Подписаться
Oksana Afanasieva
Oksana Afanasieva
Другие именаОксана Пилипівна Афанасьєва, О.П. Афанасьєва, O. Afanasieva, О.Ф. Афанасьева
STATE BITECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене btu.kharkiv.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів
НЛ Савицька, ОП Афанасьева
172015
Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів
НЛ Савицька, ОП Афанасьєва
Проблеми економіки, 172-178, 2015
172015
Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктів
АОП Савицька Н.Л.
92017
Internet-marketynh
OP Afanasieva
Opornyi konspekt lektsii [Internet Marketing. Supporting lecture notes …, 2017
82017
Системний підхід до маркетингового дослідження регіонального ринку м’яса та м’ясопродуктів
ОП Афанасьєва
Маркетинг і менеджмент інновацій., 95-107, 2014
62014
Segmentation of niche markets of meat and meat products (by the example of local market)
NL Savytska, OP Afanasieva
Маркетинг і менеджмент інновацій, 42-51, 2017
52017
Особливості розвитку роздрібної торгівлі України в умовах діджиталізації
ОВ Жегус, ОП Афанасьєва, ТМ Парцирна
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 209-220, 2018
42018
Функции продуктового товарного рынка в условиях социально-ориентированной экономики
ОФ Афанасьева
Экономика и современный менеджмент: теория и практика, 153-159, 2014
42014
Маркетингове тестування концепцій нового продукту (напівфабрикату сиру кисломолочного)
АОП Курлянцева А.В. Савицька Н.Л.
Бізнес Інформ, 2016
2*2016
Особливості та місце товарного ринку в системі ринків
ОП Афанасьєва
Глобальні та національні проблеми економіки, 3-8, 2015
22015
Розвиток інноваційних процесів на регіональному ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області
ОП Афанасьєва
Маркетинг інновацій і інновації в маркетингу, 13-14, 2014
22014
Регіональні особливості розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів
ОП Афанасьєва
Економіка і регіон, 10-14, 2013
22013
Ресурсне забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області
ОП Афанасьєва, ОВ Жегус
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 279-287, 2012
22012
Evaluating the marketing activities of the restaurant business enterprises.
OV Zhegus, MV Mykhailova, OP Afanasieva
Business Inform, 403-408, 2016
12016
Маркетингова політика підприємств на ринку м'яса та м'ясопродуктів
ОП Афанасьєва
ХДУХТ, 2016
12016
Сегментація нішевих ринків м’яса та м’ясопродуктів (на прикладі локального ринку)
НЛ Савицька, ОП Афанасьєва
Маркетинг і менеджмент інновацій, 42-51, 2017
2017
The marketing test of the concept of new product (quark milk cheese).
NL Savytska, OP Afanasieva, AV Kurliantseva
Business Inform, 324-328, 2016
2016
НЛ Савицька, ОП Афанасьєва
N Savytska, O Afanasieva
Рецензенти: д-р техн. наук, проф. Дорохович ВВ Національний університет …, 2016
2016
Теоретико-методические аспекты формирования маркетинговой политики предприятий на рынке мяса и мясопродуктов
НЛ Савицкая, ОФ Афанасьева
Проблемы экономики, 172-178, 2015
2015
Strategic analysis of factors and conditions regional markets meat and meat products
А О.P, OV Zhegus
A new role of marketing and communication technologies in business and …, 2015
2015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20