Подписаться
Богдан Галух | Bohdan Halukh
Богдан Галух | Bohdan Halukh
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Подтвержден адрес электронной почты в домене lvet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages
U Drachuk, І Simonova, B Halukh, I Basarab, І Romashko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 44-50, 2018
182018
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
112014
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон
БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
72014
Накопичення продуктів протеолізу в процесі дозрівання бринзи з молока різних видів тварин
БІ Галух
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
72010
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame
M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk
EUREKA: Life Sciences, 35, 2017
52017
Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed
I Simonova, S Grabovskyi, U Drachuk, B Halukh, I Basarab
Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), 435-439, 2020
32020
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворю-вачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів
B Halukh, M Paska, U Drachuk, I Basarab
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
3*2016
Обогащение майонезов и соусов комплексом природных антиоксидантов и биологически активных веществ
БИ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Обогащение майонезов и соусов комплексом природных антиоксидантов и биологически активных веществ
БИ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Обогащение майонезов и соусов комплексом природных антиоксидантов и биологически активных веществ
БИ Галух, МЗ Паска, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Energy efficiency in modern conditions in enterprises oil and fat industry
MZ Paska, OI Zhuk, BI Galuh, UR Drachuk
Scientific Messenger LNUVMBT named after SZ Hzhytskoho 16 (3), 60, 2014
32014
Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості
МЗ Паска, ОІ Жук, БІ Галух, УР Драчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Вплив мікроелементів і їх хелатних сполук (метіонатів) на морфологічний склад туш та сенсорні показники м’яса і бульйону, отриманого від тварин чорно-рябої м’ясної породи
ТВ Фаріонік, БІ Галух
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
32014
Працевлаштування випускників університету
АОД М.П. Драч, Б.І. Галух, М.П. Чепига
ЛНУВМ та БТ ім. СЗ Гжицького "Світ університету", 2011
3*2011
Можливість працевлаштування як важливий психологічний чинник при виборі професії
МП Драч, БІ Галух, МП Чепига
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
32011
Дослідження структурно-механічних показників бринзи виготовленої з молока різних видів тварин
BI Galukh
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
32010
Osoblyvosti zhyrnokyslotnoho skladu brynzy, vyhotovlenoyi z moloka riznykh vydiv tvaryn–The peculiarities of fatty acid content of salt curd, processed of different farm animal …
BI Halukh
Naukovo-tekhnichnyy byuleten'Instytutu biolohiyi tvaryn–Scientifictechnical …, 2010
32010
Hutsulska brynza–korysnyi dlia zdorovia produkt
BI Halukh, HV Dronyk, OY Bilyk
Silskyi hospodar 3, 32-33, 2010
32010
Дослідження жирнокислотного складу молочних сумішей, які використовуються для виробництва бринзи з сировини Карпатського регіону
БІ Галух
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
32009
QUALITY MANAGEMENT AND SAFETY CONTROL OF SEMI-FINISHED PRODUCTION IN THE CONTEXT OF THE HAССP SYSTEM
HB Peshuk L., Simonova I.
Specialized and multidisciplinary scientific researches …, 2020
2*2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20