Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits A Tokar, L Matenchuk, Z Kharchenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ... | 3 | 2018 |
Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products V Tokar, A., Matenchuk, L., Kharchenko, Z., Haidai, I., Zahorko, N., Tarasenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2018 | 2* | 2018 |
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни Технологія консервування ЗМ Харченко УНУС, 2017 | 2 | 2017 |
РИНОК ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНИ ЗМ Харченко УНУС, 2021 | | 2021 |
ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯСО-РОСЛИННИХ КОНСЕРВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ЮЮ Ляшенко, ЗМ Харченко Редакційна колегія, 15, 2021 | | 2021 |
ПОЄДНАННЯ АЛИЧІ, КАБАЧКІВ ТА ГОРІХІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НОВИХ ВИДІВ ДІЄТИЧНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ЗМ Харченко Редакційна колегія, 82, 2021 | | 2021 |
РИНОК ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНИ ВА Мокроус, ЗМ Харченко Редакційна колегія, 20, 2021 | | 2021 |
Токар АЮ Оптимізація процесу бродіння сусел з яблук сорту Айдаред у виготовленні некріплених солодких вин/АЮ Токар, ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук, ЗМ Харченко//Вчені записки ТНУ ім … АЮ Токар УНУС, 2020 | | 2020 |
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ БРОДІННЯ СУСЕЛ З ЯБЛУК СОРТУ СПАРТАН ДЛЯ СОЛОДКИХ ВИН АЮ Токар, ЛЮ Матенчук, ЗМ Харченко, СС Миронюк, ... РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ: Головний редактор–Непочатенко Олена Олександрівна …, 2019 | | 2019 |
Спосіб виробництва яблук сушених ГІВ Харченко З.М. | | 2018 |
Безвідходні технології консервних виробництв. Методичні вказівки до для виконання самостійної роботи ЗМ Харченко УНУС, 2017 | | 2017 |
Технологія консервування Методичні вказівки до проведення самостійної роботи ЗМ Харченко УНУС, 2017 | | 2017 |
Контроль якості та безпеки продукції галузі Методичні вказівки до проведення самостійної роботи студентів ЗМ Харченко УНУС, 2017 | | 2017 |
Технологія сушіння. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять ЗМ Харченко УНУС, 2017 | | 2017 |
Методичні вказівки для проведення лабораторних занять. Контроль якості та безпеки продукції в галузі ЗМ Харченко УНУС, 2017 | | 2017 |
Технологія сушіння. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи ЗМ Харченко Технологія сушіння. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи, 2017 | | 2017 |
Робоча програма з дисципліни Контроль якості та безпеки продукції галузі ЗМ Харченко УНУС, 2017 | | 2017 |
Робоча програма з дисципліни Технологія сушіння ЗМ Харченко УНУС, 2017 | | 2017 |
Методичні матеріали з дисципліни контроль якості та безпеки продукції галузі ЗМ Харченко УНУС, 2016 | | 2016 |
Методичні матеріали з дисципліни Безвідходні технології консервних виробництв ЗМ Харченко УНУС, 2016 | | 2016 |