Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів ВМ Пасічний, АМ Гередчук, ОО Мороз, ЮА Ястреба | 26 | 2015 |
Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 32-38, 2015 | 22 | 2015 |
Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока ВМ Пасічний, ОО Мороз, ОА Захандревич Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 17 | 2008 |
Стабілізація показників напівкопчені ковбаси з м’ясом птиці ВМ Пасічний, ОО Мороз, СМ Мітяєва Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009 | 15 | 2009 |
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 32-38, 2015 | 10 | 2015 |
Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбас АІ Українець, ВМ Пасічний, ОО Мороз, ІВ Неводюк Наукові праці Національного університету харчових технологій, 226-233, 2017 | 9 | 2017 |
Захандревич OA Дослідження характеристик м’ясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока ВМ Пасічний, ОО Мороз Науковий вісник ЛНУВМТ ім.. С. З Ґжицького 10 (2), 37, 0 | 8 | |
Корекція компонентного складу тіла жінок першого періоду зрілого віку засобами оздоровчого фітнесу О Мороз Молодіжний науковий вісник Східноєвропейського національного університету …, 2012 | 7 | 2012 |
Оптимізація рецептурного складу м''ясних та м''ясомістких напівкопчених ковбас з м''ясом птиці ВМ Пасічний, ОО Мороз Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 5 | 2013 |
Дослiдження характеристик м'ясних фаршiв з використанням в процесi посолу молочної сироватки та сухого молока ВМ Пасiчний, ОО Мороз, ОА Захандревич | 5 | |
Розробка рецептур варено-копчених ковбас з м’ясом качки мускусної НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, ОО Мороз | 3 | 2017 |
Вплив основних технологічних заходів на елементи структури урожаю ячменю озимого ІІ Ярчук, ВІ Горщар, ВЮ Божко, ОО Мороз Таврійський науковий вісник, 141-144, 2013 | 2 | 2013 |
Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем СВ Іванов, ВМ Пасічний, ОО Мороз Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012 | 2 | 2012 |
Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці ВМ Пасічний, ОО Мороз, ТІ Проворова Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 1 | 2010 |
Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці ВМ Пасічний, ОО Мороз, СМ Мітяєва | 1 | 2009 |
Технологія напівкопчених ковбас ВМ Пасічний, ОО Мороз | 1 | 2008 |
Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів ВМ Пасічний, ОО Мороз, ОА Захандревич | 1 | 2008 |
Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах ВМ Пасічний, ЄА Шубіна, ВІ Тищенко, НВ Божко, ОО Мороз Національний університет харчових технологій, 2022 | | 2022 |
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сирних продуктів ТІ Толюпа | | 2021 |
Використання конструкції аркових засипних конструкцій при будівництві малих мостів ОО Мороз Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020 | | 2020 |