ПУЕТ, 2015 | 15 | 2015 |
Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ТЮ Суткович Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 220-225, 2009 | 15 | 2009 |
Системи менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ ІС Тюрікова Полтава, РВЦ ПУСКУ, 2009 | 9 | 2009 |
Волоський горіх молочної стадії стиглості–джерело БАР ІС Тюрікова Обладнання та технології харчових виробництв.–2008.–Вип 18, 53-57, 2009 | 9 | 2009 |
Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology ІС Тюрікова, ЮГ Наконечна Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (1), 59-68, 2020 | 7* | 2020 |
Наукове обґрунтування технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха ІС Тюрікова Київ: НУХТ, 2019 | 7 | 2019 |
Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха ІС Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 49-53, 2015 | 4 | 2015 |
Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної ІС Тюрікова ОДАПТ, 1999 | 4 | 1999 |
Технологія створення напоїв з використанням волоського горіху ІС Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова, ОО Непомяща НТУ" ХПІ", 2016 | 3 | 2016 |
Prospects Of Using Walnut In Technologies Of Drinks I Tiurikova, M Peresichnyi Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology 19 (2), 39-50, 2015 | 3 | 2015 |
розроБленнЯ Технології смузі нА основі ТопінАмБурА з викорисТАннЯм волоського горіхА ІС Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 9-13, 2015 | 3 | 2015 |
Розроблення технології плодоовочевих смузі з використанням біологічно цінного волоського горіха ІС Тюрікова, МІ Пересічний Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015 | 3 | 2015 |
Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха ІС Тюрікова, ГМ Рибак, ВЯ Плахотін Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 3 | 2009 |
Використання плодів зеленого волоського горіху для отримання продуктів підвищеної якості. ІС Тюрікова, ЛП Холодний Харчові технології-2008: зб. наук. праць ОНАХТ 2 (34), 168-171, 2008 | 3 | 2008 |
НАССР як концепція забезпечення випуску безпечної продукції на соковому виробництві ІС Тюрікова, АА Сокіл The Scientific Heritage, 119-123, 2023 | 2 | 2023 |
A prospective method to use waste of walnuts IS Tiurikova, VL Prybylskyi, VL Ishchenko, AP Kainash, NV Budnyk Journal of Chemistry and Technologies, 2021 | 2 | 2021 |
Наукове обгрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха. Автореферат дис. на здобуття наук. ступеня д.т.н. ІС Тюрікова ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019 | 2 | 2019 |