Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛМ Медведь НУХТ, 2020 | 5 | 2020 |
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, ЛМ Медведь, ТЄ Лебеденко | 4 | 2020 |
Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів АЛ Рогова, ОГ Шидакова-Каменюка, ЛМ Медведь Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015 | 2 | 2015 |
Сучасні підходи до раціонального харчування ЛМ Медведь | 1 | 2020 |
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів ЛМ Медведь Технічні науки, 29, 2019 | 1 | 2019 |
Використання відходів пивоварного виробництва в технології печива АЛ Рогова, О Шидакова-Каменюка, ЛМ Медведь Тернопіль, 2016, 2016 | 1 | 2016 |
Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна АЛ Рогова, ОВ Іванова, ТГ Панасова, ЛМ Медведь Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008 | 1 | 2008 |
ПЕРСПЕКТИВА РОЗВИТКУ КЕМПІНГІВ В УКРАЇНІ А Калініченко, Л Медведь Матеріали конференцій МЦНД, 2021 | | 2021 |
Перспектива розвитку кемпінгів в Україні ЛМ Медведь, АМ Калініченко Міжнародний центр наукових досліджень, 2021 | | 2021 |
Кафе на 50 місць у селищі міського типу Лисянка Черкаської області НВ Фесенко, ЛМ Медведь | | 2020 |
Ресторан на 100 місць у місті Звенигородка Черкаської області АВ Рабодзей, ЛМ Медведь | | 2020 |
Кафе на 50 місць у місті Умань Черкаської області ВО Корольова, ЛМ Медведь | | 2020 |
Етнічні та етно-вікові особливості перекисного окислення ліпідів та антиоксидантного захисту ОВ Ткаченко, ВМ Соколенко, А Мамажонов, ЛМ Медведь, І Мамадалієв Актуальні проблеми сучасної медицини: Вісник української медичної …, 2020 | | 2020 |
Індивідуалізація навчання як один з пріоритетних напрямків сучасної педагогіки з урахуванням індивідуально-типологічних особливостей особистості ОВ Ткаченко, ВМ Соколенко, ЛМ Медведь Полтавський університет економіки і торгівлі, 2019 | | 2019 |
Удосконалення викладання дисципліни" Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181" Харчові технології" освітня програма" Харчові технології та … ЛМ Медведь ПУЕТ, 2019 | | 2019 |
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products ГП Хомич, НВ Олійник, ЮА Мацук, ЮГ Наконнчна, ЛМ Медведь «EUREKA: Life Sciences», 2017 | | 2017 |
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology ГП Хомич, НВ Олійник, ЮА Мацук, ЮГ Наконечна, ЛМ Медведь Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2017 | | 2017 |
Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет АЛ Рогова, ЛМ Медведь Київ, 2016 | | 2016 |
Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива АЛ Рогова, ЛМ Медведь Харків, ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ АЛ Рогова, ЛМ Медведь РВК ПУЕТ Полтава, 2015 | | 2015 |