Підписатись
Олена Мороз
Олена Мороз
Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості
Підтверджена електронна адреса в bigmir.net
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, ОО Мороз, ЮА Ястреба
262015
Development of combined protein-fat emulsions for sausage and semifinished products with poultry meat
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 32-38, 2015
222015
Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока
ВМ Пасічний, ОО Мороз, ОА Захандревич
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
172008
Стабілізація показників напівкопчені ковбаси з м’ясом птиці
ВМ Пасічний, ОО Мороз, СМ Мітяєва
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
152009
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці
ВМ Пасічний, АІ Маринін, ОО Мороз, АМ Гередчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 32-38, 2015
102015
Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбас
АІ Українець, ВМ Пасічний, ОО Мороз, ІВ Неводюк
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 226-233, 2017
92017
Захандревич OA Дослідження характеристик м’ясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока
ВМ Пасічний, ОО Мороз
Науковий вісник ЛНУВМТ ім.. С. З Ґжицького 10 (2), 37, 0
8
Корекція компонентного складу тіла жінок першого періоду зрілого віку засобами оздоровчого фітнесу
О Мороз
Молодіжний науковий вісник Східноєвропейського національного університету …, 2012
72012
Оптимізація рецептурного складу м''ясних та м''ясомістких напівкопчених ковбас з м''ясом птиці
ВМ Пасічний, ОО Мороз
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
52013
Дослiдження характеристик м'ясних фаршiв з використанням в процесi посолу молочної сироватки та сухого молока
ВМ Пасiчний, ОО Мороз, ОА Захандревич
5
Розробка рецептур варено-копчених ковбас з м’ясом качки мускусної
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, ОО Мороз
32017
Вплив основних технологічних заходів на елементи структури урожаю ячменю озимого
ІІ Ярчук, ВІ Горщар, ВЮ Божко, ОО Мороз
Таврійський науковий вісник, 141-144, 2013
22013
Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем
СВ Іванов, ВМ Пасічний, ОО Мороз
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
22012
Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці
ВМ Пасічний, ОО Мороз, ТІ Проворова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
12010
Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці
ВМ Пасічний, ОО Мороз, СМ Мітяєва
12009
Технологія напівкопчених ковбас
ВМ Пасічний, ОО Мороз
12008
Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів
ВМ Пасічний, ОО Мороз, ОА Захандревич
12008
Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах
ВМ Пасічний, ЄА Шубіна, ВІ Тищенко, НВ Божко, ОО Мороз
Національний університет харчових технологій, 2022
2022
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сирних продуктів
ТІ Толюпа
2021
ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ
МР Судомир, ОО Мороз, ОВ Олійник, ВІ Перебийніс, ПТ Саблук, ...
МО Лишенко, д-р екон. наук, доцент, 348, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20