Підписатись
Olga Andreevna Koval
Olga Andreevna Koval
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The mechanism of over-coal thin-layered massif deformation of weak rocks in a longwall
V Bondarenko, G Symanovych, O Koval
Geomechanical Processes During Underground Mining 41, 44, 2012
562012
Advanced experience and direction of mining of thin coal seams in Ukraine
VI Bondarenko, YB Griadushchiy, RO Dychkovskiy, PP Korz, OI Koval
Technical, Technological and Economic Aspects of Thin-Seams Coal Mining …, 2007
362007
Genetic classification of gas hydrates deposits types by geologic-structural criteria
V Bondarenko, E Maksymova, O Koval
Mining of Mineral Deposits, 115-119, 2013
332013
Кінетична теорія моделювання якості й прогнозування терміну придатності харчових продуктів
О Коваль, В Гуць
Товари і ринки, 67-74, 2008
192008
Технологія обробки субпродуктів
ОА Коваль
К.: Основа, 2002
132002
Advanced Experience and Direction of Mining of Thin Coal Seams in Ukraine. Technical, Technological and Economical Aspects of Thin-Seams Coal Mining, International Mining Forum …
Y Griadushchiy, P Korz, O Koval, V Bondarenko, R Dychkovskiy
122007
Optimization of innovation projects according to criteria of time and resource constraints
L Rodchenko, O Goncharenko, O Koval, I Tarasov, H Nemchenko, ...
International Journal of Recent Technology and Engineering 8 (3), 1431-1434, 2019
112019
Технологія забою та первинної переробки тварин
ОА Коваль
К.: Основа, 2002
112002
Якість м’ясної сировини
ОА Коваль
Мясной бизнес, 6-9, 2002
112002
Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації
ВС Гуць, ОА Коваль
102007
Адгезія харчових продуктів в процесах пакування
ВС Гуць, ОА Коваль
82006
Визначення структурномеханічних характеристик в’язкопружних дисперсних систем
ВС Гуць, ЮА Полевода, ОА Коваль
Упаковка, 2011
72011
Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром
T LEBSKA, O KOVAL, S KOZLOVA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 10 (2 …, 2010
72010
Насіння льону–найбагатше джерело біологічно активних речовин
ОА Коваль, ЯІ Скрипка
Молодий вчений, 35-37, 2017
62017
Повышение виброустойчивости растачивания на токарно-винторезных станках
ВВ Хорошайло
Технологический аудит и резервы производства 1 (1 (27)), 17-21, 2016
62016
Моделювання якості молочних продуктів з урахуванням терміну зберігання і вмісту шкідливих речовин
ВС Гуць, ОА Коваль
Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової …, 2007
62007
Simulation of high pressure meat processing
V Goots, O Koval, S Bondar, S Verbytskyi
Proceedings of University of Ruse.–2020 10 (59), 60-67, 2020
52020
Production of active coal from pyrolyzed wood wastes by alkaline activation of KOH
O Kuzmin, J Tamarkina, T Shendrik, V Zubkova, O Koval, T Roman
Ukrainian food journal, 443-458, 2017
52017
Сир плавлений безфосфатний
ОА Коваль
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
52015
Метод аналізу реологічних моделей в’язко-пружно-пластичних матеріалів у пакувальних процесах
ВС Гуць, ОА Коваль
Упаковка, 46-49, 2013
52013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20