Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, НВ Божко, ВИ Тищенко, ... Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2017 | 21* | 2017 |
Подходы к созданию единой сетевой инфраструктуры научного сообщества ТИ Жукова, БВ Сазонов, ВИ Тищенко Труды Института системного анализа Российской академии наук 34, 5-30, 2008 | 18 | 2008 |
Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний | 16 | 2017 |
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний, ВИ Тищенко, НВ Божко, ... Харківський національний технічний університет сільського господарства ім …, 2016 | 10 | 2016 |
Перспективи розведення широколапого річкового рака ВІ Тищенко, НВ Божко, ВВ Коверга, ВИ Тищенко Сумський національний аграрний ун-т, 2011 | 7 | 2011 |
Балаклейська ДМ Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі ВІ Тищенко, НВ Божко Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. I міжнародної …, 2020 | 5 | 2020 |
Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировини ВІ Тищенко, НВ Божко Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 114-124, 2023 | 4 | 2023 |
М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний, ВИ Тищенко, НВ Божко, ... Сумський національний аграрний університет, 2019 | 4 | 2019 |
Использование порошка виноградных косточек в технологии изготовления мясосодержащих полуфабрикатов с мясом утки НВ Божко, ВИ Тищенко, ВН Пасечный Пищевая промышленность: наука и технологии, 19-24, 2017 | 4 | 2017 |
Розробка рецептур варено-копчених ковбас з м’ясом качки мускусної НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, ОО Мороз | 3 | 2017 |
Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, СБ Божко, НВ Божко, ... | 2 | 2020 |
Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, РС Ревенко, НВ Божко, ... ЧНТУ, 2019 | 2 | 2019 |
Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, Н Вертелецька Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 2 | 2018 |
Стабілізація ліпідів фаршів з високим вмістом жиру ВМ Пасічний, НВ Божко, ВІ Тищенко, НМ Валюх Техніка, енергетика, транспорт АПК, 74-77, 2017 | 2 | 2017 |
Протеїн насіння коноплі у технології варено-копчених ковбас Є Шубіна, В Тищенко Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021 | 1 | 2021 |
Продукти переробки технічної коноплі у технології січених напівфабрикатів Є Шубіна, В Тищенко Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021 | 1 | 2021 |
Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас ВІ Тищенко, НВ Божко, ЄА Шубіна, ВИ Тищенко, НВ Божко, ЕА Шубина НУХТ, 2020 | 1 | 2020 |
Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, НВ Божко, ВИ Тищенко, ... | 1 | 2020 |
Розробка рецептури варених ковбас із м’ясом водоплавної птиці та малоцінної ставкової риби НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, МВ Коник Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 1 | 2019 |
Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 1 | 2019 |