The mechanism of over-coal thin-layered massif deformation of weak rocks in a longwall V Bondarenko, G Symanovych, O Koval Geomechanical Processes During Underground Mining 41, 44, 2012 | 56 | 2012 |
Advanced experience and direction of mining of thin coal seams in Ukraine VI Bondarenko, YB Griadushchiy, RO Dychkovskiy, PP Korz, OI Koval Technical, Technological and Economic Aspects of Thin-Seams Coal Mining …, 2007 | 36 | 2007 |
Genetic classification of gas hydrates deposits types by geologic-structural criteria V Bondarenko, E Maksymova, O Koval Mining of Mineral Deposits, 115-119, 2013 | 33 | 2013 |
Кінетична теорія моделювання якості й прогнозування терміну придатності харчових продуктів О Коваль, В Гуць Товари і ринки, 67-74, 2008 | 19 | 2008 |
Технологія обробки субпродуктів ОА Коваль К.: Основа, 2002 | 13 | 2002 |
Advanced Experience and Direction of Mining of Thin Coal Seams in Ukraine. Technical, Technological and Economical Aspects of Thin-Seams Coal Mining, International Mining Forum … Y Griadushchiy, P Korz, O Koval, V Bondarenko, R Dychkovskiy | 12 | 2007 |
Optimization of innovation projects according to criteria of time and resource constraints L Rodchenko, O Goncharenko, O Koval, I Tarasov, H Nemchenko, ... International Journal of Recent Technology and Engineering 8 (3), 1431-1434, 2019 | 11 | 2019 |
Технологія забою та первинної переробки тварин ОА Коваль К.: Основа, 2002 | 11 | 2002 |
Якість м’ясної сировини ОА Коваль Мясной бизнес, 6-9, 2002 | 11 | 2002 |
Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації ВС Гуць, ОА Коваль | 10 | 2007 |
Адгезія харчових продуктів в процесах пакування ВС Гуць, ОА Коваль | 8 | 2006 |
Визначення структурномеханічних характеристик в’язкопружних дисперсних систем ВС Гуць, ЮА Полевода, ОА Коваль Упаковка, 2011 | 7 | 2011 |
Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром T LEBSKA, O KOVAL, S KOZLOVA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 10 (2 …, 2010 | 7 | 2010 |
Насіння льону–найбагатше джерело біологічно активних речовин ОА Коваль, ЯІ Скрипка Молодий вчений, 35-37, 2017 | 6 | 2017 |
Повышение виброустойчивости растачивания на токарно-винторезных станках ВВ Хорошайло Технологический аудит и резервы производства 1 (1 (27)), 17-21, 2016 | 6 | 2016 |
Моделювання якості молочних продуктів з урахуванням терміну зберігання і вмісту шкідливих речовин ВС Гуць, ОА Коваль Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової …, 2007 | 6 | 2007 |
Simulation of high pressure meat processing V Goots, O Koval, S Bondar, S Verbytskyi Proceedings of University of Ruse.–2020 10 (59), 60-67, 2020 | 5 | 2020 |
Production of active coal from pyrolyzed wood wastes by alkaline activation of KOH O Kuzmin, J Tamarkina, T Shendrik, V Zubkova, O Koval, T Roman Ukrainian food journal, 443-458, 2017 | 5 | 2017 |
Сир плавлений безфосфатний ОА Коваль Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015 | 5 | 2015 |
Метод аналізу реологічних моделей в’язко-пружно-пластичних матеріалів у пакувальних процесах ВС Гуць, ОА Коваль Упаковка, 46-49, 2013 | 5 | 2013 |