Підписатись
Наталія Олексієнко
Наталія Олексієнко
ІПДО НУХТ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікробіологічна безпека харчових продуктів
НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна, ІІ Сивній
132011
Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання
АМ Дорохович, НВ Олексієнко
112000
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
ІІ Сивній, НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна
62012
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
НВ Олексієнко, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна
52013
Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, НВ Олексієнко, ЮА Кепканов
42018
Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання
НВ Олексієнко, ЛМ Недєліна
32012
Мікробіологічна безпечність борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном придатності
ВІ Оболкіна, НВ Олексієнко, ІО Крапивницька
22018
Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІІ Сивній, НВ Олексієнко
22016
Безпечність кондитерської продукції: деякі аспекти її формування
Н Олексієнко, В Оболкіна, СБО Дудко
Продовольча індустрія АПК, 37-40, 2015
22015
АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ЯК КОМПЛЕКСНИЙ ПОКАЗНИК СФОРМОВАНОСТІ МОРАЛЬНОГО КОМПОНЕНТА ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗВО
Г Васянович, Г Шевкун, О Діденко, М Коваль, М Козяр, Н Коупленд, ...
Неперервна педагогічна освіта ХХІ століття: зб. матеріалів ХХ Міжнародних, 42, 2023
2023
Удосконалення технології органічної фруктової пастили функціонального спрямування
ЮВ Камбулова, ОО Кохан, НВ Олексієнко, Д Ворочек, ОС Щирська
2021
Якість здобного печива із застосуванням борошна зеленої гречки, цикорію, керобу
ІМ Городецька, ЮВ Камбулова, ОО Кохан, НВ Олексієнко
2020
Європейські вимоги щодо маркування харчової продукції в Україні
НВ Олексієнко
2020
Використання пюре з журавлини та камеді геллану при створенні нової технології білково-збивного крему
ВІ Оболкіна, ІІ Сивній, ІО Крапивницька, НВ Олексієнко
2019
СТИМУЛЮВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ КЛЮЧОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ
НВ Олексієнко
ТА ПРОФЕСІЙНИЙ САМОРОЗВИТОК ПЕДАГОГА: ПРОБЛЕМИ Й ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ, 40, 2019
2019
Інноваційний погляд на виробництво пряників
ВІ Оболкіна, ОМ Кирпіченкова, ІО Крапивницька, НВ Олексієнко
2019
Технологічні властивості желейної глазурі на основі морквяного соку
ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, УС Йовбак, НВ Олексієнко
2018
Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробів
НВ Олексієнко
2018
Використання какаовели в кондитерській промисловості
НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна
2017
Застосування пюре з горобини для подовження строку придатності кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІІ Сивній, НВ Олексієнко, СВ Коршун
Техника и технология. Наука вчера, сегодня, завтра, 12-15, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20