Підписатись
Василь Тищенко
Василь Тищенко
Сумський національний аграрний університет
Підтверджена електронна адреса в sau.sumy.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, НВ Божко, ВИ Тищенко, ...
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2017
21*2017
Подходы к созданию единой сетевой инфраструктуры научного сообщества
ТИ Жукова, БВ Сазонов, ВИ Тищенко
Труды Института системного анализа Российской академии наук 34, 5-30, 2008
182008
Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний
162017
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний, ВИ Тищенко, НВ Божко, ...
Харківський національний технічний університет сільського господарства ім …, 2016
102016
Перспективи розведення широколапого річкового рака
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВВ Коверга, ВИ Тищенко
Сумський національний аграрний ун-т, 2011
72011
Балаклейська ДМ Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі
ВІ Тищенко, НВ Божко
Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доп. I міжнародної …, 2020
52020
Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировини
ВІ Тищенко, НВ Божко
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 114-124, 2023
42023
М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася
ВІ Тищенко, НВ Божко, ВМ Пасічний, ВИ Тищенко, НВ Божко, ...
Сумський національний аграрний університет, 2019
42019
Использование порошка виноградных косточек в технологии изготовления мясосодержащих полуфабрикатов с мясом утки
НВ Божко, ВИ Тищенко, ВН Пасечный
Пищевая промышленность: наука и технологии, 19-24, 2017
42017
Розробка рецептур варено-копчених ковбас з м’ясом качки мускусної
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, ОО Мороз
32017
Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, СБ Божко, НВ Божко, ...
22020
Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, РС Ревенко, НВ Божко, ...
ЧНТУ, 2019
22019
Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, Н Вертелецька
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
22018
Стабілізація ліпідів фаршів з високим вмістом жиру
ВМ Пасічний, НВ Божко, ВІ Тищенко, НМ Валюх
Техніка, енергетика, транспорт АПК, 74-77, 2017
22017
Протеїн насіння коноплі у технології варено-копчених ковбас
Є Шубіна, В Тищенко
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
12021
Продукти переробки технічної коноплі у технології січених напівфабрикатів
Є Шубіна, В Тищенко
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
12021
Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас
ВІ Тищенко, НВ Божко, ЄА Шубіна, ВИ Тищенко, НВ Божко, ЕА Шубина
НУХТ, 2020
12020
Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, НВ Божко, ВИ Тищенко, ...
12020
Розробка рецептури варених ковбас із м’ясом водоплавної птиці та малоцінної ставкової риби
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний, МВ Коник
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки
НВ Божко, ВІ Тищенко, ВМ Пасічний
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20