Підписатись
Медведь Лоліта Миколаївна
Медведь Лоліта Миколаївна
ВНЗ "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату
АЛ Рогова, ІВ Чоні, ЛМ Медведь
НУХТ, 2020
52020
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
ГП Хомич, ОМ Горобець, ЮВ Левченко, ЛМ Медведь, ТЄ Лебеденко
42020
Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів
АЛ Рогова, ОГ Шидакова-Каменюка, ЛМ Медведь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
22015
Сучасні підходи до раціонального харчування
ЛМ Медведь
12020
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів
ЛМ Медведь
Технічні науки, 29, 2019
12019
Використання відходів пивоварного виробництва в технології печива
АЛ Рогова, О Шидакова-Каменюка, ЛМ Медведь
Тернопіль, 2016, 2016
12016
Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна
АЛ Рогова, ОВ Іванова, ТГ Панасова, ЛМ Медведь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008
12008
ПЕРСПЕКТИВА РОЗВИТКУ КЕМПІНГІВ В УКРАЇНІ
А Калініченко, Л Медведь
Матеріали конференцій МЦНД, 2021
2021
Перспектива розвитку кемпінгів в Україні
ЛМ Медведь, АМ Калініченко
Міжнародний центр наукових досліджень, 2021
2021
Кафе на 50 місць у селищі міського типу Лисянка Черкаської області
НВ Фесенко, ЛМ Медведь
2020
Ресторан на 100 місць у місті Звенигородка Черкаської області
АВ Рабодзей, ЛМ Медведь
2020
Кафе на 50 місць у місті Умань Черкаської області
ВО Корольова, ЛМ Медведь
2020
Етнічні та етно-вікові особливості перекисного окислення ліпідів та антиоксидантного захисту
ОВ Ткаченко, ВМ Соколенко, А Мамажонов, ЛМ Медведь, І Мамадалієв
Актуальні проблеми сучасної медицини: Вісник української медичної …, 2020
2020
Індивідуалізація навчання як один з пріоритетних напрямків сучасної педагогіки з урахуванням індивідуально-типологічних особливостей особистості
ОВ Ткаченко, ВМ Соколенко, ЛМ Медведь
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2019
2019
Удосконалення викладання дисципліни" Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181" Харчові технології" освітня програма" Харчові технології та …
ЛМ Медведь
ПУЕТ, 2019
2019
Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
ГП Хомич, НВ Олійник, ЮА Мацук, ЮГ Наконнчна, ЛМ Медведь
«EUREKA: Life Sciences», 2017
2017
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
ГП Хомич, НВ Олійник, ЮА Мацук, ЮГ Наконечна, ЛМ Медведь
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2017
2017
Технологія виробів з бісквітного тіста для хворих на цукровий діабет
АЛ Рогова, ЛМ Медведь
Київ, 2016
2016
Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива
АЛ Рогова, ЛМ Медведь
Харків, ХДУХТ, 2016
2016
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ
АЛ Рогова, ЛМ Медведь
РВК ПУЕТ Полтава, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20