Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів НЛ Савицька, ОП Афанасьева | 17 | 2015 |
Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів НЛ Савицька, ОП Афанасьєва Проблеми економіки, 172-178, 2015 | 17 | 2015 |
Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктів АОП Савицька Н.Л. | 9 | 2017 |
Internet-marketynh OP Afanasieva Opornyi konspekt lektsii [Internet Marketing. Supporting lecture notes …, 2017 | 8 | 2017 |
Системний підхід до маркетингового дослідження регіонального ринку м’яса та м’ясопродуктів ОП Афанасьєва Маркетинг і менеджмент інновацій., 95-107, 2014 | 6 | 2014 |
Segmentation of niche markets of meat and meat products (by the example of local market) NL Savytska, OP Afanasieva Маркетинг і менеджмент інновацій, 42-51, 2017 | 5 | 2017 |
Особливості розвитку роздрібної торгівлі України в умовах діджиталізації ОВ Жегус, ОП Афанасьєва, ТМ Парцирна Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 209-220, 2018 | 4 | 2018 |
Функции продуктового товарного рынка в условиях социально-ориентированной экономики ОФ Афанасьева Экономика и современный менеджмент: теория и практика, 153-159, 2014 | 4 | 2014 |
Маркетингове тестування концепцій нового продукту (напівфабрикату сиру кисломолочного) АОП Курлянцева А.В. Савицька Н.Л. Бізнес Інформ, 2016 | 2* | 2016 |
Особливості та місце товарного ринку в системі ринків ОП Афанасьєва Глобальні та національні проблеми економіки, 3-8, 2015 | 2 | 2015 |
Розвиток інноваційних процесів на регіональному ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області ОП Афанасьєва Маркетинг інновацій і інновації в маркетингу, 13-14, 2014 | 2 | 2014 |
Регіональні особливості розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів ОП Афанасьєва Економіка і регіон, 10-14, 2013 | 2 | 2013 |
Ресурсне забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області ОП Афанасьєва, ОВ Жегус Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 279-287, 2012 | 2 | 2012 |
Evaluating the marketing activities of the restaurant business enterprises. OV Zhegus, MV Mykhailova, OP Afanasieva Business Inform, 403-408, 2016 | 1 | 2016 |
Маркетингова політика підприємств на ринку м'яса та м'ясопродуктів ОП Афанасьєва ХДУХТ, 2016 | 1 | 2016 |
Сегментація нішевих ринків м’яса та м’ясопродуктів (на прикладі локального ринку) НЛ Савицька, ОП Афанасьєва Маркетинг і менеджмент інновацій, 42-51, 2017 | | 2017 |
The marketing test of the concept of new product (quark milk cheese). NL Savytska, OP Afanasieva, AV Kurliantseva Business Inform, 324-328, 2016 | | 2016 |
НЛ Савицька, ОП Афанасьєва N Savytska, O Afanasieva Рецензенти: д-р техн. наук, проф. Дорохович ВВ Національний університет …, 2016 | | 2016 |
Теоретико-методические аспекты формирования маркетинговой политики предприятий на рынке мяса и мясопродуктов НЛ Савицкая, ОФ Афанасьева Проблемы экономики, 172-178, 2015 | | 2015 |
Strategic analysis of factors and conditions regional markets meat and meat products А О.P, OV Zhegus A new role of marketing and communication technologies in business and …, 2015 | | 2015 |