Подписаться
Вікторія Миколаївна Шелудько. Viktoriia Sheludko.  (Козак)
Вікторія Миколаївна Шелудько. Viktoriia Sheludko. (Козак)
Poltava State Agrarian University
Подтвержден адрес электронной почты в домене pdau.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Нові види борошняних кондитерських виробів в Україні. New flour confectionery products in Ukraine
ВМ Шелудько
Хранение и переработка зерна, 54-55, 2011
24*2011
ВИВЧЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВОГО ПЮРЕ В ТЕХНОЛОГІЇ МАФФІНІВ
ВМ Шелудько, ГМ Ряшко
Хранение и переработка зерна, 47-51, 2016
152016
ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ. Leguminous cultures in technology of flour confectionery products
ВМ Шелудько
Вісник ХНТУСГ (Технічні науки) 131, 2012
102012
Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель.
ВМ Шелудько, ТГ Неборак
Сьома Всеукраїнська науково-практична конференція "Новітні тенденції у …, 2015
82015
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ.
ГС Карпюк, ВМ Шелудько
Збірник статей магістрів, 129-132, 2016
72016
Особливості технології біскотті і кантуччі
ЮЮ Муха, ВМ Шелудько
ІІ Міжнародна молодіжна науково-практична Інтернет конференція "Наука і …, 2016
62016
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИ
ВМ Шелудько
Матеріали міжвузівської науково - практичної семінару "Нові технології і …, 2014
52014
Технологія біскотті з рослинною сировиною підвищеної харчової цінності
ЮЮ Муха, ВМ Шелудько
Збірник статей магістрів, 2017
42017
ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РИСОВОЙ МУКИ И ЯГОД ГОДЖИ В ТЕХНОЛОГИИ КАПКЕЙКОВ
ГС Карпюк, ВН Шелудько
ТОРГОВОЕ ДЕЛО: МОЛОДЕЖЬ – БУДУЩЕЕ ОТРАСЛИ, 55-57, 2016
42016
Горох у харчуванні людини
ВМ Шелудько
Хранение и переработка зерна, 27, 2012
42012
Сахарное печенье с использованием вторичных продуктов пивоваренного производства
ВН Козак
Зернові продукти і комбікорми, 29-31, 2005
42005
Використання борошна зернових культур в технології біскотті
ВМ Шелудько
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 15-20, 2019
32019
Рисове борошно в технології біскотті
АД Кудрик, ВМ Шелудько
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства …, 2018
32018
Использование облепихового пюре в технологии бельгийских вафель
ВН Шелудько
Материалы международной научно-практической и научно-методической …, 2015
32015
Використання бобових культур в технології крекеру
ВМ Шелудько
Хранение и переработка зерна, 52-53, 2014
32014
Влияние муки пивной дробины и муки жмыха подсолнечного на свойства клейковины пшеничной муки
ВН Козак
Хлебопекарское и кондитерское дело, 16-17, 2007
32007
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ВМ Шелудько
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 69-74, 2022
22022
Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності
ВМ Шелудько
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 59-65, 2021
22021
Використання борошна амаранту в технології бісквітних виробів
ВО Савенко, ВМ Шелудько
22020
ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ
ВМ Шелудько
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2020
22020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20