Підписатись
Гавриленко Анна( Anna Gavrilenko)
Гавриленко Анна( Anna Gavrilenko)
Інститут продовольчих ресурсів НААН України
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
МРНТИ 65.59. 29 РАЗРАБОТКА РЕЦЕПТУР КОНСЕРВИРОВАННЫХ ГОТОВЫХ БЛЮД «ГОВЯДИНА ТУШЕНАЯ С РИСОМ И ОВОЩАМИ»,«СВИНИНА ТУШЕНАЯ С ФАСОЛЬЮ И ОВОЩАМИ»
ЛУ Войцеховская, ЕВ Франко, СБ Вербицкий, АВ Гавриленко
М. ҚОЗЫБАЕВ АТЫНДАҒЫ СҚМУ 4 (45), 38, 2019
2019
Технологія виробництва варено-копчених ковбас з вітчизняними бактеріальними препаратами
ВЛІ Шелкова, Т.В.,Борсолюк Л.М., Гавриленко А.В.
Аграрна наука-виробництву, 2019
2019
Білкові продукти від переробки вторинної сировини птахопереробної галузі
ВЛІ Франко О. В., Охріменко Ю. І., Гавриленко А.В.
Продовольчі ресурси, 2019
2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ БАКТЕРІАЛЬНОГО ПРЕПАРАТУ «ЛРР» НА ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСА ВПРОДОВЖ ПРОЦЕСУ СОЛІННЯ
ЛІ Войцехівська, ЛМ Борсолюк, ШТ В., ГА В.
Продовольчі ресурси, с.41-47, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–4