Підписатись
Наталія Олексієнко
Наталія Олексієнко
ІПДО НУХТ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікробіологічна безпека харчових продуктів
Н Олексієнко, В ОБОЛКІНА, І СИВНІЙ
Продовольча індустрія АПК, 38-41, 2011
132011
Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання
АМ Дорохович, НВ Олексієнко
132000
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
ІІ Сивній, НВ Олексієнко, ВІ Оболкіна
72012
Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, НВ Олексієнко, ЮА Кепканов
52018
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів
НВ Олексієнко, ГІ Волощук, ВІ Оболкіна
52013
Безпечність кондитерської продукції: деякі аспекти її формування
Н Олексієнко, В Оболкіна, СБО Дудко
Продовольча індустрія АПК, 37-40, 2015
42015
СЕНСОРНА ОЦІНКАЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХВИРОБІВУ ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
Н Олексієнко, Л НЕДЕЛІН
Продовольча індустрія АПК, 22-24, 2012
42012
Мікробіологічна безпечність борошняних кондитерських виробів з подовженим терміном придатності
ВІ Оболкіна, НВ Олексієнко, ІО Крапивницька
32018
Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІІ Сивній, НВ Олексієнко
22016
Якість здобного печива із застосуванням борошна зеленої гречки, цикорію, керобу
ІМ Городецька, ЮВ Камбулова, ОО Кохан, НВ Олексієнко
12020
АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ЯК КОМПЛЕКСНИЙ ПОКАЗНИК СФОРМОВАНОСТІ МОРАЛЬНОГО КОМПОНЕНТА ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗВО
Г Васянович, Г Шевкун, О Діденко, М Коваль, М Козяр, Н Коупленд, ...
Неперервна педагогічна освіта ХХІ століття: зб. матеріалів ХХ Міжнародних, 42, 2023
2023
Удосконалення технології органічної фруктової пастили функціонального спрямування
ЮВ Камбулова, ОО Кохан, НВ Олексієнко, Д Ворочек, ОС Щирська
2021
Європейські вимоги щодо маркування харчової продукції в Україні
НВ Олексієнко
2020
Використання пюре з журавлини та камеді геллану при створенні нової технології білково-збивного крему
ВІ Оболкіна, ІІ Сивній, ІО Крапивницька, НВ Олексієнко
2019
СТИМУЛЮВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ КЛЮЧОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ
НВ Олексієнко
ТА ПРОФЕСІЙНИЙ САМОРОЗВИТОК ПЕДАГОГА: ПРОБЛЕМИ Й ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ, 40, 2019
2019
Інноваційний погляд на виробництво пряників
ВІ Оболкіна, ОМ Кирпіченкова, ІО Крапивницька, НВ Олексієнко
2019
Технологічні властивості желейної глазурі на основі морквяного соку
ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька, УС Йовбак, НВ Олексієнко
2018
Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробів
НВ Олексієнко
2018
Використання какаовели в кондитерській промисловості
Н ОЛЕКСІЄНКО, В ОБОЛКІНА
Продовольча індустрія АПК, 23-27, 2017
2017
Застосування пюре з горобини для подовження строку придатності кондитерських виробів
ВІ Оболкіна, ІІ Сивній, НВ Олексієнко, СВ Коршун
Техника и технология. Наука вчера, сегодня, завтра, 12-15, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20