Підписатись
Раміс Расулов
Раміс Расулов
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / STATE UNIVERSITY OF TRADE AND ECONOMICS
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посібник/за ред. АА Мазаракі
АА Мазаракі
К.: КНТЕУ, 2012
68*2012
Computational method for studying the thermal conductivity of molecular crystals in the course of condensed matter physics
OI Pursky, TV Dubovyk, VO Babenko, VF Gamaliy, RA Rasulov, ...
Journal of Physics: Conference Series 1840 (1), 012015, 2021
62021
Scientific-practical approaches to justification of location of quick service restaurants
O Hladkyi, A Rasulova, R Rasulov, V Stefurak
Journal of Geology, Geography and Geoecology 28 (4), 649-660, 2019
22019
Vplyv konstruktyvnogo typu kavomolky na dyspersnist'melenoi'kavy
RA Rasulov, RP Romanenko
Turyzm XXI stolittja: global'ni vyklyky ta cyvilizacijni cinnosti [Influence …, 2019
22019
Intersectoral adaptation of Ukrainian farms in the context of war
L Bovsh, A Rasulova, L Hopkalo, R Rasulov, K Mouloudj
Mykolaiv National Agrarian University, 2024
2024
Harmonizacja podejścia do przeplanowania układów przestrzennych w zakładach przemysłu spożywczego według zasad GOZ
O Dzyundzya, O Stryhunivska, R Rasulov
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL sp. z oo, 2023
2023
Метод експрес-діагностики рибних напівфабрикатів
R ROMANENKO, R RASULOV, O ROMANENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 38 (2 …, 2021
2021
Experimental setup for measuring the isobaric thermal conductivity of molecular crystals
OI Pursky, OV Romanenko, RA Rasulov, LM Mazur
Journal of Physical Studies 23 (4), 4001-4001, 2019
2019
Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом
D FEDOROVA, R ROMANENKO, R RASULOV
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 30 (2 …, 2019
2019
DETERMINATION OF GROUND COFFEE DISPERSION BY MICROSCOPIC METHOD
D FEDOROVA, R ROMANENKO, R RASULOV
"Товари і ринки", 27-40, 2019
2019
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник
ГО Мазаракі Анатолій, Шаповал Світлана, Расулов Раміс
2017
HoReCa: навч. посіб. : у 3 т. Т 3 «Кейтеринг»
РАР А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.Ф ...
2017
HoReCa: навч. посіб. : у 3 т. Т 2 «Ресторани»
РАР А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.Ф ...
Київський національний торговельно-економічний університет 2, 167-207, 2017
2017
Визначення коефіцієнту поверхневого натягу меду за неповної кристалізації
Р Раміс, Р Олена
Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг, с …, 2016
2016
Modeling of temperature gradient in marshmallow during mechanical load
FN Rasulov Ramis
Modern scientific researches and developments: theoretical value and …, 2016
2016
HoReCa : навч. посіб. у 3 т. Т.1. Готелі
РАР А.А.Мазаракі, С.Л.Шаповал, С.В.Мельниченко, Н.І. Ведмідь
Київський національний торговельно-економічний університет 1, 348, 2016
2016
Проектування курортів: навч. посібн. [для вищ. навч. закл.]
РАР А.А.Мазаракі, Т.І.Ткаченко, С.Л.Шаповал, Н.І.Ведмідь
Київський національний торговельно-економічний університет, 2014
2014
Експрес-методи дослідження складу масла вершкового
S SHAPOVAL, N FOROSTIANA, R RASULOV
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 15 (1 …, 2013
2013
Експрес-методи дослідження складу масла вершкового
С Шаповал, Н Форостяна, Р Расулов
Товари і ринки, 43-52, 2013
2013
ЭКСПРЕСС-МЕТОДЫ ИССЛЕДОВАНИЯ СОСТАВА МАСЛА СЛИВОЧНОГО
СЛ ШАПОВАЛ, НП ФОРОСТЯНА, РА РАСУЛОВ
Товары и рынки, 43-52, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20