Медведь Лоліта Миколаївна
Медведь Лоліта Миколаївна
ВНЗ "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛМ Медведь
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Матеріали ІХ …, 2020
52020
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
ЛМ Медведь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2019
12019
Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна
АЛ Рогова, ОВ Іванова, ТГ Панасова, ЛМ Медведь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008
12008
Кафе на 50 місць у селищі міського типу Лисянка Черкаської області
НВ Фесенко, ЛМ Медведь
2020
Ресторан на 100 місць у місті Звенигородка Черкаської області
АВ Рабодзей, ЛМ Медведь
2020
Кафе на 50 місць у місті Умань Черкаської області
ВО Корольова, ЛМ Медведь
2020
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, ЛМ Медведь, ТЄ Лебеденко
2020
Сучасні підходи до раціонального харчування
ЛМ Медведь
2020
Етнічні та етно-вікові особливості перекисного окислення ліпідів та антиоксидантного захисту
ОВ Ткаченко, ВМ Соколенко, А Мамажонов, ЛМ Медведь, І Мамадалієв, ...
Українська медична стоматологічна академія, 2020
2020
Індивідуалізація навчання як один з пріоритетних напрямків сучасної педагогіки з урахуванням індивідуально-типологічних особливостей особистості
ОВ Ткаченко, ВМ Соколенко, ЛМ Медведь
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2019
2019
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
ГП Хомич, НВ Олійник, ЮА Мацук, ЮГ Наконнчна, ЛМ Медведь
«EUREKA: Life Sciences», 2017
2017
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
ГП Хомич, НВ Олійник, ЮА Мацук, ЮГ Наконечна, ЛМ Медведь
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2017
2017
Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет
АЛ Рогова, ЛМ Медведь
Київ, 2016
2016
Використання відходів пивоварного виробництва в технології печива
АЛ Рогова, О Шидакова-Каменюка, ЛМ Медведь
Тернопіль, 2016, 2016
2016
Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива
АЛ Рогова, ЛМ Медведь
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції. Частина 1 (19 …, 2016
2016
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ
АЛ Рогова, ЛМ Медведь
РВК ПУЕТ Полтава, 2015
2015
ВПЛИВ ПОРОШКУ МОРКВИ НА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВИРОБІВ З КЕКСОВОГО ТІСТА
АЛ Рогова, О Шидакова-Каменюка, ЛМ Медведь
К.: НУХТ, 2015
2015
Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів
АЛ Рогова, ОГ Шидакова-Каменюка, ЛМ Медведь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
2015
Розроблення технології лактоферментованих напоїв із використанням мальтозної патоки й меду
ЛП Холодний, НВ Рогова, ЛМ Медведь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2014
2014
ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ПІСОЧНИХ ВИРОБІВ
АЛ Рогова, ЛМ Медведь
К.: НУХТ, 2012
2012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20