Підписатись
Vyacheslav Оnishchenko
Vyacheslav Оnishchenko
Інші іменаVyacheslav Onyshchenko, В’ячеслав Миколайович Онищенко
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine / ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок
ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, МО Янчева
Навчальний посібник, 224, 2009
10*2009
Investigation of change of quality indicators of gluten free bread during storage
Y Biletska, G Djukareva, А Nekos, А Husliev, А Krivtsova, М Bakirov, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 54–61, 2020
72020
Наукові та практичні аспекти виробництва і застосування натуральних ковбасних оболонок
ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, МО Янчева
Монографія, 149, 2009
72009
Теоретичні та практичні передумови удосконалення технології склеєних кишкових оболонок
ВМ Михайлов, ВМ Онищенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
62016
Devising techniques for reinforcing glued sausage casings by using different physical methods
V Оnishchenko, A Pak, A Goralchuk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 6-13, 2021
52021
Удосконалення технології зберігання замороженого м’яса птиці
ВМ Онищенко, НГ Гринченко, ВА Большакова
Східноєвропейський журнал передових технологій, 37-41, 2015
42015
Визначення міцності зв’язку між шарами та еластичності склеєних кишкових плівок
ВМ Михайлов, ВМ Онищенко
Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний …, 2018
3*2018
Приоритет – эффективность. Тенденции рынка колбасных оболочек
М Янчева, В Онищенко, О Бут
Мир продуктов, 36-38, 2014
32014
Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок
ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, ІС Островерх
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
32012
Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів
ВМ Онищенко, МО Янчева, ІС Островерх
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
ФОРМУВАННЯ ЗАХИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НАТУРАЛЬНИХ ОБОЛОНОК У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СМАЖЕНИХ КОВБАС
ЛЮ Шубіна, ВМ Онищенко, ЗП Карпенко
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2006
32006
Research into the thermophysical characteristics of muscle and adipose tissues in the freezing–thawing process
O Dromenko, V Potapov, M Yancheva, V Оnishchenko, V Bolshakova, ...
22021
Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок: монографія
ВМ Михайлов, ВМ Онищенко, МО Янчева, ЛЮ Шубіна
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
22021
Investigation of hygroscopic properties and porosity of glued reinforced sausage casings
V Оnishchenko, A Pak, A Goralchuk
EUREKA: Life Sciences, 31-36, 2021
22021
Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас
ВМ Михайлов, ВМ Онищенко, ВА Большакова, СТ Інжиянц
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2019
22019
Водопоглинання кишкових плівок, оброблених рослинним дубителем
ВМ Михайлов, ВМ Онищенко, ВА Большакова, АО Борисова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
22017
Товарознавство риби та рибних товарів
АА Дубініна, ВМ Онищенко, МО Янчева, ТМ Попова, РЯ Томашевська
Навчальний посібник, 336, 2012
22012
Investigation of frying process of meat sausages in glued casings from intestinal raw materials
V Mykhailov, V Оnyshchenko, A Pak, V Bredykhin, O Zahorulko
Ukrainian Food Journal 2 (Vol. 10), 387–398, 2021
12021
Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок
ВМ Михайлов, ВМ Онищенко, АО Пак, АВ Пак
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2020
12020
Оцінка фізико-механічних властивостей склеєних кишкових плівок, пластифікованих гліцерином
ВМ Михайлов, ВМ Онищенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
12018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20