Оксана Афанасьева, Оксана Афанасьєва, Oksana Afanasieva
Оксана Афанасьева, Оксана Афанасьєва, Oksana Afanasieva
Харківський державний університет харчування та торгівлі, ХДУХТ, кафедра маркетингу і комерційної
Підтверджена електронна адреса в hduht.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів
НЛ Савицька, ОП Афанасьєва
Проблеми економіки, 172-178, 2015
122015
Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів
НЛ Савицька, ОП Афанасьєва
Проблеми економіки, 172-178, 2015
122015
Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктів
АОП Савицька Н.Л.
42017
Системний підхід до маркетингового дослідження регіонального ринку м’яса та м’ясопродуктів
ОП Афанасьєва
Маркетинг і менеджмент інновацій., 95-107, 2014
42014
Функции продуктового товарного рынка в условиях социально-ориентированной экономики
ОФ Афанасьева
Экономика и современный менеджмент: теория и практика, 153-159, 2014
32014
Маркетингове тестування концепцій нового продукту (напівфабрикату сиру кисломолочного)
АОП Курлянцева А.В. Савицька Н.Л.
Бізнес Інформ, 2016
2*2016
Розвиток інноваційних процесів на регіональному ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області
ОП Афанасьєва
Маркетинг інновацій і інновації в маркетингу, 13-14, 2014
22014
Регіональні особливості розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів
ОП Афанасьєва
Економіка і регіон, 10-14, 2013
22013
Ресурсне забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області
ОП Афанасьєва, ОВ Жегус
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 279-287, 2012
22012
Segmentation of niche markets of meat and meat products (by the example of local market)
NL Savytska, OP Afanasieva
Sumy State University, 2017
12017
Evaluating the marketing activities of the restaurant business enterprises.
OV Zhegus, MV Mykhailova, OP Afanasieva
Business Inform, 403-408, 2016
12016
Особливості розвитку роздрібної торгівлі України в умовах діджиталізації
ОВ Жегус, ОП Афанасьєва, ТМ Парцирна
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
Сегментація нішевих ринків м’яса та м’ясопродуктів (на прикладі локального ринку)
НЛ Савицька, ОП Афанасьєва
Маркетинг і менеджмент інновацій, 42-51, 2017
2017
The marketing test of the concept of new product (quark milk cheese).
NL Savytska, OP Afanasieva, AV Kurliantseva
Business Inform, 324-328, 2016
2016
Маркетингова політика підприємств на ринку м'яса та м'ясопродуктів
ОП Афанасьєва
ХДУХТ, 2016
2016
Теоретико-методические аспекты формирования маркетинговой политики предприятий на рынке мяса и мясопродуктов
НЛ Савицкая, ОФ Афанасьева
Проблемы экономики, 2015
2015
Особливості та місце товарного ринку в системі ринків
ОП Афанасьєва
Глобальні та національні проблеми економіки, 3-8, 2015
2015
Strategic analysis of factors and conditions regional markets meat and meat products
А О.P, OV Zhegus
A new role of marketing and communication technologies in business and …, 2015
2015
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колективна монографія
Х. : ХДУХТ, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–19