Підписатись
Карбивничая Татьяна Карбівнича Тетяна Karbivnychaya T. T. Karbivnycha
Карбивничая Татьяна Карбівнича Тетяна Karbivnychaya T. T. Karbivnycha
Харьковский государственный университет питания и торговли
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Developing a model of the foam emulsion system and confirming the role of the yield stress shear of interfacial adsorption layers to provide its formation and stability
A Goralchuk, S Omel’chenko, О Kotlyar, O Grinchenko, V Mikhaylov
212016
The study of beer quality with the reduced toxic effect
N Penkina, L Tatar, V Kolesnyk, T Karbivnycha, T Letuta
EUREKA: Life Sciences, 35-43, 2017
152017
Research into quality of beer with the addition of pine needles extract
N Penkina, L Tatar, V Kolesnyk, Т Karbivnycha, Т Letuta
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 40-48, 2017
112017
Підвищення конкурентоспроможності підприємства молочної промисловості, за рахунок впровадження системи НАССР
АМ Одарченко, КВ Сподар, ТВ Карбівнича, ЯЮ Албатова
Молодий вчений, 908-912, 2016
82016
Екологічна безпека як основа національної безпеки України
МС Одарченко, ДМ Одарченко, АМ Сесь, ОО Сюсель, ЄБ Соколова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2011
52011
Порівняльна оцінка якості згущених молочних консервів різних виробників
АМ Одарченко, ТВ Карбівнича, КВ Сподар, ВЮ Водолага
Молодий вчений, 487-490, 2017
32017
Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання
МІ Погожих, ДМ Одарченко, АМ Одарченко, ВЮ Черкашина
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
32011
Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів
МС Одарченко, КВ Сподар
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
32011
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
МІ Погожих, АМ Одарченко, ТВ Карбівнича, ЄЛ Гасай
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
32010
Технологічні аспекти і можливості переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини
ЮІ Єфремов, МС Одарченко, СВ Михайлов, АМ Пляшешник
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2010
32010
Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням
ЛЮ Шубіна
Харків: ХДУХТ, 2005
32005
Виявлення контрольних критичних точок для управління безпечністю виробництва замороженої риби
ДМ Одарченко, ТВ Карбівнича, ЄЛ Гасай, ДД Ільїна
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (77)), 31-35, 2015
22015
Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення
ДМ Одарченко, АІ Кудряшов, АО Бабіч
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
22013
Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки
АМ Одарченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
22012
Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ямр
АМ Одарченко, ТВ Карбівнича, ЄЛ Гасай
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
22011
Морфологічні зміни у тканинах буряка при операціях підготовки до заморожування
АМ Одарченко
Вісник Херсонського нац. техн. ун-ту: зб. наук. пр./ХНТУ, 41, 2011
22011
Дослідження змін вмісту каротиноїдів та вітаміну С фруктових начинок за різних температур зберігання
АМ Одарченко, АО Пак, АВ Євтушенко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (43)), 65-68, 2010
22010
Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання
СВ Сорокіна, ЗП Карпенко, ОВ М’ячиков
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
22009
Вивчення хімічного складу нової борщової заправки
ТВ Карбівнича, АМ Одарченко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2008
22008
Дослідження реологічних характеристик напівфабрикату для смузі під час низькотемпературного зберігання
МІ Погожих, МТ Малафаєв, ЄБ Соколова, ТВ Карбівнича
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20