Подписаться
Антропова Людмила Миколаївна
Антропова Людмила Миколаївна
доцент Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Подтвержден адрес электронной почты в домене donnuet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв: довідник
ГМ Гончаренко, ВВ Дуб, ВВ Гончаренко
К.: Центр учбової літератури, 2007
242007
Удосконалення процесів переробки м’ясної сировини в підприємствах харчування: монографія
ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб
ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб, 2003
102003
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
ВВ Дуб
Харків: ХДУХТ, 2002
62002
Применение вибрации для мойки овощей на предприятиях ресторанного хозяйства
ЛН Антропова, АД Гладкая, ВП Датьков
Вісник СУНУ ім. В. Даля.–Луганськ, 143, 2010
42010
Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків
ЮФ Снєжкін, ЖО Петрова, ВМ Пазюк, ВВ Дуб
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
32016
Исследование затрат энергии на работу в период замеса теста тестомесильной машиной периодического действия
ФЕ Ялпачик, ВП Янаков, ВП Янаков
Мелітополь: ТДАТА, 2007
32007
Специфика определения энергетики замеса теста для расчета тестомесильных машин
ФЕ Ялпачик, ВП Янаков, ВП Янаков
Мелітополь: ТДАТА, 2007
32007
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на розмноження дріжджових клітин у тісті
ДП Крамаренко, ВВ Дуб
ScienceRise 12 (2 (29)), 39-42, 2016
22016
Исследование процесса сатурации в автосатураторах с гидродинамическим источником колебаний
АД Гладкая, ЛН Антропова
ЯВЛЕНИЯ ПЕРЕНОСА В ПРОЦЕССАХ И АППАРАТАХ ХИМИЧЕСКИХ И ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ …, 2016
22016
Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста
ВП Янаков, ОВ Івженко, ЯВ Самек
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 185-195, 2013
22013
Аналіз фундаментальних досліджень у технологічній операції заміс тіста
ВП Янаков, ВП Янаков
ТДАТУ, 2012
22012
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об’єкт інтелектуальної власності
ВВ Дуб, ДВ Горєлков, КМ Нікуліна
Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності, 2011
22011
Специфика методик энергетической модели тестоприготовления
ВП Янаков, ВП Янаков
Мінськ: БДАТУ, 2009
22009
Выбор инновационных технологий замеса теста
ВП Янаков, ВП Янаков
ХДУХТ, 2018
12018
Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культур
ВМ Пазюк, ЖО Петрова, ВВ Дуб
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
12018
Рекомендации по конструированию автосатурационных устройств с гидродинамическим источником ультразвука
АД Гладкая, ЛН Антропова
Современное развитие России в условиях новой цифровой экономики, 291-295, 2018
12018
ТЕРМИНОЛОГИЯ ТЕХНОЛОГИЙ ЗАМЕСА: ПРОБЛЕМЫ И РЕШЕНИЯ
ВП Янаков
Современные задачи инженерных наук, 105-110, 2017
12017
Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів
ДП Крамаренко, НІ Гіренко, ВВ Дуб
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
12017
Обоснование выбора конструкции гидродинамического преобразователя, как смесительного органа сатурационной установки
АД Гладкая, ЛН Антропова
Социально-экономическое развитие России: актуальные подходы и перспективные …, 2017
12017
Визначення технологічної ефективності сучасних тістомісильних машин
ДВ Хассай, ВП Янаков, ВП Янаков, МВ Голованов
Мелітополь: ТДАТУ, 2013
12013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20