Подписаться
Харченко Зінаїда Миколаївна
Харченко Зінаїда Миколаївна
Уманський національний університет садівництва
Подтвержден адрес электронной почты в домене udau.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits
A Tokar, L Matenchuk, Z Kharchenko, I Haidai, N Zahorko, V Tarasenko, ...
32018
Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products
V Tokar, A., Matenchuk, L., Kharchenko, Z., Haidai, I., Zahorko, N., Tarasenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2018
2*2018
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни Технологія консервування
ЗМ Харченко
УНУС, 2017
22017
РИНОК ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНИ
ЗМ Харченко
УНУС, 2021
2021
ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯСО-РОСЛИННИХ КОНСЕРВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
ЮЮ Ляшенко, ЗМ Харченко
Редакційна колегія, 15, 2021
2021
ПОЄДНАННЯ АЛИЧІ, КАБАЧКІВ ТА ГОРІХІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НОВИХ ВИДІВ ДІЄТИЧНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
ЗМ Харченко
Редакційна колегія, 82, 2021
2021
РИНОК ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНИ
ВА Мокроус, ЗМ Харченко
Редакційна колегія, 20, 2021
2021
Токар АЮ Оптимізація процесу бродіння сусел з яблук сорту Айдаред у виготовленні некріплених солодких вин/АЮ Токар, ІВ Гайдай, ЛЮ Матенчук, ЗМ Харченко//Вчені записки ТНУ ім …
АЮ Токар
УНУС, 2020
2020
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ БРОДІННЯ СУСЕЛ З ЯБЛУК СОРТУ СПАРТАН ДЛЯ СОЛОДКИХ ВИН
АЮ Токар, ЛЮ Матенчук, ЗМ Харченко, СС Миронюк, ...
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ: Головний редактор–Непочатенко Олена Олександрівна …, 2019
2019
Спосіб виробництва яблук сушених
ГІВ Харченко З.М.
2018
Безвідходні технології консервних виробництв. Методичні вказівки до для виконання самостійної роботи
ЗМ Харченко
УНУС, 2017
2017
Технологія консервування Методичні вказівки до проведення самостійної роботи
ЗМ Харченко
УНУС, 2017
2017
Контроль якості та безпеки продукції галузі Методичні вказівки до проведення самостійної роботи студентів
ЗМ Харченко
УНУС, 2017
2017
Технологія сушіння. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять
ЗМ Харченко
УНУС, 2017
2017
Методичні вказівки для проведення лабораторних занять. Контроль якості та безпеки продукції в галузі
ЗМ Харченко
УНУС, 2017
2017
Технологія сушіння. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи
ЗМ Харченко
Технологія сушіння. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи, 2017
2017
Робоча програма з дисципліни Контроль якості та безпеки продукції галузі
ЗМ Харченко
УНУС, 2017
2017
Робоча програма з дисципліни Технологія сушіння
ЗМ Харченко
УНУС, 2017
2017
Методичні матеріали з дисципліни контроль якості та безпеки продукції галузі
ЗМ Харченко
УНУС, 2016
2016
Методичні матеріали з дисципліни Безвідходні технології консервних виробництв
ЗМ Харченко
УНУС, 2016
2016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20