Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посібник/за ред. АА Мазаракі АА Мазаракі К.: КНТЕУ, 2012 | 68* | 2012 |
Computational method for studying the thermal conductivity of molecular crystals in the course of condensed matter physics OI Pursky, TV Dubovyk, VO Babenko, VF Gamaliy, RA Rasulov, ... Journal of Physics: Conference Series 1840 (1), 012015, 2021 | 6 | 2021 |
Scientific-practical approaches to justification of location of quick service restaurants O Hladkyi, A Rasulova, R Rasulov, V Stefurak Journal of Geology, Geography and Geoecology 28 (4), 649-660, 2019 | 2 | 2019 |
Vplyv konstruktyvnogo typu kavomolky na dyspersnist'melenoi'kavy RA Rasulov, RP Romanenko Turyzm XXI stolittja: global'ni vyklyky ta cyvilizacijni cinnosti [Influence …, 2019 | 2 | 2019 |
Intersectoral adaptation of Ukrainian farms in the context of war L Bovsh, A Rasulova, L Hopkalo, R Rasulov, K Mouloudj Mykolaiv National Agrarian University, 2024 | | 2024 |
Harmonizacja podejścia do przeplanowania układów przestrzennych w zakładach przemysłu spożywczego według zasad GOZ O Dzyundzya, O Stryhunivska, R Rasulov Wydawnictwo Naukowe TYGIEL sp. z oo, 2023 | | 2023 |
Метод експрес-діагностики рибних напівфабрикатів R ROMANENKO, R RASULOV, O ROMANENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 38 (2 …, 2021 | | 2021 |
Experimental setup for measuring the isobaric thermal conductivity of molecular crystals OI Pursky, OV Romanenko, RA Rasulov, LM Mazur Journal of Physical Studies 23 (4), 4001-4001, 2019 | | 2019 |
Визначення дисперсності кави меленої мікроскопічним методом D FEDOROVA, R ROMANENKO, R RASULOV INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 30 (2 …, 2019 | | 2019 |
DETERMINATION OF GROUND COFFEE DISPERSION BY MICROSCOPIC METHOD D FEDOROVA, R ROMANENKO, R RASULOV "Товари і ринки", 27-40, 2019 | | 2019 |
Проектування закладів ресторанного господарства: підручник ГО Мазаракі Анатолій, Шаповал Світлана, Расулов Раміс | | 2017 |
HoReCa: навч. посіб. : у 3 т. Т 3 «Кейтеринг» РАР А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.Ф ... | | 2017 |
HoReCa: навч. посіб. : у 3 т. Т 2 «Ресторани» РАР А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.Ф ... Київський національний торговельно-економічний університет 2, 167-207, 2017 | | 2017 |
Визначення коефіцієнту поверхневого натягу меду за неповної кристалізації Р Раміс, Р Олена Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг, с …, 2016 | | 2016 |
Modeling of temperature gradient in marshmallow during mechanical load FN Rasulov Ramis Modern scientific researches and developments: theoretical value and …, 2016 | | 2016 |
HoReCa : навч. посіб. у 3 т. Т.1. Готелі РАР А.А.Мазаракі, С.Л.Шаповал, С.В.Мельниченко, Н.І. Ведмідь Київський національний торговельно-економічний університет 1, 348, 2016 | | 2016 |
Проектування курортів: навч. посібн. [для вищ. навч. закл.] РАР А.А.Мазаракі, Т.І.Ткаченко, С.Л.Шаповал, Н.І.Ведмідь Київський національний торговельно-економічний університет, 2014 | | 2014 |
Експрес-методи дослідження складу масла вершкового S SHAPOVAL, N FOROSTIANA, R RASULOV INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 15 (1 …, 2013 | | 2013 |
Експрес-методи дослідження складу масла вершкового С Шаповал, Н Форостяна, Р Расулов Товари і ринки, 43-52, 2013 | | 2013 |
ЭКСПРЕСС-МЕТОДЫ ИССЛЕДОВАНИЯ СОСТАВА МАСЛА СЛИВОЧНОГО СЛ ШАПОВАЛ, НП ФОРОСТЯНА, РА РАСУЛОВ Товары и рынки, 43-52, 2013 | | 2013 |