Developing a model of the foam emulsion system and confirming the role of the yield stress shear of interfacial adsorption layers to provide its formation and stability A Goralchuk, S Omel’chenko, О Kotlyar, O Grinchenko, V Mikhaylov | 21 | 2016 |
The study of beer quality with the reduced toxic effect N Penkina, L Tatar, V Kolesnyk, T Karbivnycha, T Letuta EUREKA: Life Sciences, 35-43, 2017 | 15 | 2017 |
Research into quality of beer with the addition of pine needles extract N Penkina, L Tatar, V Kolesnyk, Т Karbivnycha, Т Letuta Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 40-48, 2017 | 11 | 2017 |
Підвищення конкурентоспроможності підприємства молочної промисловості, за рахунок впровадження системи НАССР АМ Одарченко, КВ Сподар, ТВ Карбівнича, ЯЮ Албатова Молодий вчений, 908-912, 2016 | 8 | 2016 |
Екологічна безпека як основа національної безпеки України МС Одарченко, ДМ Одарченко, АМ Сесь, ОО Сюсель, ЄБ Соколова Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2011 | 5 | 2011 |
Порівняльна оцінка якості згущених молочних консервів різних виробників АМ Одарченко, ТВ Карбівнича, КВ Сподар, ВЮ Водолага Молодий вчений, 487-490, 2017 | 3 | 2017 |
Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання МІ Погожих, ДМ Одарченко, АМ Одарченко, ВЮ Черкашина Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 3 | 2011 |
Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів МС Одарченко, КВ Сподар Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 3 | 2011 |
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку МІ Погожих, АМ Одарченко, ТВ Карбівнича, ЄЛ Гасай Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 3 | 2010 |
Технологічні аспекти і можливості переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини ЮІ Єфремов, МС Одарченко, СВ Михайлов, АМ Пляшешник Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2010 | 3 | 2010 |
Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням ЛЮ Шубіна Харків: ХДУХТ, 2005 | 3 | 2005 |
Виявлення контрольних критичних точок для управління безпечністю виробництва замороженої риби ДМ Одарченко, ТВ Карбівнича, ЄЛ Гасай, ДД Ільїна Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 31-35, 2015 | 2 | 2015 |
Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення ДМ Одарченко, АІ Кудряшов, АО Бабіч Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 2 | 2013 |
Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки АМ Одарченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 2 | 2012 |
Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ямр АМ Одарченко, ТВ Карбівнича, ЄЛ Гасай Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 2 | 2011 |
Морфологічні зміни у тканинах буряка при операціях підготовки до заморожування АМ Одарченко Вісник Херсонського нац. техн. ун-ту: зб. наук. пр./ХНТУ, 41, 2011 | 2 | 2011 |
Дослідження змін вмісту каротиноїдів та вітаміну С фруктових начинок за різних температур зберігання АМ Одарченко, АО Пак, АВ Євтушенко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (43)), 65-68, 2010 | 2 | 2010 |
Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання СВ Сорокіна, ЗП Карпенко, ОВ М’ячиков Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 2 | 2009 |
Вивчення хімічного складу нової борщової заправки ТВ Карбівнича, АМ Одарченко Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008 | 2 | 2008 |
Дослідження реологічних характеристик напівфабрикату для смузі під час низькотемпературного зберігання МІ Погожих, МТ Малафаєв, ЄБ Соколова, ТВ Карбівнича Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 1 | 2019 |