Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв: довідник ГМ Гончаренко, ВВ Дуб, ВВ Гончаренко К.: Центр учбової літератури, 2007 | 24 | 2007 |
Удосконалення процесів переробки м’ясної сировини в підприємствах харчування: монографія ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб, 2003 | 10 | 2003 |
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування ВВ Дуб Харків: ХДУХТ, 2002 | 6 | 2002 |
Применение вибрации для мойки овощей на предприятиях ресторанного хозяйства ЛН Антропова, АД Гладкая, ВП Датьков Вісник СУНУ ім. В. Даля.–Луганськ, 143, 2010 | 4 | 2010 |
Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків ЮФ Снєжкін, ЖО Петрова, ВМ Пазюк, ВВ Дуб Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 3 | 2016 |
Исследование затрат энергии на работу в период замеса теста тестомесильной машиной периодического действия ФЕ Ялпачик, ВП Янаков, ВП Янаков Мелітополь: ТДАТА, 2007 | 3 | 2007 |
Специфика определения энергетики замеса теста для расчета тестомесильных машин ФЕ Ялпачик, ВП Янаков, ВП Янаков Мелітополь: ТДАТА, 2007 | 3 | 2007 |
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на розмноження дріжджових клітин у тісті ДП Крамаренко, ВВ Дуб ScienceRise 12 (2 (29)), 39-42, 2016 | 2 | 2016 |
Исследование процесса сатурации в автосатураторах с гидродинамическим источником колебаний АД Гладкая, ЛН Антропова ЯВЛЕНИЯ ПЕРЕНОСА В ПРОЦЕССАХ И АППАРАТАХ ХИМИЧЕСКИХ И ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ …, 2016 | 2 | 2016 |
Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста ВП Янаков, ОВ Івженко, ЯВ Самек Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 185-195, 2013 | 2 | 2013 |
Аналіз фундаментальних досліджень у технологічній операції заміс тіста ВП Янаков, ВП Янаков ТДАТУ, 2012 | 2 | 2012 |
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об’єкт інтелектуальної власності ВВ Дуб, ДВ Горєлков, КМ Нікуліна Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності, 2011 | 2 | 2011 |
Специфика методик энергетической модели тестоприготовления ВП Янаков, ВП Янаков Мінськ: БДАТУ, 2009 | 2 | 2009 |
Выбор инновационных технологий замеса теста ВП Янаков, ВП Янаков ХДУХТ, 2018 | 1 | 2018 |
Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культур ВМ Пазюк, ЖО Петрова, ВВ Дуб Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | 1 | 2018 |
Рекомендации по конструированию автосатурационных устройств с гидродинамическим источником ультразвука АД Гладкая, ЛН Антропова Современное развитие России в условиях новой цифровой экономики, 291-295, 2018 | 1 | 2018 |
ТЕРМИНОЛОГИЯ ТЕХНОЛОГИЙ ЗАМЕСА: ПРОБЛЕМЫ И РЕШЕНИЯ ВП Янаков Современные задачи инженерных наук, 105-110, 2017 | 1 | 2017 |
Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 1 | 2017 |
Обоснование выбора конструкции гидродинамического преобразователя, как смесительного органа сатурационной установки АД Гладкая, ЛН Антропова Социально-экономическое развитие России: актуальные подходы и перспективные …, 2017 | 1 | 2017 |
Визначення технологічної ефективності сучасних тістомісильних машин ДВ Хассай, ВП Янаков, ВП Янаков, МВ Голованов Мелітополь: ТДАТУ, 2013 | 1 | 2013 |