Підписатись
Інна Станіславівна Тюрікова
Інна Станіславівна Тюрікова
доктор технічних наук, професор, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб.
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ГП Хомич
К.: Центр навчальної літератури, 2006
632006
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова
Харків, ХДУХТ, 2017
322017
Рекомендації щодо розробки та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на виробничих підприємствах споживчої кооперації України
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова
К.: Видавництво „Укоопосвіта, 2007
162007
Технологія харчової продукції з використанням волоського горіха: теорія і практика
ІС Тюрікова
Полтава, ПУЕТ, 2015
152015
Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення
ВЯ Плахотін, ІС Тюрікова, ТЮ Суткович
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 220-225, 2009
142009
Системи менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ
ІС Тюрікова
Полтава, РВЦ ПУСКУ, 2009
92009
Волоський горіх молочної стадії стиглості–джерело БАР
ІС Тюрікова
Обладнання та технології харчових виробництв.–2008.–Вип 18, 53-57, 2009
92009
Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology
ІС Тюрікова, ЮГ Наконечна
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (1), 59-68, 2020
7*2020
Наукове обґрунтування технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха
ІС Тюрікова
Київ: НУХТ, 2019
72019
Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха
ІС Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 49-53, 2015
42015
Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної
ІС Тюрікова
ОДАПТ, 1999
41999
Технологія створення напоїв з використанням волоського горіху
ІC Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова, ОО Непомяща
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016
32016
Prospects Of Using Walnut In Technologies Of Drinks
I Tiurikova, M Peresichnyi
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology 19 (2), 39-50, 2015
32015
розроБленнЯ Технології смузі нА основі ТопінАмБурА з викорисТАннЯм волоського горіхА
ІС Тюрікова, МІ Пересічний, НВ Рогова
Технологический аудит и резервы производства 5 (4 (25)), 9-13, 2015
32015
Розроблення технології плодоовочевих смузі з використанням біологічно цінного волоського горіха
ІС Тюрікова, МІ Пересічний
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
32015
Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха
ІС Тюрікова, ГМ Рибак, ВЯ Плахотін
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
Використання плодів зеленого волоського горіху для отримання продуктів підвищеної якості.
ІС Тюрікова, ЛП Холодний
Харчові технології-2008: зб. наук. праць ОНАХТ 2 (34), 168-171, 2008
32008
НАССР як концепція забезпечення випуску безпечної продукції на соковому виробництві
ІС Тюрікова, АА Сокіл
The Scientific Heritage, 119-123, 2023
22023
A prospective method to use waste of walnuts
IS Tiurikova, VL Prybylskyi, VL Ishchenko, AP Kainash, NV Budnyk
Journal of Chemistry and Technologies, 2021
22021
Наукове обгрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха. Автореферат дис. на здобуття наук. ступеня д.т.н.
ІС Тюрікова
ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
22019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20